Gdynia kibicowsko
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Re: Gdynia kibicowsko
W niedziele...?
Marek1990 pisze:W niedziele...?
Tak. Ale teraz nagle pojawiła się godzina 16:00 a nie 14:00.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2010, 17:12 przez rzymi, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
rzymi pisze:17.03 - Lotos vs Gorzów
Doping był....
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Rzymi my 45 min zagospodarowaliśmy pijac piwko przed hala wiec ew. 2 godziny te byśmy dali rade

kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
21.03 - Lotos vs Leszno
Wstęp wolny więc znowu frekwencja na hali grubo powyżej średniej.... Doping na dobrym poziomie, około 30-35 osób w młynie. Liczę, że to rozgrzewka przed półfinałami (zarówno dziewczyn jak i nasza). Szkoda, że mecz w niedzielę - w sobotę pewnie zawitałaby do nas ekipa gości.
Wstęp wolny więc znowu frekwencja na hali grubo powyżej średniej.... Doping na dobrym poziomie, około 30-35 osób w młynie. Liczę, że to rozgrzewka przed półfinałami (zarówno dziewczyn jak i nasza). Szkoda, że mecz w niedzielę - w sobotę pewnie zawitałaby do nas ekipa gości.

Niestety, ale poraz pierwszy od ok 3/4 lat zaliczamy wyjazdowe zero...
31.03 - pierwszy mecz półfinału Lotos Gdynia vs Energa Toruń
W młynie norma, około 30-35 osób. Doping niezły, bywało lepiej ale narzekac nie można. Przy wyrównanym wyniku hala włączała się i pomagała. Frekwencja ogólnie taka sobie, przykro patrzec na PEŁNE trybuny na Prokomie z OP i na 1/4 lub 1/5 tego u nas. Jutro mecz o 14:00, tak jak w przypadku ligowego meczu - nie spodziewam się rewelacji, ale tak jak wtedy liczę na jakieś zaskoczenie.
Kibiców gości odnotowałem hmm kilka osób
Jutro ma byc więcej także liczę na zaciętą batalię na boisku i 'batalię' na trybunach.
pozdro yanek
W młynie norma, około 30-35 osób. Doping niezły, bywało lepiej ale narzekac nie można. Przy wyrównanym wyniku hala włączała się i pomagała. Frekwencja ogólnie taka sobie, przykro patrzec na PEŁNE trybuny na Prokomie z OP i na 1/4 lub 1/5 tego u nas. Jutro mecz o 14:00, tak jak w przypadku ligowego meczu - nie spodziewam się rewelacji, ale tak jak wtedy liczę na jakieś zaskoczenie.
Kibiców gości odnotowałem hmm kilka osób
pozdro yanek

1.04 - drugi mecz półfinału Lotos Gdynia vs Energa Toruń
Godzina 14:00 jednak nie była taka zła. W młynie ok 35-40 osób (3 Vistal Łączpol Gdynia, kilka z Asseco Prokom Gdynia) - konkretna ekipa jak na nasze możliwości. Doping na wysokim poziomie według mnie, zdecydowanie najlepszy po Spartaku i Wiśle.
Kibiców gości jakieś 15 osób, może sami coś napiszą o swoim dopingu.
PS. Zapisy na wyjazd do Torunia (10 i 11 kwietnia) trwają. Więcej informacji kontaktowych podam później.
Godzina 14:00 jednak nie była taka zła. W młynie ok 35-40 osób (3 Vistal Łączpol Gdynia, kilka z Asseco Prokom Gdynia) - konkretna ekipa jak na nasze możliwości. Doping na wysokim poziomie według mnie, zdecydowanie najlepszy po Spartaku i Wiśle.
Kibiców gości jakieś 15 osób, może sami coś napiszą o swoim dopingu.
PS. Zapisy na wyjazd do Torunia (10 i 11 kwietnia) trwają. Więcej informacji kontaktowych podam później.

Rzymi przed wyjazdem prosze o kontakt na PW
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Doping na meczach z Toruniem był już poruszony w innym temacie. Ja dodam od siebie, że był on najlepszy w tym sezonie. Ale z niecierpliwością czekam na piątek i sobotę i mam wrażenie, że będzie jeszcze lepiej.
Opierając się tylko na transmisji tv - moim zdaniem Lotosiaki w Gorzowie jak na swoją liczbę to spisali się na medal!
Od osób, które były w Gorzowie - szacunek dla Endrju, za to że jako jedyny poznawał ludzi!
Opierając się tylko na transmisji tv - moim zdaniem Lotosiaki w Gorzowie jak na swoją liczbę to spisali się na medal!
Od osób, które były w Gorzowie - szacunek dla Endrju, za to że jako jedyny poznawał ludzi!

Albo mikrofony w Gorzowie były tak blisko naszych albo na hali przeważnie była cisza jeśli chodzi o kibiców gorzowskich, bo zdecydowanie naszych było świetnie słychać przez całe mecze. Brawo ekipa wyjazdowa 
pierwszy mecz oglądałem skrawkowo, ale w drugim dużo lepiej było słychać ekipę przyjezdną niż miejscowych. Brawa!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:pierwszy mecz oglądałem skrawkowo, ale w drugim dużo lepiej było słychać ekipę przyjezdną niż miejscowych. Brawa!
Na "dopingu%%" zawsze sie lepiej jedzie... w dodatku jak sie jeszcze caly mecz wygrywa...
U nas osobiscie 2 mecz to bardzo wielka lipa... Wiele osob zaniemoglo... ale coz...
Graty dla Lotosu... i do zobaczenia mam nadzieje jeszcze raz w Gorzowie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
na 'gorąco' - była korba niesamowita, takiego dopingu nie pamiętam w tym sezonie. Więcej jutro bo mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej

fajne żółte włosy