JUNIORKI 2009/2010
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
Re: JUNIORKI 2009/2010
myślę, że dla Bydgoszczy półfinał to szczyt marzeń. nigdy nic więcej nie osiągnęły w tym roczniku i tak już pozostanie
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
bardzo możliwe bo w choć MUKS Poznan bedzie pewnie jak zawsze wysoko 
-
Gość
Muks to 100% faworyt do złota:/
ale chodzi tu o inne zespoły więc .??
ale chodzi tu o inne zespoły więc .??
-
1992
Polkowice mają duże szanse na medal w tym roku. Z ich składu wynika że mają mięć najwyższą pierwszą piątkę w Polsce.
-
Gość
centymetry nie grają, a w lidze Polkowice dostały parę razy w tyłek. ja wiem, że zaraz odezwą się głosy, że nie w pełnym składzie, ale jak nie trenowały w pełnym składzie, to i potem ta gra wygląda byle jak. a znowuż jakichś super wybitnych gwiazd w składzie nie mają.
-
Gość
gdynia na juniorkach starszych tez nie grala ze soba w ogole a jednak wygraly mistrzostwa. a na juniorkach starszych w tamtym roku graly bardzo dobrze.... a z tego co wiem to jeszcze beda wzmocnienia...
-
Gość
Wydaje mi się ze Huragan Wołomin bedzie tez wysoko:) jak i Gorzów :P
-
Gość
zgadzam się, że na juniorkach starszych Gdynia nie trenując wcześniej i nie grając ze sobą w pełnym składzie zdobyła mistrzostwo, ale nie zapominajmy, że doszły do nich Sosnowska i Tomiałowicz - zawodniczki, które średnio w meczu dają ponad 30 pkt. W Polkowicach takich wzmocnień nie widzę. Stawiam na podium którąś ze śląskich drużyn - Rybnik lub Sosnowiec.
-
koleś
Które to już kolano w SMS Łomianki? Ta "Ruska szkoła" to na dobre nikomu nie wyszła,a reprezentację juniorek zamiast dać sprawdzonym trenerkom,pakuje się w ręce tego pana!
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”