Endrju pisze:dobry zart ;]
Data publikacji (zresztą kolejnej, ale nie chce mi się poprzednich szukać na szybko):
2010-03-23, ostatnia aktualizacja 2010-03-23 20:40
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Endrju pisze:dobry zart ;]
simon pisze:
Zupełnie zaś zdjęcia nie oddają widoczności, całkowicie nie. Otórz - poważnie - jedyne miejsca które szczerze odradzam przyszłym gościom hali to te niby "elitarne" na parkiecie. Całkowicie dobre wrażenia z wydawałobysię najgorszych i najtańszych miejsc na łukach - testowane i na siatkówce i na koszu, naprawdę nie ma co się bać dobra widoczność choć wydawałoby się że daleko.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:juz sie boje ze środa bedzie przez cały sezon zasadniczy
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 99 gości