Final Four Euroligi 2010 (9-11.04)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Final Four Euroligi 2010 (9-11.04)
najwyraźniej kibice Wisły będą usadowieni na wyższym kręgu trybun, stąd takie info
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Eurosport 2 nie zawiódł kibiców koszykówki w Polsce i zaprezentuje na żywo mecz Wisły Can-Pack Kraków z Ciudad Ros Casares Valencia.
Decydujące o awansie do finału Euroligi kobiet spotkanie rozpocznie się 9 kwietnia o godzinie 20:45.
Z powodu transmisji spotkania Wisły Can-Pack, zaplanowany tego dnia na godzinę 20:30 mecz Bundesligi zostanie wyemitowany z odtworzenia.
Polscy kibice mogą też obejrzeć w Eurosport 2 niedzielny finał "na żywo" ale tylko w wypadku półfinałowego zwycięstwa Wisły.
Jeśli koszykarki Wisły awansują do niedzielnego finału (11 kwietnia br.), wówczas Eurosport 2 zaingeruje po raz kolejny w nieugiętą dotychczas zasadę transmisji meczów Bundesligi i o godzinie 18:00 rozpocznie transmisję z decydującego o koszykarskim trofeum spotkania.
- Cieszymy się, że obejrzymy w Polsce na żywo półfinał Euroligi z udziałem Wisły, a także wielki finał, jeśli krakowska drużyna wywalczy awans. Godziny spotkań kolidowały z Bundesligą, która rytualnie gości w ramówce naszego kanału Eurosport 2. Jak widać nie ma rzeczy niemożliwych. Wspólnie z koleżankami i kolegami w Paryżu udało się znaleźć korzystne dla nas rozwiązanie. To miły precedens. Ściskamy kciuki za krakowską drużynę, podobnie jak będą to robić widzowie Eurosport 2. Kibice Bundesligi niech nam wybaczą w tej wyjątkowej sytuacji - powiedział Marek Kaleta, rzecznik prasowy Eurosport Polska.
Finałowy turniej Euroligi kobiet odbędzie się w Valencii. W drugim półfinale zmierzą się rosyjskie zespoły: UMMC Ekaterinburg (z Agnieszką Bibrzycką w składzie) i Spartak Moskwa.
wislaportal.pl

WislaLive.pl
Pytano w przypadku Awansu Wisły do półfinałów Play-off Polskiej ligi jak to się ma do meczy w Euro?
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
friel pisze:Pytano w przypadku Awansu Wisły do półfinałów Play-off Polskiej ligi jak to się ma do meczy w Euro?
* W przypadku awansu Wisły Can Pack Kraków (uczestnik Final Four Euroligi) do półfinału play off, zmieniają się terminy meczów półfinałowych (od 3 do 5 spotkania), które zostaną rozegrane w następujących terminach: 14/15.04 i 18.04. Mecze finałowe odbędą się w terminach: 21/22.04, 25/26.04, 29.04, 1.05, 3.05. Mecze o brązowy medal odbędą się w terminach: 21/22.04, 24/25.04, 28.04
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
przemoe pisze:friel pisze:Pytano w przypadku Awansu Wisły do półfinałów Play-off Polskiej ligi jak to się ma do meczy w Euro?
* W przypadku awansu Wisły Can Pack Kraków (uczestnik Final Four Euroligi) do półfinału play off, zmieniają się terminy meczów półfinałowych (od 3 do 5 spotkania), które zostaną rozegrane w następujących terminach: 14/15.04 i 18.04. Mecze finałowe odbędą się w terminach: 21/22.04, 25/26.04, 29.04, 1.05, 3.05. Mecze o brązowy medal odbędą się w terminach: 21/22.04, 24/25.04, 28.04
Terminarz przecudny dla Kibica
Połfinały
14/15.04 - Środa/Czwartek
18.04- Niedziela
Finaly
21/22.04 - Środa/Czwartek
25/26.04 - Niedziela/Poniedzialek
29.04 - Czwartek
1.05 - Sobota
3.05 - Poniedzialek
-------------------------------------------------------------
To moze niech Wisla lepiej skupi sie na Final Four
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Jeśli ktoś ma link to transmisji TV Spartak:UMMC to bardzo proszę o wrzucenie 
I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.
-
Obserwator
- Nowy na forum
Jedyna rzeczą którą znalazłem jest relacja radiowa: http://www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/real
18:00 Pociąg do sportu, Ekstraklasa piłkarska: Zagłębie Lubin - Cracovia; Koszykówka kobiet Finał Four Euroligi: UMMC Ekaterinburg - Spartak Moskwa Region, Wisła CanPack - Ciudad Ros Casares
18:00 Pociąg do sportu, Ekstraklasa piłkarska: Zagłębie Lubin - Cracovia; Koszykówka kobiet Finał Four Euroligi: UMMC Ekaterinburg - Spartak Moskwa Region, Wisła CanPack - Ciudad Ros Casares
gdziol pisze:Jeśli ktoś ma link to transmisji TV Spartak:UMMC to bardzo proszę o wrzucenie
do tej transmisji nie mam, ale mecz pomiędzy Wisłą a Ros Casares będzie można obejrzeć tutaj...
http://www.eurosport.pl/koszykowka/euro ... tory.shtml
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...
http://eurorivals.net/euroleague-women: ... reams.html
może tu będzie
może tu będzie
I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.
-
Obserwator
- Nowy na forum
Eve pisze:gdziol pisze:Jeśli ktoś ma link to transmisji TV Spartak:UMMC to bardzo proszę o wrzucenie
do tej transmisji nie mam, ale mecz pomiędzy Wisłą a Ros Casares będzie można obejrzeć tutaj...
A to nie płatna transmisja do której trzeba mieć wykupiony abonament?
Obserwator pisze:Eve pisze:gdziol pisze:Jeśli ktoś ma link to transmisji TV Spartak:UMMC to bardzo proszę o wrzucenie
A to nie płatna transmisja do której trzeba mieć wykupiony abonament?
Nie mam pojęcia, nic na stronie nie jest o tym napisane (albo nie widzę). Ech, to czyli znów została tylko strona fiba oraz radio?
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...
-
Obserwator
- Nowy na forum
http://www.fromsport.com/video-223398.html
tutaj też powinien być meczyk Wisły
można przesyłać podziękowania
Obserwator pisze:http://www.fromsport.com/video-223398.html
O! dzięki
- Jack Napier
- Amator
Szukacie ... szukacie ... a jest pod nosem: www.fibatv.com 
Oficjalna strona, za darmo i jeszcze sie nie tnie. Polecam !
Oficjalna strona, za darmo i jeszcze sie nie tnie. Polecam !
ale trzeba znać hasło 
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”