Finał FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.- Lotos Gdynia
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Finał FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.- Lotos Gdynia
ale kaszana! 27 zdobytych punktów, z czego 24 robią Lecia i Ivana. Nie ma co mówić, mamy ZESPÓŁ.
Erin rządzi !
gratki dla Gorzowa
gratki dla Gorzowa
Kiedyś kotś tu napisał że Gorzów gra any koszykówkę może i tak .... ale to co zagrał dziś Lotos to była Bijatyka (po za Erin )
dziś był żal oglądać to troche graty dla Ivany fantastyczny talent do ringu ....
dziś był żal oglądać to troche graty dla Ivany fantastyczny talent do ringu ....
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Kaziu pisze:Jaka Gazeta taki dziennikarz i prowokacja.
Ale co zrobić kiedy ktoś ma kompleksy.
My Gazety nie czytamy i TVN nie oglądamy.
Tia, szczególnie w Poznaniu Gazeta Wybiórcza ma wysokie notowania
Erin rządzi!!!
Kim jest ta śmieszna kobieta, która towarzyszyła Łabędziowi? Żenada...
Piąty faul Leciejewskiej - sędzia przy akcji kazał Sapovej wstawać a drugi stojący gdzieś dalej odgwizduje faul... To na pewno Zamojski!
I pozdrawiam Lecię również, oby grała tak jak dzisiaj przez całą serię finałową.
Kim jest ta śmieszna kobieta, która towarzyszyła Łabędziowi? Żenada...
Piąty faul Leciejewskiej - sędzia przy akcji kazał Sapovej wstawać a drugi stojący gdzieś dalej odgwizduje faul... To na pewno Zamojski!
I pozdrawiam Lecię również, oby grała tak jak dzisiaj przez całą serię finałową.

Mecz na dość dobrym poziomie, no ale w końcu to finał. Zasłużone zwycięstwo AZS-u, chociaż przyszło ono na pewno z większym trudem niż mogłoby się wydawać po pierwszej połowie. Bardzo istotne było przebudzenie Phillips, która w ciągu pierwszych 20 minut strasznie knociła. Jej dwie ostatnie "trójki" były po prostu nieziemskie.
Kluczowe było jednak pożegnanie z parkietem Matovic i Leciejewskiej. Gorzowianki mogły stworzyć sobie duże problemy przez pochopnie odpalane rzuty z dystansu, ale dozwiozły wygraną do końca, lepiej prezentowały się jako zespół (co nie jest wcale zaskoczeniem). W końcu korzystnie zaprezentowała się Anosike. Jutro pewnie będzie kolejny zacięty mecz - przynajmniej na to liczę.
Poniekąd Cię rozumiem, ale uwierz mi, że jak się słucha komentarzy Pani Ciecierskiej z meczów w Gdyni to jest dokładnie ten sam poziom fachowości i "obiektywizmu"...
rzymi pisze:Kim jest ta śmieszna kobieta, która towarzyszyła Łabędziowi? Żenada...
Poniekąd Cię rozumiem, ale uwierz mi, że jak się słucha komentarzy Pani Ciecierskiej z meczów w Gdyni to jest dokładnie ten sam poziom fachowości i "obiektywizmu"...
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
paulo2907 pisze:rzymi pisze:Kim jest ta śmieszna kobieta, która towarzyszyła Łabędziowi? Żenada...
Poniekąd Cię rozumiem, ale uwierz mi, że jak się słucha komentarzy Pani Ciecierskiej z meczów w Gdyni to jest dokładnie ten sam poziom fachowośći i "obiektywizmu"...
Wiesz co, nie bardzo mogę się odnieśc do tego bo jeszcze nigdy nie oglądałem w TV meczu rozgrywanego w Gdyni... Ale po tym co piszesz, sądzę, że to też musi byc masakra...
No i trzeba dodac, że to samo jest z panią Czepiec, gdy komentuje Wasze mecze. Podsumowując, każde miasto z trójki Kraków-Gorzów-Gdynia ma swojego 'asa' i do tego zawsze jest as ogólnopolski - Łabędź.

Ta Baba to faktycznie jakaś tragedia. To pierwsze co mi się nasunęło na myśl, myśląc o tym spotkaniu. Zenada na maksa z komenatrzem, nic ciekawrog do powiedzenia, słowem masakra.
Gratulacje dla Gorzowa, jutro Matović, Lecia plus Philips mogą ju nie być w tak dobrej formie, więc jesli fenomenalnie nie zagrają Hodges plus Wright, to Lotos może dostać ostro po dupsku.
Gratulacje dla Gorzowa, jutro Matović, Lecia plus Philips mogą ju nie być w tak dobrej formie, więc jesli fenomenalnie nie zagrają Hodges plus Wright, to Lotos może dostać ostro po dupsku.
Pan Łabędź wyczytując składy obu drużyn na początku meczu wyczytał, że w Lotosie zagra A. Beard a nie zagra M. Urbaniak
dobre ...
I 'Lusi' Halvarsson w trakcie meczu też się pojawiła!
edit: Nie mogę się doczekac chwili, kiedy znów spotkam pana Zamojskiego! Oby w piątek!

edit: Nie mogę się doczekac chwili, kiedy znów spotkam pana Zamojskiego! Oby w piątek!
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2010, 22:06 przez rzymi, łącznie zmieniany 1 raz.

"Lusi" pojawia sie w kazdym meczu transmitowanym przez TVP Sport
Jestem pod megawrazeniem Erin. Szkoda ze mimo jej wyczynów przegralismy
Jestem pod megawrazeniem Erin. Szkoda ze mimo jej wyczynów przegralismy
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Caly mecz praktycznie pod kontrola... W Lotosie niezle wrazenie sprawila Erin.. w miare Ivana i Leciejewska... reszta slabiutko. W AZS-ie caly zespol grał poprostu swoje.. 3-ka troche nie siedziala
PS ann jak jej prywatny profil to czemu dany na widok publiczny
(Sa przeciez opcje prywatnie tylko dla znajomych). Po drugie gdyby ktora zawodniczka napisala cos w stylu je... Wisla czy cos takiego mysle ze Wislacy nie przeszli by obok tego obojetnie. Sama sobie piwa wazy... nie pierwszy zreszta raz... (z drugiej strony macie racje ze troche zle przeslanie bylo gazety).
a na koniec...

PS ann jak jej prywatny profil to czemu dany na widok publiczny
a na koniec...

NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:PS ann jak jej prywatny profil to czemu dany na widok publiczny (Sa przeciez opcje prywatnie tylko dla znajomych).
Czy na pewno dany na widok publiczny? Ja nie jestem znajomym Leciejewskiej i nie moge ogladac jej profilu (na widok publiczny jest dany tylko album z jej zdjeciami profilowymi).
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
bigbird pisze:Endrju pisze:PS ann jak jej prywatny profil to czemu dany na widok publiczny (Sa przeciez opcje prywatnie tylko dla znajomych).
Czy na pewno dany na widok publiczny? Ja nie jestem znajomym Leciejewskiej i nie moge ogladac jej profilu (na widok publiczny jest dany tylko album z jej zdjeciami profilowymi).
Po tej akcji, jak zwrocilem rzymiemu uwage na ten fakt, gdy sie o nim dowiedzialem... po jakims czasie jej profil stal sie "prywatnym"
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2010, 22:40 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”