markylipek pisze:A ja już się martwię że Doris pójdzie w odwrotnym kierunku by "wzmocnić" Katarzynki ;/
Jeśli Edo u Was zostanie, to możesz być spokojny Doris wam nie grozi;-)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
markylipek pisze:A ja już się martwię że Doris pójdzie w odwrotnym kierunku by "wzmocnić" Katarzynki ;/
Greebo pisze:Może ona do Wisły McArthur?Bo jak nie to juz sam pomysł jej zakontraktowania jest niesmaczny.
Klub mający aspiracje walki w europie i odzyskania tytułu w PLKK nie ma prawa kontraktować zawodniczki która absolutnie nic nie umie (bo w wypadku Radwan wszechstronnośćc jest typowo Polska; do wszystkiego czyli do niczego) a na dodatek ma juz sporo latek na karku. jej przyjscie jest absolutnie bezsensowne, nie ejst w stanie nic wnieść do gry w meczach z silnymi rywalkami, a na dodatek blokuje miejsce młodym zawodniczkom. Wiec albo mamy duże problemy finansowe, albo kompromitujemy sie już na starcie okienka transferowego kompromitujemy sie bardziej niż zajmując 5-te miejsce w PLKK w kończących sie rozgrywkach.
Dramat.
(ps: Biba, Mieloch, Krawiec, Skobel, Krężel, Tomiałowicz, Trafimova, Babicka, Skorek (!) Karpińska, Międzik, Jeziorna.. każda z tych pań grających na obwodzie jest o klasę lepsza od Radwan.. Ba.. Juz taką Durak bym zdecydowanie bardziej wolał. Dziewczyna przynajmniej ma 21 lat..

Ewelina Kobryn wyjechała na testy w WNBA, ale wciąż negocjuje z krakowskim klubem.
paulo2907 pisze:Ewelina Kobryn wyjechała na testy w WNBA, ale wciąż negocjuje z krakowskim klubem.
Aha, czyli jeśli trenerzy w tym klubie z WNBA stwierdzą jej przydatność, to wtedy jednak negocjacje z Wisłą spełzną na niczym, bo kolejny sezon Ewka spędzi za Oceanem?Takie wnioski wysnułem po interpretacji tego zdania napisanego przez red. Modestowicza.
![]()
Na chwilę obecną skład Białej Gwiazdy na sezon 2010/2011 jest następujący: Janell Burse, Paulina Pawlak, Maja Vucurović, Magdalena Leciejewska, (Ewelina Kobryn - 99%).
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 128 gości