JUNIORKI 2009/2010
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
Re: JUNIORKI 2009/2010
[quote="krzysio"]chyba pokręciło. moim zdaniem będzie tak:
IX - VBW Gdynia, Sosnowiec, MUKS Poznań, Bryza Kolbudy
X - SKS12 Warszawa, ŁKS, Lotnik Wierzawice, Polkowice,
XI - Wołomin, Victoria Dębnica Kaszubska, AZS UMCS Lublin, Rybnik,
XII - Basket Aleksandrów Łódzki, Basket 25 Bydgoszcz, Olsztyn, AZS Gorzów
w związku z tym w finałach typuję:
MUKS, Gdynia
Polkowice, ŁKS
Wołomin, Rybnik
Gorzów, Bydgoszcz[/quote]
zgadzam się, wahałbym się pomiędzy ŁKS , a Warszawą...
a Gdynia przegrała w meczu ligowym z Kolbudami.
IX - VBW Gdynia, Sosnowiec, MUKS Poznań, Bryza Kolbudy
X - SKS12 Warszawa, ŁKS, Lotnik Wierzawice, Polkowice,
XI - Wołomin, Victoria Dębnica Kaszubska, AZS UMCS Lublin, Rybnik,
XII - Basket Aleksandrów Łódzki, Basket 25 Bydgoszcz, Olsztyn, AZS Gorzów
w związku z tym w finałach typuję:
MUKS, Gdynia
Polkowice, ŁKS
Wołomin, Rybnik
Gorzów, Bydgoszcz[/quote]
zgadzam się, wahałbym się pomiędzy ŁKS , a Warszawą...
Gość pisze:zgadzam się, wahałbym się pomiędzy ŁKS , a Warszawą...
ja też bym się wahał, ale jestem z Łodzi, więc ŁKS. A Gdynia to w końcu ubiegłoroczny mistrz we wszystkich kategoriach (chyba), co prawda MUKS-owi nie podskoczy, ale wypadałoby, żeby byli w 8.
-
Gość
Krzysio zgadzam sie z toba ale chyba Lublin zamiast Rybnika wyjdzie.
-
;)
zapowiadają się ciekawe finały MP ... myśle że prawie każdy mecz będzie pełen emocji :)
myślę, że nie każdy. przewaga MUKS Poznań jest tak duża, że w ich meczach emocji nie będzie. w grupie XII odstaje Aleksandrów Łódzki, a nie wiem jak tam Olsztyn. Lotnik Wierzawice też jest ponoć słaby w tym roku (i roczniku). Poza tym wydaje mi się, że w każdej grupie jest faworyt do 1 miejsca, dwie drużyny, które powalczą o 2 premiowane i outsider...
-
Gość
Polkowice sa tez mocne Wołomin z tego co wiem to nie bedzie tak łatwo w finale Muksowi jak te zespoły wejda do nich wiec spokojnie:P
-
Gość
Muks rozstrzeli każdego kogo napotka na swojej drodze na bank i nie będzie miał żadnych problemów!!!;P
-
Gość
Tak sa mocne Ale czym ty sie tu jarasz ze Muks wygra z kazdym Jak z 12 zawodniczek 7 to nie zawodniczki Muksu Tylko z Polski to sie nie jaraj!!!!!!!!!!!!!
Gość pisze:Tak sa mocne Ale czym ty sie tu jarasz ze Muks wygra z kazdym Jak z 12 zawodniczek 7 to nie zawodniczki Muksu Tylko z Polski to sie nie jaraj!!!!!!!!!!!!!
To te pięć pozostałych pogoniłoby całą resztę, jaraczu
ajaja pisze:To te pięć pozostałych pogoniłoby całą resztę, jaraczu
które 5? nazwiska!
i żeby nie było wątpliwości, w tej kategorii wiekowej - U18 - już tylko najbardziej romantyczni kibice mogą spodziewać się drużyny złożonej tylko z wychowanek. mnie to nie przeszkadza, takie jest życie - im starsza kategoria wiekowa tym więcej "nabytków". tym niemniej MUKS Poznań z PLKK spadł...
krzysio pisze:ajaja pisze:To te pięć pozostałych pogoniłoby całą resztę, jaraczu
które 5? nazwiska!
i żeby nie było wątpliwości, w tej kategorii wiekowej - U18 - już tylko najbardziej romantyczni kibice mogą spodziewać się drużyny złożonej tylko z wychowanek. mnie to nie przeszkadza, takie jest życie - im starsza kategoria wiekowa tym więcej "nabytków". tym niemniej MUKS Poznań z PLKK spadł...
I pewnie za rok wróci, bo poziom pierwszej ligi jest taki, jak dzieciaków grających... nie, bardziej rzucających do kosza.
-
Gość
[quote="ajaja"][quote="krzysio"][quote="ajaja"]
To te pięć pozostałych pogoniłoby całą resztę, jaraczu[/quote]
które 5? nazwiska!
i żeby nie było wątpliwości, w tej kategorii wiekowej - U18 - już tylko najbardziej romantyczni kibice mogą spodziewać się drużyny złożonej tylko z wychowanek. mnie to nie przeszkadza, takie jest życie - im starsza kategoria wiekowa tym więcej "nabytków". tym niemniej MUKS Poznań z PLKK spadł...[/quote]
I pewnie za rok wróci, bo poziom pierwszej ligi jest taki, jak dzieciaków grających... nie, bardziej rzucających do kosza.[/quote]
Tyle wiesz o tej pierwszej lidze co kot napłakał. Muks tam tak wszystkich rozjedzie? To się zdziwisz... może i będą wygrywać ale nie z taką łatwością jak Ci się wydaje. Może zapoznaj się najpierw z tematem a dopiero później wypowiadaj.
To te pięć pozostałych pogoniłoby całą resztę, jaraczu[/quote]
które 5? nazwiska!
i żeby nie było wątpliwości, w tej kategorii wiekowej - U18 - już tylko najbardziej romantyczni kibice mogą spodziewać się drużyny złożonej tylko z wychowanek. mnie to nie przeszkadza, takie jest życie - im starsza kategoria wiekowa tym więcej "nabytków". tym niemniej MUKS Poznań z PLKK spadł...[/quote]
I pewnie za rok wróci, bo poziom pierwszej ligi jest taki, jak dzieciaków grających... nie, bardziej rzucających do kosza.[/quote]
Tyle wiesz o tej pierwszej lidze co kot napłakał. Muks tam tak wszystkich rozjedzie? To się zdziwisz... może i będą wygrywać ale nie z taką łatwością jak Ci się wydaje. Może zapoznaj się najpierw z tematem a dopiero później wypowiadaj.
Podpisz się jeszcze, "odważna" dziecinko
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”