Finał FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.- Lotos Gdynia
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Finał FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp.- Lotos Gdynia
Sukces Gdyni nosi nazwę Marta Urbaniak!!! i to jest niesamowite....
Najprawdopodobniej skręcenie stawu skokowego, które wykluczy ją raczej z jutrzejszego meczu, niestety. Bez Ludy jutro będzie ciężko wygrać z nożem na gardle, mocno jednak wierze, że się uda.
Czy Sapova jutro nie zagra to bym nie był taki pewien. Fakt, jej nieobecność niewątpliwie pomogła, ale sami mieliśmy swoje problemy w ataku. Rozwiązała je skutecznie Marta Urbaniak, która właściwie, hm, dzisiaj niemal wszystko jej zawdzięczamy. Druga połowa wszystkiego to oczywiście Erin "jutro zrobię triple-double" Phillips. I mam nadzieję, że Ivana się obudzi jutro, bo inaczej będziemy znowu potrzebować 50% za 3 a z tym to różnie bywa...
Gorzów dobrze odrobił lekcję "Lecia", aczkolwiek nadal Magda zarabia sobie na MVP finałów. Trzy mecze i razem 30/38 z gry o ile dobrze policzyłem. Wow.
Musimy poprawić obronę na jutro. Richards jest wkurzona a to źle. Po tym jak brakło Sapovej zmalała znacząco liczba opcji w ataku, zwłaszcza że Kaczmarczyk/Żurowska dziś nic nie dały AZSowi, Richards jechałą te swoje pick'n'rolle jak chciała...
No ale w razie czego zawsze jest Marta
Gorzów dobrze odrobił lekcję "Lecia", aczkolwiek nadal Magda zarabia sobie na MVP finałów. Trzy mecze i razem 30/38 z gry o ile dobrze policzyłem. Wow.
Musimy poprawić obronę na jutro. Richards jest wkurzona a to źle. Po tym jak brakło Sapovej zmalała znacząco liczba opcji w ataku, zwłaszcza że Kaczmarczyk/Żurowska dziś nic nie dały AZSowi, Richards jechałą te swoje pick'n'rolle jak chciała...
No ale w razie czego zawsze jest Marta
strasznie dziwne te finały ....
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
jest dobrze, jest swietnie ale gramy do trzech. pozdro i mam nadzieje, ze dam rade trafic jutro na mecz hehe

- manyzbajki
- Nowy na forum
szkoda, że zainteresowanie w Gdyni jest tak wielkie Finałem .. hala (z punktu widzenia widza tv) była w połowie pusta 
Bez Sapovej AZS z myśliwego zamienił się w zwierzynę
a całkiem nedawno smialiście sie z Torunia ze "mistrzyni trzeciego planu" wygrywała mecze dla Lotosu. Smialiście sie ze mnie ze pisalem ze Lotos moze ten finał wygrac.Mistrz miał być w Gorzowie!!!I co? 1-2 dla Lotosu! Złoto kolejne chyba zostanie w Gdynii
Tłumaczenie słaba praca sedziów jest załosne. Troche baletnice to przypomina
Tłumaczenie słaba praca sedziów jest załosne. Troche baletnice to przypomina
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Gorzowskie napinacze znów zwalają a to na sędziów, a to na brutalne rywalki, itp. Nauczcie się przepisów, obejrzyjcie dobrze mecz w tv a potem gadajcie. Nie dorośliście do mistrzostwa i mam nadzieję, że nie Wam dane poznać jego smaku.
Hala była w połowie pusta, albo w połowie pełna. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Było prawie 2500 widzów. To niezła frekwencja
Hala była w połowie pusta, albo w połowie pełna. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Było prawie 2500 widzów. To niezła frekwencja
My nie dorośliśmy bardzo ciekawy punkt widzenia ...
Nie kalkulowaliśmy przez cały sezon ... nie przegrwywaliśmy śmiesznych meczy tak że kibicom włos jeżył się na głowie .
Dziewczyny dały z siebie 200% a teraz złoto przecieka nam przez ręce bo no właśnie chyba nie potrzebnie z Polkowicami poszło gładkie 3:0 dwa tygodnie nie grania a teraz w finale próbują dziewczyny złapać rytm meczowy .
A Lotosowi? no udaje się praktycznie wszystko albo Leciejeska ma dzień konia który nie notowała chyba od 3 sezonów albo pogrąża nas zawodniczka rezerw która odpaliła tyle trójek że głowa boli i śmiem twierdzić że gdyby nie ona to nawet Cacek by wam nie pomógł w końcówce ostatniego meczu ...
Prosze się nie dziwić frustracji kibica który widzi że zespół uczciwie pracował na to złoto tyle miesiecy a teraz to złoto w frajerski sposób umyka... bez Sapovej to wzasadzie pozamiatane
Nie kalkulowaliśmy przez cały sezon ... nie przegrwywaliśmy śmiesznych meczy tak że kibicom włos jeżył się na głowie .
Dziewczyny dały z siebie 200% a teraz złoto przecieka nam przez ręce bo no właśnie chyba nie potrzebnie z Polkowicami poszło gładkie 3:0 dwa tygodnie nie grania a teraz w finale próbują dziewczyny złapać rytm meczowy .
A Lotosowi? no udaje się praktycznie wszystko albo Leciejeska ma dzień konia który nie notowała chyba od 3 sezonów albo pogrąża nas zawodniczka rezerw która odpaliła tyle trójek że głowa boli i śmiem twierdzić że gdyby nie ona to nawet Cacek by wam nie pomógł w końcówce ostatniego meczu ...
Prosze się nie dziwić frustracji kibica który widzi że zespół uczciwie pracował na to złoto tyle miesiecy a teraz to złoto w frajerski sposób umyka... bez Sapovej to wzasadzie pozamiatane
,, Z punktu widzenia" to AZS jak mało kto zasługuje na mistrza w tym roku mój drogi.
Matko, gadacie jakbyście pierwszy raz ze sportem mieli do czynienia. Na mistrza zasługuje ta drużyna co wygrała finał, a nie ten kto przez cały sezon grał bardzo dobrze, a w końcówce przegrał. Co z tego, że Gorzów był najlepszy przez cały sezon zasadniczy skoro zawodzi w najważniejszych meczach. A podobnych przykładów możnaby wymienić sporo i to nie tylko w tym sporcie. Barcelona ostatnio w LM, super sezon, a przegrali bo Inter się zamurował. Ostatnio w NBA Dallas, cały sezon bardzo dobrze, ale przegrali z SAS, które w zasadniczym się męczyło, już niby ich przekreślano, że Duncan stary, nie da rady, a tu niespodzianka. Czy Atlanta, która wydawała się pewniakiem z Bucks, a jeszcze mogą odpaść. I kto za czas jakiś będzie pamiętał, że ta Barca czy Mavs mieli cały sezon dobry? Będą pamiętali, że w ważnych momentach zawiedli. W najważniejszych. I dlatego właśnie nie zasłużyli na końcowy sukces.
Bart tez sie smieje z Twojgo postu!
Dla przypomienia viewtopic.php?f=2&t=10094&p=227407#p227407 . Załatwiła Was mocna rezerwowa z krzesłka numer 12

Dla przypomienia viewtopic.php?f=2&t=10094&p=227407#p227407 . Załatwiła Was mocna rezerwowa z krzesłka numer 12
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
- Paul_Banks
- Nowy na forum
hermes gratuluje Ci brązowego medalu Twojej drużyny, ale proszę odejdź z tego wątku i wróć się napinać jak się finał skończy. Bo póki co finał trwa.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
fmaster pisze:Gorzowskie napinacze znów zwalają a to na sędziów, a to na brutalne rywalki, itp. Nauczcie się przepisów, obejrzyjcie dobrze mecz w tv a potem gadajcie. Nie dorośliście do mistrzostwa i mam nadzieję, że nie Wam dane poznać jego smaku.
Rownie dobrze moznaby bylo napisac... ze zespol ktory przegrywa z MUKS-em nie godzien MP
Hermes46 przestan się spinac w tym temacie moj drogi "światowidzie"
Co do dzisiejszego meczu... to bez Sapovej (ktora ma juz po sezonie..) bedzie bardzo cięzko. Nadzieja w tym ze Lotos szczegolnego pomyslu na gre (nasza strefe) nie ma i jak nie powtorzy wczorajszej ponad 50% skutecznosci za 3... to szansa na 5-ty mecz jest realna. Gramy praktycznie w "8-ke" i bardzo trzeba uwazac z faulami.
Mam nadzieje ze sie przebudzi Anosike... ktora jest jak narazie chyba najbardziej przeplacona zawodniczka w historii klubu z Gorzowa
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”