bart_81 pisze:Wtedy Walich może do Lotosu albo CCC.
no i do tego ten lukratywny(co za określenie!!!) zdaniem Krysiewicza kontrakt całkowicie pasuje.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
bart_81 pisze:Wtedy Walich może do Lotosu albo CCC.
matrix pisze:bart_81 pisze:Wtedy Walich może do Lotosu albo CCC.
no i do tego ten lukratywny(co za określenie!!!) zdaniem Krysiewicza kontrakt całkowicie pasuje.. Toruń na razie stać na lukrowatość po zdobytym medalu,a nie lukratywność.
koszykarz pisze: Jest też Katka Zohnova - jeśli chodzi o graczy Europejskich...
koszykarz pisze: Zamiast Wielebny wolałbym chyba jednak kogoś z graczy typu Vilipić która chyba kisi się w Hemofarmie - może EDO ją wyciągnie ... Jeśli chodzi o transfery Europejskie - trzeba liczyć na EDO
matrix pisze:koszykarz pisze: Jest też Katka Zohnova - jeśli chodzi o graczy Europejskich...
no i nad tym tematem bym się właśnie poważnie zastanowił...,ale najpierw czekam na koszykarkę-Polkę nr 45 z poza miasta Torunia w barwach Katarzynek.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Polska Liga Koszykówki Kobiet informuje, że polska federacja została uprawniona przez FIBA Europe do zgłoszenia dwóch zespołów w rozgrywkach Euroligi Kobiet oraz otrzymała możliwość zgłoszenia jednego zespołu na zasadzie dzikiej karty.
FIBA Europe zadecydowała także, że polska federacja w rozgrywkach EuroCup Women może wystawić cztery drużyny.
PLKK
tomisback pisze:To 2 czy 3 bo chyba możliwość zgłoszenia jednego zespołu na zasadzie dzikiej karty nie jest jednoznaczne z udziałem tego zespołu w Eurolidze?
koszykarz pisze:Ale PZKOSZ wytypuje najpierw brązowego medalistę...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 126 gości