Zgrupowanie Kadry Kobiet U-18
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
Re: Zgrupowanie Kadry Kobiet U-18
'93 jest ogólnie rzecz biorąc słabym rocznikiem, chyba najsłabszym w ostatnich latach. już teraz o wiele lepsze są zawodniczki z '94. nie widzę za bardzo jeszcze kogoś do U-18
-
spidi
Oj ale przynajmniej 20 solidnych utalentowanych dziewczyn w Polsce (r.93) gdzieś gra... az taak "zle" nie jest, moze czas zaczac sie rozglądac za świeżą krwią.
-
question
[quote="spidi"]Oj ale przynajmniej 20 solidnych utalentowanych dziewczyn w Polsce (r.93) gdzieś gra... az taak "zle" nie jest, moze czas zaczac sie rozglądac za świeżą krwią.[/quote]
Podaj więc choć 15 dziewczyn z tych przynajmniej 20.
Podaj więc choć 15 dziewczyn z tych przynajmniej 20.
-
homer
Paulina Szarzyńska
Weronika Urbaniak
Kaja Pabisiak
Agata Ostrowska
Magdalena Koperwas
Daria Rudzińska
Karina Szybała
Ewelina Jackowska
Paulina Babij
Jak na moje to ewentualnie tylko tyle.Prawda jest ze w roczniku '93 talentow wiele nie mamy. Nawet z ww nie byłbym pewnien do wszystkich .
Weronika Urbaniak
Kaja Pabisiak
Agata Ostrowska
Magdalena Koperwas
Daria Rudzińska
Karina Szybała
Ewelina Jackowska
Paulina Babij
Jak na moje to ewentualnie tylko tyle.Prawda jest ze w roczniku '93 talentow wiele nie mamy. Nawet z ww nie byłbym pewnien do wszystkich .
-
Gość
Kadra ma zgrupowanie w Żyrardowie, może ktos wie, kto będzie w dwunastce na mistrzostwa?
-
Gość
dziś się musiały dowiedzieć, skoro jutro wylatują do Hiszpani
-
Gość
HAHAHA TAK tanasiejczuk anna juz w kadrze !!! ;p hahaha smieszne odpadły Mistygacz i Wierzbicka
-
Gość
No to mamy taki Tanasiejczuk show- szkoda, że w żałosnym, kabaretowym stylu. Najpierw wyrzuca Koperwas i Schmidt- zawodniczki grające może trochę samolubnie, ale jednocześnie takie, które nie boją się wziąźć odpowiedzialności na siebie, teraz wypada Mistygacz-jedna z podpór MUKS i jedna z tych, która powodowała, że MUKS wygrywał z wszystkimi 50 pkt. Wszystkie trzy-bardzo doświadczone i ograne jak na swój wiek zawodniczki. Jednocześnie w kadrze są wszystkie zawodniczki z Łomianek ze wspomnianą córką trenera na czele. Kurcze- nie bardzo wiem jak to skomentować-może powiedzeniem mojego dziadka- " dobre ruskie to tylko pierogi".
-
Gość
dla mnie to jest żałosne ze ona sie dostała...na jakiej pozycji to dziecko tam bedzie grac?przecież ona nic nie potrafi.ani z niej 1 ani 3....ale no cóż TATUS ROBI SWOJE .. a w ogole jak ona sie w łomiankach znalazła? SŁYSZAŁEM,ZE trenerzy ... mowili ze ona nawet w koszykówkę nie powinna grac .... nic juz nie zroobimy. szkoda MISTYGACZ..... CORECZKA TATUSIA TAM YULKO MIEJSCE ZAJĘŁA
dla mnie jest jeszcze parę innych mocno wątpliwych powołań, ale nie chcę pisać o nazwiskach, żeby nie dołować tych dziewczyn, które pojechały, a moim zdaniem nie bardzo zasługują. szkoda tylko Doroty Mistygacz. Może ona nie błyszczy w meczach przeciwko słabszym drużynom (a przy MUKS-ie większość jest słabszych), ale swoje robi i jest bardzo pożyteczna dla każdej drużyny, w której gra. Ale to tylko moje zdanie, może się nie znam.
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
Kadra u 18 aktualnie jest na turnieju w Hiszpanii
przegrała już mecze z Hiszpania i Francja... dziś czeka ich mecz o 3 miejsce z Rosją
przegrała już mecze z Hiszpania i Francja... dziś czeka ich mecz o 3 miejsce z Rosją
-
J-23
Zamiast ,Mistygacz do domu powinna pojechać Idziorek, bo jak widać na transmisjach z Hiszpanii,to tylko by rzucała,zero podań do koleżanek,zero obrony, a pod kosz wraca jakby spacerowała po Krupówkach.
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
no i prosze
polki wygrały z rosjankami 51-58
3 miejsce
-
J-23
Wygrały by i z Francją gdyby rozgrywające mniej klepały a więcej grały piłką podając szybciej do swoich koleżanek które były na lepszej pozycji.ALE tak to już jest ,że w każdej kadrze znajdą się samoluby które grają tylko pod siebie.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”