koszykarz34 pisze:Pominąleś Magdę Radwan .)
fakt...,ale w przypadku dochodzenia do formy Szpili i pozyskania Natalii to na popularną Świętą(uniwersalna koszykarka od pozycji 1 do pozycji 3!!!) spadnie zapewne obowiązek zmienniczki Ali Gladden
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
koszykarz34 pisze:Pominąleś Magdę Radwan .)
koszykarz34 pisze:Co do Małaszewskiej - może spełniać podobną rolę jak 2 lata temu w CCC - tam też była zmienniczką.. Agaty
Roberto930 pisze:koszykarz34 pisze:Co do Małaszewskiej - może spełniać podobną rolę jak 2 lata temu w CCC - tam też była zmienniczką.. Agaty
Jeżeli chce sobie zrobić powtórkę z tamtego okresu i znowu cały sezon przesiedzieć na ławie to jej wybór. Widać, że ważniejsze są tu aspekty pozasportowe, ale nie ma się co dziwić, bo to Jej praca. Tylko czy w Toruniu będą się teraz wywiązywać w terminie?
rzymi pisze:A w Toruniu już chyba opijanie medalu..
rzymi pisze:A w Toruniu już chyba opijanie medalu..
Kuba pisze:w gwoli ścisłości - Natalia w Polkowicach niewiele miała wspólnego z rozgrywaniem - była ustawiana na pozycji nr 2.
a czy transfer udany? się okaże w sezonie, ja mam swoją teorię na temat takich zawodniczek jak Mała. Zobaczymy czy i tym razem się potwierdzi...
Kuba pisze:a czy transfer udany? się okaże w sezonie, ja mam swoją teorię na temat takich zawodniczek jak Mała. Zobaczymy czy i tym razem się potwierdzi...
Kuba pisze:gdzie niewiele jest koszykówki ułożonej, granej wg jakiś przyjętych kryteriów, gdzie poziom koleżanek jest taki a nie inny... polska liga zna wiele takich przypadków, gdzie liderki słabych zespołów przechodziły, z marnym skutkiem, do czołowej drużyny.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 104 gości