TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2010/11

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Roberto930
Żak

Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2010/11

Postautor: Roberto930 » 07 sierpnia 2010, 12:37

BTW Aktualizuje ktoś jeszcze listę w pierwszym poście?

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 sierpnia 2010, 13:15

Dokładnie weźcie coś zróbcie z tą pierszą stroną po kłuje po oczach brak aktualizacji!
Co to liga się tylko wokół 4 pierwszych druzyn kręci?? Zapomnieliście o dolnej części tabeli i beniaminku?? Kuba do dzieła 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 07 sierpnia 2010, 13:28

markylipek pisze: i mam nadzieję że wzięta w ryzy u Omanicia rozwinie się i będzie z niej pociecha :)

a może o to(oprócz oczywiście kasy) samej zainteresowanej chodzi...No bo,jak długo można cieszyć się z miana liderki w słabszym klubie(choć to wielu koszykarkom naszej ligi odpowiada)? 8) Ludzie każdy klub(skład personalny) jest inny i nie wrzucajmy wszystkich i wszystkiego do jednego kotła!!!,a zawodniczkom nie przyklejamy stałej etykiety :shock:
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2010, 13:38 przez matrix, łącznie zmieniany 2 razy.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 07 sierpnia 2010, 13:32

markylipek - nie chodzi o żadne odcinanie kuponów. Ja nie zarzucam niczego Natalii, ani innym koszykarkom, zeyb byla jasnosc. Oczywista rzecza jest, że chca grac w silniejszych klubach itd. dziwie sie natomiast tym klubom. i to chyba zrozumiałe ;)

Odnośnie aktualizacji - najlepiej jakby kazdy kibic danej druzyny mógł podpowiedzieć co i jak, bo nie mieszkamy tu z moderatorami na forum i czesto ciezko sie polapac co i jak.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 07 sierpnia 2010, 13:36

Energa w rubryce przyjście:Micaela Cocks,Vera Perostijska,Mirna Mazić,Natalia Małaszewska.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Roberto930
Żak

Postautor: Roberto930 » 07 sierpnia 2010, 13:40

W Brzegu na tą chwile powinno to wyglądać mniej więcej tak:

Odejście: Natalia Małaszewska, Jazmine Sepulveda, Xenia Stewart, Brittany Denson
Przyjście: Magdalena Gawrońska, Krista Phillips, Natalia Tajerle, Agata Bachryj, Whitney Tossie, Jagoda Oses
Zostaje: Justyna Daniel, Marta Żyłczyńska, Ewelina Buszta, Aleksandra Teklińska, trenerzy: Jarosław Zyskowski, Bożena Ogorzelec

Na dniach dołączy też amerykańska centerka.

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 07 sierpnia 2010, 14:04

W CCC mozna dać ze prawdopodobnie przyjdzie Cheryl Ford

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 sierpnia 2010, 14:30

W AZSie Poznań:

Odejście: Agnieszka Skobel, Natalia Mrozińska, Anita Szemraj, Katarzyna Motyl, Eliza Gołumbiewska, Anna Pamuła
Przyjście: Żaneta Durak, Aneta Kotnis, Agnieszka Makowska, Jessica Musijowska, trener Krzysztof Szewczyk
Zostaje: Elżbieta Mowlik, Weronika Idczak, Joanna Kędzia, Patrycja Mazurczak, Kinga Woźniak, Wioletta Wiśniewska, Daria Marciniak, Julia Adamowicz
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 07 sierpnia 2010, 19:10

A.R.C.H.I. ball pisze:W CCC mozna dać ze prawdopodobnie przyjdzie Cheryl Ford

Znowu ? :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 07 sierpnia 2010, 22:17

Póki co - Ford jedynie na czerwono ;)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 08 sierpnia 2010, 00:48

markylipek pisze:
Kuba pisze:gdzie niewiele jest koszykówki ułożonej, granej wg jakiś przyjętych kryteriów, gdzie poziom koleżanek jest taki a nie inny... polska liga zna wiele takich przypadków, gdzie liderki słabych zespołów przechodziły, z marnym skutkiem, do czołowej drużyny.

Czyli taka wiodąca zawodniczka ze słabszego zespołu powinna odcinać kupony od lokalnej sławy, chełpić się tym ale w żadnym wypadku nie próbować się rozwijać i starać walczyć w europejskich pucharach i o trochę większe cele w innym klubie?

Co do Małaszewskiem zawsze miałem mieszane uczucia, robi zawsze dużo wiatru na parkiecie, jest zadziorna ale lekko irytująca z tym swoim "włoskim" typem gry. Jak oglądam np. piłkarzy Italii, którzy po każdym zderzeniu z rywalem przewracają się, płaczą i gestykulują to budzi to we mnie niesmak. Ona też w ten sposób "naciągała" sędziów. Małaszewska to spryciula, ogromny walczak, spontan i mam nadzieję że wzięta w ryzy u Omanicia rozwinie się i będzie z niej pociecha :)

teraz taka uwaga. Jak to sie ma do tematu? Zadałem pytania a wy piszecie o tym o czym macie totalnie mgliste pojecie! Sciagając jakąś tam zawodniczke nie po to by podawała piłke z autu czy była tyczką do omijania dla innych zawodniczek.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 08 sierpnia 2010, 08:16

rozumiem zatem, drogi Hermesie, że bieżące komentqarze na temat transferów są zabronione i nijak się mają do tematu? :shock: wobec tego przepraszam, biję się w pierś i obiecuje koniec odbiegania od tematu... :roll:

koszykarz34

Postautor: koszykarz34 » 08 sierpnia 2010, 09:24

co do transferu Ford - no jeśli ma tak grać jak podczas ostatnich wczasów w Polsce - to nie mam nic przeciwko i myśle , że kibice rywali CCC też nie. Poza tym zastanawiam się czy te nieudane przygody z gwiazdami : Pierson i Ford - przyniosły CCC więcej splendoru czy bardziej ,,siary'' . Bo zawsze coś stawało na przeszkodzie 8) Z Pierson - chyba kasa , a Ford - każdy widział jak grała :lol: :lol: :lol:

Na waszym miejscu bym zostawił Carter - która wie o co chodzi w lidze a nie ,,marzył '' o Ford - która chyba wciąż myśli , że nazwisko załatwia wszystko i tylko za to będzie otrzymywać $$$

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 08 sierpnia 2010, 10:17

Masz racje tylko teraz ccc chce mieć troche wyrownanie pod koszami majewska ma 1.95 a Amisha 10cm mniej aford ma 1.92 no to jest troche rożnicy ale moim zdanie Amisha powinna zostać no ale tym sie teraz dzialacze zajmuja nie m, a co do Pierson i Ford obie miały poważne kontuzje tylko ze Pierson grała troche meczy a Ford jak wszyscy wydzieli Miala tyle stabilizatorow na nogach że nie mogla nawet ukłócnąć

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 08 sierpnia 2010, 10:26

A.R.C.H.I. ball pisze:Masz racje tylko teraz ccc chce mieć troche wyrownanie pod koszami majewska ma 1.95 a Amisha 10cm mniej aford ma 1.92 no to jest troche rożnicy ale moim zdanie Amisha powinna zostać no ale tym sie teraz dzialacze zajmuja nie m, a co do Pierson i Ford obie miały poważne kontuzje tylko ze Pierson grała troche meczy a Ford jak wszyscy wydzieli Miala tyle stabilizatorow na nogach że nie mogla nawet ukłócnąć

Że co nie mogła? :shock:
Ludzie zaglądajcie czasem do słownika zanim coś napiszecie, bo takie babole aż odstraszają..

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”