Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

zainteresowany
Nowy na forum

Re: Co słychać w Lotosie

Postautor: zainteresowany » 08 sierpnia 2010, 17:46

Didi23 pisze:brakuje Ci na bulki ze ciagle o kasie gadasz? jak tak to gadacie o problemach finansowych lotosu a teraz jak by to byl najbogatszy klub w FGE. myslcie sobie ze leci na kase , bo co bo odeszla z piernikowa? przeciez z tymi ludzmi sie nie da funkcjonowac sami juz jestescie pozarazani tym shitem jaki tam jest. przynajmniej gra w najlepszym zespole , zobaczycie ze bedzie tam wiele znaczyc a jak bedzie przy tym zarabiala dobra kase to lepiej dla niej !

zgadzam sie w 100% w Lotosie kasy nie ma wielkiej bo tak to Leciejewska czy Pawlak by zostaly a nie płakały nad zaleglosciami i uciekaly do wisly..W trn zaleglosci maja ale tym na ktorym trenerowi najbardziej zalezy wyplacaja a kontrakty nie odbiegaja sumami od Lotosu..a roznica jest w atmosferze tej na boisku i poza nim ,podejsciu trenera i zarzadu do pewnych spraw.Jezeli sie zle czula w trn poszla tam gdzie teraz jej dobrze pod kazdym wzgedem i niech rozwija spokojnie swoj talent nie przejmujac sie innymi rzeczami o ktore musiala martwic sie w trn.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 08 sierpnia 2010, 18:00

dada23 wiesz ze jestes smieszny?! Dwa sezony temu pisałes i wychwalałes pod niebiosa działaczy Torunia teraz ich obrażasz (hm dziwne ze Ty rzadasz szacunku dla Eweliny a sam jezdzisz po ludziach 20-30 lat starszych od Ciebie).
Wielokrotnie zwracano Ci uwagę że jestes osobą mocno ograniczoną i wrecz niebezpieczną dla Eweliny. Nie masz zielonego pojęcia o koszykówce tylko dla Ciebie istnieje Kult Eweliny Gali. Gdybyśmy wszyscy zaczeli pisac psalmy pochwalne na czesc Eweliny! Ty byś pisał że robimy to złośliwie. Dla mnie temat Eweliny Gali jest zamkniety, a że jest to temat o Lotosie wracamy do tematu. Dada23 co sadzisz o składzie Lotosu?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 09 sierpnia 2010, 14:09

Cały czas podkreślacie tutaj na forum wpadki koszykarek Lotosu. Może najpierw każdy by przeanalizował wypowiedzi koszykarek którym kibicuje ?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 09 sierpnia 2010, 14:19

Drogi kibicu ja anlizuje. Jest młoda, wiele można Jej wybaczyć, ale Lotos to nie Ewelina Gala, a tak traktowanie sprawy to jest głupota. Jakie to dziwne że w wypowiedziach o Ewelinie brylują (poza Dada23 gdzies tak 99,9% wypowiedzi) osoby nie związane z gdyńskim klubem. Jakoś nie słyszałem słowa na temat Eweliny od Rzymiego (pozdrawiam) czy też innej osoby związanej z gdyńskim klubem.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

koszykarz34

Postautor: koszykarz34 » 09 sierpnia 2010, 14:46

Drogi HERMESIE - Rzymi i inni nie udzielają się TERAZ. Ale Rzymi i chyba ktoś jeszcze udzielali się 2 lata temu - kiedy to GALA miała 2 kontrakty . Wtedy Rzymi oceniał postępowanie Gali negatywnie. Teraz pewnie jest inaczej :lol: :lol: :lol:
Zresztą tak samo sama zawodniczka. 2 lata temu Lotos i Kraczyk byli ,,BE '' - dziś są CACY :lol: :lol: :lol:
Tak to działa 8)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 sierpnia 2010, 15:22

Czy WY K&^%A nie macie innych tematow na forum tylko o GALI ? Juz ile lat ten temat walkujecie ?

Widze ze nowe gwiazdy na forum sie wykluly. :roll: :roll: :roll:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 09 sierpnia 2010, 18:08

hermes46 pisze:Drogi kibicu ja anlizuje. Jest młoda, wiele można Jej wybaczyć, ale Lotos to nie Ewelina Gala, a tak traktowanie sprawy to jest głupota. Jakie to dziwne że w wypowiedziach o Ewelinie brylują (poza Dada23 gdzies tak 99,9% wypowiedzi) osoby nie związane z gdyńskim klubem. Jakoś nie słyszałem słowa na temat Eweliny od Rzymiego (pozdrawiam) czy też innej osoby związanej z gdyńskim klubem.

Ale jak Ewelina grała w Toruniu to nie analizowałeś :!:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 09 sierpnia 2010, 22:14

Ale nie rozumiem dlaczego nie można zmienić zdania?

2 lata temu było inaczej, teraz jest inaczej i tyle. Artykuł to na pewno kawałek kiepskiego dziennikarstwa, lepszego natomiast bajkopisarstwa, ale spoko. Przynajmniej ktoś próbuje zainteresować szerszą może publikę. Mam nadzieję, że wybrali ładne zdjecie.

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 14 sierpnia 2010, 07:10

Coś ostatnio ucichło o Monice Wright w Lotosie..ktoś coś wie na ten temat?

kael12
Nowy na forum

Postautor: kael12 » 18 sierpnia 2010, 21:24

Według wiadomości w TVP Info mecz gwiazd euroligi odbędzie się 8 marca 2011 w Gdyni :)

danila
Nowy na forum

Postautor: danila » 19 sierpnia 2010, 01:34

Tak zgadza się!A co do M.Wright to sprawa roztrzygnie się po zakończeniu sezonu WNBA bo ma podobno sporo ofert

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 19 sierpnia 2010, 15:56

kolejne wielkie odejście z klubu stało się faktem..... I tej straty niestety nie da się zrekompensować

Awatar użytkownika
Olo_13
Amator

Postautor: Olo_13 » 19 sierpnia 2010, 15:59

kael12 pisze:Według wiadomości w TVP Info mecz gwiazd euroligi odbędzie się 8 marca 2011 w Gdyni :)

A to jakieś potwierdzone info czy tylko takie gadanie??
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 19 sierpnia 2010, 16:02

fmaster pisze:kolejne wielkie odejście z klubu stało się faktem..... I tej straty niestety nie da się zrekompensować

cos konkretniejszego?

reaktywacja
Junior

Postautor: reaktywacja » 19 sierpnia 2010, 16:59

Kuba pisze:
fmaster pisze:kolejne wielkie odejście z klubu stało się faktem..... I tej straty niestety nie da się zrekompensować

cos konkretniejszego?

Eh, fmaster... 8) z klubu odszedł Marcin Kicior.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...

- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”