Co słychać w Gdyni?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Lotosie
Sparingowo: Lotos - Lider Pruszków 91-59.
Babkina ładnie rozgrywała, ogólnie to zabiegaliśmy przeciwnika. Tyle info od osoby, która na meczu była.
Babkina ładnie rozgrywała, ogólnie to zabiegaliśmy przeciwnika. Tyle info od osoby, która na meczu była.

A na trybunach Okrągły Ptychu 
rzymi pisze:Sparingowo: Lotos - Lider Pruszków 91-59.
Tylko co się stanie z Babkiną, jeśli PLKK nie zweryfikuje pozytywnie Lotosu?
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
okrągły ptychu ??
Gosia Dydek znowu w ciąży
A na parkiecie oprócz Babkiny jeszcze z nowych Musović Misiuk i Ziętara
kiedy dokładnie jest pierwszy mecz Lotosu w Gdynii?
paulo2907 pisze:rzymi pisze:Sparingowo: Lotos - Lider Pruszków 91-59.
Tylko co się stanie z Babkiną, jeśli PLKK nie zweryfikuje pozytywnie Lotosu?
Pomieszka u mnie przez jakiś czas a potem zobaczymy
papageno pisze:kiedy dokładnie jest pierwszy mecz Lotosu w Gdynii?
25 września Lotos zagra u siebie z Polkowicami.

rzymi pisze:papageno pisze:kiedy dokładnie jest pierwszy mecz Lotosu w Gdynii?
25 września Lotos zagra z Polkowicami.
nie do końca jest to prawdą
edit:
cytat z www.plkk.pl:
Zmiana terminu spowodowana jest przesunięciem daty pierwszego meczu ligowego polkowiczanek, który planowany był na 25 września w Gdyni. Ten mecz odbędzie się w innym terminie, a CCC zainauguruje rozgrywki ekstraklasy, w sobotę 2 października. Wówczas podejmie na parkiecie w hali przy ulicy Dąbrowskiego INEĘ AZS Poznań.
-
koszykarz34
Może trzeba było z góry zaplanować rozgrywki od października - przecież pierwsza kolejka/kolejki to będzie wielki bałagan. Niby terminarz ustalano pod kątem przygotowań reprezentacji - a teraz okazuje się że lipa z tego..
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
A mnie ciekawi czy Lotos na dzien 11 wrzesnia ma licencje czy nie ma... bo wszedzie o tym cicho.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju - wszystkich to ciekawi 
-
koszykarz34
a czy wy nie sądzicie że jest to zwyczajny zabieg marketingowy ? Byleby tylko mówiono o Lotosie ?!
Może MiECIOWI zależy podobvnie - jak w Brzegu ( poskutkowało to - miasto dało kase) i w Gorzowie - za mały budżet na Euroligę więc trzeba było wymusić na władzach..
Podobnie może myśli MIECIO - by wyciągnąć wiecej od miasta ?
No bo trudno w to uwierzyć - by po zakontraktowaniu zagranicznych i Mielocha - mieli jakieś problemy...
To w takim razie jakim cudem licencję dostały ŁKS czy Rybnik ???
Dla mnie to ściema po prostu z tym brakiem licencji Lotosu... - przecież jak już to termin przyznawania licencji był jakoś do połowy sierpnia - a jeśli Lotos czegoś ,,nie przesłał '' na czas - to powinien być USUNIĘTY z ligi. a wiadomo że tego nie ma i nie będzie...
Zresztą liga rusza za 2 tyg - terminarza też już jest - nawet zmodyfikowany
dla 13 drużyn. Więc chyba nie ma tematu...
Może MiECIOWI zależy podobvnie - jak w Brzegu ( poskutkowało to - miasto dało kase) i w Gorzowie - za mały budżet na Euroligę więc trzeba było wymusić na władzach..
Podobnie może myśli MIECIO - by wyciągnąć wiecej od miasta ?
No bo trudno w to uwierzyć - by po zakontraktowaniu zagranicznych i Mielocha - mieli jakieś problemy...
To w takim razie jakim cudem licencję dostały ŁKS czy Rybnik ???
Dla mnie to ściema po prostu z tym brakiem licencji Lotosu... - przecież jak już to termin przyznawania licencji był jakoś do połowy sierpnia - a jeśli Lotos czegoś ,,nie przesłał '' na czas - to powinien być USUNIĘTY z ligi. a wiadomo że tego nie ma i nie będzie...
Zresztą liga rusza za 2 tyg - terminarza też już jest - nawet zmodyfikowany
-
wislakosz.pl
- Młodzik
Endrju pisze:A mnie ciekawi czy Lotos na dzien 11 wrzesnia ma licencje czy nie ma... bo wszedzie o tym cicho.
- Na dzisiaj Lotos nie jest pozytywnie zweryfikowany do rozgrywek PLKK w sezonie 2010/2011. Termin 15.09.2010 został wyznaczony, jako ostateczny na spełnienie wszystkich wymogów i kryteriów - powiedziała nam przedstawicielka PLKK.
-
koszykarz34
No to ładnie... Najpierw mówiono o końcu lipca , potem połowa sierpnia , teraz 15 wrzesień - czyli 10 dni przed ligą...
Czego się nie robi dla ...Lotosu
Może dzień przed meczem dostaną licencję ?
Albo przed pierwszym gwizdkiem 
PS. To w takim razie CZEGO nie spełnia LOTOS - a co spełniają wspomniane Rybnik czy ŁKS - które do końca nie wiedziały czy wystąpią ? Gwarancjii finansowych ?
Czego się nie robi dla ...Lotosu
Może dzień przed meczem dostaną licencję ?
PS. To w takim razie CZEGO nie spełnia LOTOS - a co spełniają wspomniane Rybnik czy ŁKS - które do końca nie wiedziały czy wystąpią ? Gwarancjii finansowych ?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”