Fantasy PLKK 2010/11
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Fantasy PLKK 2010/11
no pewnie będę;)
rzymi pisze:rodgers-kibic z torunia pisze:chyba warto powoli zaczynać już bo niedługo sezon
Niestety, musimy jeszcze trochę poczekać:Zapisy do końca soboty 17-września. Draft ruszy najprawdopodobniej w niedziele, 18-ego września.
Zwłaszcza, że w sobote jest 18. a w niedzielę 19. września
Oj tam ;p
Draft ruszy w niedzielę, 19-tego, w godzinach wieczornych.
Draft ruszy w niedzielę, 19-tego, w godzinach wieczornych.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
zgłaszam swój udział w Fantasy 
zgłaszam się również
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..
gram.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Przypominam ze dziś mija termin zgłaszania sie do zabawy.
No i żeby formalności stało się zadość tez sie zgłaszam
APS: Fan PLKK w tamtym sezonie był zdyskwalifikowany, wiec i w tym nie może grac.
No i żeby formalności stało się zadość tez sie zgłaszam
APS: Fan PLKK w tamtym sezonie był zdyskwalifikowany, wiec i w tym nie może grac.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
o której rusza draft ? o 21.00 ? Kilka osób się nie zgłosiło więc chyba będą przesunięcia w góre w poszczególnych ligach.
-
Roberto930
- Żak
Cytuje regulamin:
Koszykarz w jakim celu założyłeś kolejne (trzecie?) konto? Ciebie regulamin nie obowiązuje?
8 ) Każdy Użytkownik ma prawo tylko do jednego konta na Forum. Założenie drugiego konta grozi banem!
Koszykarz w jakim celu założyłeś kolejne (trzecie?) konto? Ciebie regulamin nie obowiązuje?
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
HEJ - napisałem do aDMINÓW i wyjaśniłem - bo z profilem ,,koszykarz '' miałem problemy z logowaniem - próbuję do tej pory i NIC !!!!!! Raz cudem udało mi się , ale potem znowu nie mogłem :-////
W tym celu ,,AWARYJNIE '' posłużyłem się chwilowym kontem ,,koszykarz34 '' by to wyjaśnić - napisałem na skrzynkę do adminów i ......cisza :_///////////// Po paru dniach dostałem BANA:///
Dlatego napisałem do SIMONA i VALLUSa z wyjaśnieniami - że na tamte konta nie mogę !!!
a. ,,koszykarz'' problemy z logowaniem się
b. koszykarz34 - ban
Dlatego poprosiłem by te konta zostały skasowane - a aktualny był tym jedynym !!! Chyba że jest inne wyjście - to proszę o rady.
a wszystko po to by nie przegapić draftu w Fantasy i samej gry.
PS. Tak więc - moje jedyne konto to ,,koszykarz (toruń) bo tam te i tak nie mogę wejść... - i pod tym ,,szyldem '' chciałbym kontynuować grę - w końcu to jedna i ta sama osoba
W tym celu ,,AWARYJNIE '' posłużyłem się chwilowym kontem ,,koszykarz34 '' by to wyjaśnić - napisałem na skrzynkę do adminów i ......cisza :_///////////// Po paru dniach dostałem BANA:///
Dlatego napisałem do SIMONA i VALLUSa z wyjaśnieniami - że na tamte konta nie mogę !!!
b. koszykarz34 - ban
Dlatego poprosiłem by te konta zostały skasowane - a aktualny był tym jedynym !!! Chyba że jest inne wyjście - to proszę o rady.
PS. Tak więc - moje jedyne konto to ,,koszykarz (toruń) bo tam te i tak nie mogę wejść... - i pod tym ,,szyldem '' chciałbym kontynuować grę - w końcu to jedna i ta sama osoba
Ostateczne składy grup (ponieważ zgłosiło sie sporo nowych osob, ot na najniższym poziomie będą dwie równorzędne grupy, tak jak w poprzednim sezonie)
PLKK
1 Greebo
2 Bartolino
3 Kuba
4 Ann
5 BlackJuRy
6 betti
7 Rosso-nero - beniaminek
8 Ałgaja - beniaminek
1 liga
1 Garnett - spadkowicz
2 DaRiO
3 tadziu
4 Michu23 - beniaminek
5 diablewcielone:P - beniaminek
6 przemoe
7 Paulo2907
8 Golew
2 liga
1 Eve
2 Akakiusz - beniaminek
3 Japa - beniaminek
4 Matrix - beniaminek
5 koszykarz
6 Krysti
7 Roberto930
8 Rzymi
Grupa A
1 Rodgers
2 A.R.C.H.I. ball
3 Olo_13
4 markylipek
5 bart_81
6 friel
Grupa B
1 .:Lukas:.
2 żańcia_a
3 Septymiusz
4 reaktywacja
5 Walker
6 MARIO
Draft rusyz za moment, jak utworze tematy (w pokoju fantasy oczywiscie), wcześniej nie dąło rady przez korki na drodze Łódź-Kraków
PLKK
1 Greebo
2 Bartolino
3 Kuba
4 Ann
5 BlackJuRy
6 betti
7 Rosso-nero - beniaminek
8 Ałgaja - beniaminek
1 liga
1 Garnett - spadkowicz
2 DaRiO
3 tadziu
4 Michu23 - beniaminek
5 diablewcielone:P - beniaminek
6 przemoe
7 Paulo2907
8 Golew
2 liga
1 Eve
2 Akakiusz - beniaminek
3 Japa - beniaminek
4 Matrix - beniaminek
5 koszykarz
6 Krysti
7 Roberto930
8 Rzymi
Grupa A
1 Rodgers
2 A.R.C.H.I. ball
3 Olo_13
4 markylipek
5 bart_81
6 friel
Grupa B
1 .:Lukas:.
2 żańcia_a
3 Septymiusz
4 reaktywacja
5 Walker
6 MARIO
Draft rusyz za moment, jak utworze tematy (w pokoju fantasy oczywiscie), wcześniej nie dąło rady przez korki na drodze Łódź-Kraków
Koszykarz (Toruń) pisze:HEJ - napisałem do aDMINÓW i wyjaśniłem - bo z profilem ,,koszykarz '' miałem problemy z logowaniem - próbuję do tej pory i NIC !!!!!! Raz cudem udało mi się , ale potem znowu nie mogłem :-////
b. koszykarz34 - ban
Nie wiem co "VALLUS" (całe szczęście że chociaż pisałeś przez V a nie F - choć i tak nie wiem czy właśnie nie naraziłeś się na kolejny ban od viallosa...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”