Ech szkoda gadac lub pisac o problemach toruńskiego basketu. Inne hale pieknieja a Kórnik remonotowany był w latach 90-tych. Obstawaim że Magda Radwan przy dobrym masayżycie byłaby sprawa na turniej. Z drugiej dziwna sprawa podpisali kontrakt z Gladen bez badań lekarskich! Ja wiem ona tu grała do kwietnia. Tylko teraz mamy wrzesień a przez 4-5 miechy moze się zdarzyć wszystko (szczególnie u kobiety)
Co słychać w Toruniu ?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Toruniu ?
Ja proponuje Łazowemu zajać sie bierkami. Gra Energii był słaba albo wrecz słaba. Rzuty osobiste to pokaz anty rzutów. Tak było widac z trybun na kbiców. Na praswoej wszystko jest Super! Nawet Mazić z brakiem refleksu na prasowej to Jordan w Spódnicy
Według mnie Mazic powinna wyleciec w przeciagu miesiaca. Reszta może jeszcze zostać. Czyżby Wybiórczej nie chcieli dac karnetów na nowy sezon? Ze taka wazeline robia?
Ech szkoda gadac lub pisac o problemach toruńskiego basketu. Inne hale pieknieja a Kórnik remonotowany był w latach 90-tych. Obstawaim że Magda Radwan przy dobrym masayżycie byłaby sprawa na turniej. Z drugiej dziwna sprawa podpisali kontrakt z Gladen bez badań lekarskich! Ja wiem ona tu grała do kwietnia. Tylko teraz mamy wrzesień a przez 4-5 miechy moze się zdarzyć wszystko (szczególnie u kobiety)
Ostatnio zmieniony 21 września 2010, 10:49 przez hermes46, łącznie zmieniany 1 raz.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Kuba pisze:To, przepraszam, z toruńskich medyków nikt się Gladden nie przyglądał? czy sami tacy wykształceni fachowcy tam są, że nikt nie zwrócił uwagi na kolano Waszej największej gwiazdy?
Masz rację!!! ja już wskazałem we wcześniejszym poście kierunek,ale widocznie w toruńskim klubie wiedzą lepiej.
- markylipek
- Młodzik
Kuba pisze:...tymczasem Gladden do dziś kuleje. Wątpliwości torunian jeszcze wzrosły, gdy lekarz Dynama Kursk po obejrzeniu zawodniczki stwierdził, że jego zdaniem wygląda to na poważniejszą operację wiązadeł w kolanie. ...
![]()
![]()
To, przepraszam, z toruńskich medyków nikt się Gladden nie przyglądał? czy sami tacy wykształceni fachowcy tam są, że nikt nie zwrócił uwagi na kolano Waszej największej gwiazdy?
Przypuszczam, że kierownictwo klubu przeprowadziło prędzej jakieś konsultacje medyczne w tej sprawie, a pytanie lekarza Dynama o jego opinię nie jest niczym uwłaczającym, zawsze dobrze jest zasięgnąć informacji u kilku źródeł (zresztą takie zachowanie z obu stron potwierdza dobry klimat jaki panuje między obiema ekipami i byc może ta współpraca jeszcze bardziej będzie się rozwijać). Teraz Alice czeka wizyta u specjalisty i tam wszystko się rozstrzygnie.
markylipek pisze:Przypuszczam, że kierownictwo klubu przeprowadziło prędzej jakieś konsultacje medyczne w tej sprawie, a pytanie lekarza Dynama o jego opinię nie jest niczym uwłaczającym, zawsze dobrze jest zasięgnąć informacji u kilku źródeł (zresztą takie zachowanie z obu stron potwierdza dobry klimat jaki panuje między obiema ekipami i byc może ta współpraca jeszcze bardziej będzie się rozwijać). Teraz Alice czeka wizyta u specjalisty i tam wszystko się rozstrzygnie.
chwileczkę,a nikt nie pomyśli,że nasza gwiazda jest sama sobie troszeczkę winna?
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Liczę więc że z Gladden wszystko będzie po myśli. Sama chyba by nie ukrywała urazu ?
Jeśli ma się to przeciągać to trzeba będzie kogoś poszukać bo naszej drużynie brakuje strzelca . Liderkę być może mamy już nową - czyli Maksimović , natomiast trzeba mieć strzelca jak Gladden- który zapewni punktu z obwodu
Odnośnie reszty nowych - no dla mnie najmniej tak jakoś ,,kręci '' Cocks - ale teraz w obliczu kontuzji i tak odejście nie wchodzi w gre - co do reszty - Mazić , Very i Maksi - udane transfery pod koszem choć czasem może brakować tego stylu rodem z Usa..
Jeśli ma się to przeciągać to trzeba będzie kogoś poszukać bo naszej drużynie brakuje strzelca . Liderkę być może mamy już nową - czyli Maksimović , natomiast trzeba mieć strzelca jak Gladden- który zapewni punktu z obwodu
Odnośnie reszty nowych - no dla mnie najmniej tak jakoś ,,kręci '' Cocks - ale teraz w obliczu kontuzji i tak odejście nie wchodzi w gre - co do reszty - Mazić , Very i Maksi - udane transfery pod koszem choć czasem może brakować tego stylu rodem z Usa..
Koszykarz (Toruń) pisze:Jeśli ma się to przeciągać to trzeba będzie kogoś poszukać bo naszej drużynie brakuje strzelca .
władze toruńskiego klubu rozpoczęły poszukiwania kandydatki na pozycję Ali Gladden...

Kontuzjowane dziewczyny na ławce rezerwowych.Wyżej Charity Egenti(obok Ryszard Szczechowiak),której co najmniej sezon nie można brać pod uwagę.
http://www.torun.tv/portal.php?moves=true&pos=3923
a Egenti to co się stało?
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

jimmy pisze:a Egenti to co się stało?
Wyszła za mąż czy dopiero ma taki zamiar - na tym zdjęciu siedzi koło teścia, który jest już chyba trenerskim emerytem. No i chyba przymierza się do roli matki - Charity, a nie jej teść rzecz jasna.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Jest w stanie błogosławionym
. Z byłym asystentem Jackiem Szczechowiakiem . Więc jeśli dobrze pójdzie to za rok będzie grała u nas już jako Polka 
PS . Siedzi na zdjęciu z teściem - ojcem Jacka - Ryszardem Szczechowiakiem - byłym trenerem AZS Elany Toruń
PS . Siedzi na zdjęciu z teściem - ojcem Jacka - Ryszardem Szczechowiakiem - byłym trenerem AZS Elany Toruń
-
Septymiusz
- Młodzik
Tak w ogóle to chyba w Toruniu ostatnio sporo koszykarek byłych/obecnych urodzi/ło dzieci bo jeśli mnie wzrok nie mylił to również Kasia Januszek spodziewa się dziecka
.
jakieś dobre powietrze widocznie jest

-
Septymiusz
- Młodzik
Kuba pisze:jakieś dobre powietrze widocznie jest![]()
Kubo, ale to z powietrza się nie bierze
Septymiusz pisze:Kuba pisze:jakieś dobre powietrze widocznie jest![]()
Kubo, ale to z powietrza się nie bierze
to taki wirus...
Cellar Door

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”