TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2010/11
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2010/11
a Wera to w Toruniu ma być pierwszą rozgrywajką czy rezerwową??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

jimmy pisze:a Wera to w Toruniu ma być pierwszą rozgrywajką czy rezerwową??
No chyba pierwszą bo trener twierdzi że Gajda gra samolubnie i nie panuje nad zespołem
anatol pisze:No chyba pierwszą bo trener twierdzi że Gajda gra samolubnie i nie panuje nad zespołemNo i gra za wolna i wszystko jest nie tak jakby chciał pan trener.Boję sie tylko żeby Gajda nie powiedziała panu trenerowi PAPAPAPA bo ona chyba roli kozła ofiarnego nie przyjmie
anatol nie wiem czemu i przede wszystkim komu mają służyć takie posty,jak ten....chyba mają pomóc w szerzeniu defetyzmu.
Chodzę na mecze Torunia już od tygodnia i jeszcze lepszej rozgrywajki niż Agata w tym mieście nie widziałem!!!
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Anatol to ma chyba obsesję Gajdy i Omanicia...
A tak naprawdę przecież chodzi o to by Gajda miała równorzędną chociaż zmienniczkę a nie to że jest za słaba itp.
Że gra wolno ? Nie sądzę - Gajda stworzona jest do kontrataków - niejednokrotnie pierwsza jest na połowie przeciwnika.
Mam nadzieję że z Bortelovą będą się uzupełniać. Nie widzę sensu by robić z kogoś kozła ofiarnego.
A tak naprawdę przecież chodzi o to by Gajda miała równorzędną chociaż zmienniczkę a nie to że jest za słaba itp.
Że gra wolno ? Nie sądzę - Gajda stworzona jest do kontrataków - niejednokrotnie pierwsza jest na połowie przeciwnika.
Mam nadzieję że z Bortelovą będą się uzupełniać. Nie widzę sensu by robić z kogoś kozła ofiarnego.
o Bogowie! Jak mam czytac takie bzdety to wole na facebook-u ogladac zdjecia Lizanne Murphy (oj jest co gladac
). Chyba panowie siedzicie przy budce z piwem albo w piaskownicy bo łapiecie sie za słowka jak małe dzieci lub podpici pijacy
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
pytanie do kibiców z innych miast - na wszystkich halach FGE, na tablicy z prawej strony od obręczy jest naklejona reklama CCC?
w trakcie transmisji naszych meczów wydawalo sie to jakoś wytłumaczalne (sponsor transmisji itd), ale widziałem te reklamy także na tablicy przy Reymonta22. Wszędzie tak jest? ktoś wie, dlaczego? bo dla mnie to niespodzianka 
edit: na zdjeciach widać, ze na pewno są w Gdyni, Gorzowie, Bydgoszczy, Krakowie, Rybniku, Pruszkowie, Łodzi... więc pewnie cała ekstrklasa jest obklejona...
edit: na zdjeciach widać, ze na pewno są w Gdyni, Gorzowie, Bydgoszczy, Krakowie, Rybniku, Pruszkowie, Łodzi... więc pewnie cała ekstrklasa jest obklejona...
Na ostatnim meczu Lotosu w Gdyni też była ta naklejka - może CCC zostało partnerem PLKK ...
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
CCC jest sponsorem FGE
P.S przed każdą transmisją w tvp sport jest reklamA CCC
A.R.C.H.I. ball pisze:CCC jest sponsorem FGE
z Mają Włoszczowską na czele...
http://www.youtube.com/watch?v=V0FDAKNgSO4
-
gulchynsky
- Młodzik
W Łodzi na Widzewie są dwie duże naklejki CCC na środku boiska. Też się zastanawiam dlaczego, bo z tego, co mi wiadomo, to CCC nie jest sponsorem klubu (po oględzinach biletu
)
U nas na hali są na tablicach szkoda ze nie centralnie nad obręczą (są w dolnym rogu tablicy) może dziewczyny z większą energia grały by na kosz :d
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Kubus a po co Ci takie info? U nas w Kórnku nie zwrócilłem uwagi. W trakcie meczu raczej nie patrze na reklamy tylko na to się dzieje na boisku
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Czy ktoś z Polkowic może potwiedzic że Zoll ma polskie obywatelstwo ??????????Bo tak jest na PLKK.
-
leszczynianin88
- Nowy na forum
to jakaś pomyłka...nic takiego nie ma miejsca...ma obywatelstwo amerykańskie...jak zwykle ktoś na PLKK dał ciała i czegoś nie sprawdził
to kolejny błąd
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”