I kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia 69-49
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: I kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia 69-49
Jednak chyba Polkowice rzeczywiście dobrze bronią
Gratuluje wygranej i dziękuje za 3 pkt w typerku 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
reaktywacja
- Junior
Gra gdynianek wygląda tak, jakby totalnie olewając tabelę, zespół wprowadzał sobie do gry juniorki...
Jak Wright się nie odnajdzie (w czasie trzech "domowych" meczów w Euro) typuję ją jako pierwszą wysłaną w powrotną stronę za ocean...
Wierzę, że szybciej Lotos będzie miał jakiegoś trenera...
Jak Wright się nie odnajdzie (w czasie trzech "domowych" meczów w Euro) typuję ją jako pierwszą wysłaną w powrotną stronę za ocean...
Wierzę, że szybciej Lotos będzie miał jakiegoś trenera...
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Dobrze ze Polkowice nie broniły tak z nami
Gratulacje za pogonienie Lotosu. A Gdynia może mieć w tym sezonie niemałe problemy..
bart_81 pisze: A Gdynia może mieć w tym sezonie niemałe problemy..
zwłaszcza,że Polki już nie te,a jeden Mieloch to trochę mało.
aj tam, aj tam - będzie dobrze
jak to już słyszeliśmy w zeszłym sezonie (co prawda im się nie udało ale może nam się powiedzie) w PLKK ważne są playoffy (jesli uda sie zakfalifikowac
) a nie sezon zasadniczy 
jak to już słyszeliśmy w zeszłym sezonie (co prawda im się nie udało ale może nam się powiedzie) w PLKK ważne są playoffy (jesli uda sie zakfalifikowac
Spodziewałem się porażki ale nie aż tak wysokiej.Jeśli nie nastąpi poprawa gry strach pomyśleć co będzie w Eurolidze 
- pafelek
- Żak
- Kontaktowanie:
20.10.2010 CCC Polkowice [69] - [49] Lotos Gdynia

Nasza mistrzyni świata Maja Włoszczowska

wiecej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=73

Nasza mistrzyni świata Maja Włoszczowska

wiecej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=73
Gratulacje dla Polkowic
mam nadzieję, że lepszy trener a z nim lepsze czasy wkrótce nadejdą. Nie wiem ile musimy przegrać, żeby zobaczyć, że pewni ludzie nie nadają się na trenerów w ekipie Mistrza Polski... Pieniądze zaoszczędzone na koncepcji budowy zespołu i kontraktach dla młodych, perspektywicznych zawodniczek przeznaczmy na trenera z prawdziwego zdarzenia!

rzymi pisze:Gratulacje dla Polkowicmam nadzieję, że lepszy trener a z nim lepsze czasy wkrótce nadejdą. Nie wiem ile musimy przegrać, żeby zobaczyć, że pewni ludzie nie nadają się na trenerów w ekipie Mistrza Polski... Pieniądze zaoszczędzone na koncepcji budowy zespołu i kontraktach dla młodych, perspektywicznych zawodniczek przeznaczmy na trenera z prawdziwego zdarzenia!
nie chcę być źle zrozumiany,ale proponuję,aby zarząd Lotosu Gdynia dał temu panu czas no powiedzmy na.....siedem meczów. Czara goryczy może się jednak przelać znacznie szybciej.
-
gulchynsky
- Młodzik
Jak tak dalej pójdzie, to rzeczywiście w Gdyni mogą być spore kłopoty. A Polkowice mimo meczu z Gorzowem wydają mi się na tyle mocne, żeby zagrać w finale, choć może za wcześnie jeszcze na takie opinie. Ciekawe tylko, czy kosztem Wisły, czy Gorzowa, bo to chyba na dzień dzisiejszy główni kandydaci na podium.
Swoją drogą ciekawie się dzieje w lidze... szkoda tylko, że ponad 40pkt. dla jednej drużyny staje się już normą
Swoją drogą ciekawie się dzieje w lidze... szkoda tylko, że ponad 40pkt. dla jednej drużyny staje się już normą
matrix pisze:rzymi pisze:Gratulacje dla Polkowicmam nadzieję, że lepszy trener a z nim lepsze czasy wkrótce nadejdą. Nie wiem ile musimy przegrać, żeby zobaczyć, że pewni ludzie nie nadają się na trenerów w ekipie Mistrza Polski... Pieniądze zaoszczędzone na koncepcji budowy zespołu i kontraktach dla młodych, perspektywicznych zawodniczek przeznaczmy na trenera z prawdziwego zdarzenia!
nie chcę być źle zrozumiany,ale proponuję,aby zarząd Lotosu Gdynia dał temu panu czas no powiedzmy na.....siedem meczów. Czara goryczy może się jednak przelać znacznie szybciej.
Wybacz, chciałbym oglądać swoją drużynę w play-offach w tym sezonie...

rzymi pisze:Wybacz, chciałbym oglądać swoją drużynę w play-offach w tym sezonie...
Wiem,ale myślałem,że pewne sprawy tylko w Toruniu są niezrozumiałe,a tu każdy ma swój problem.Na siłę dobrej drużyny się jednak nie zbuduje.Coś mi w tym Lotosie nie gra od samego początku,ale jak sam napisałeś są jeszcze play-offy.
fajnie to wyglądało, ale szkoda tego rozluźnienia w IV kwarcie, bo spokojnie można było zatrzymać Lotos na naszym standardzie ostatnio - co najwyżej 40 zdobytych punktach. ale można dziewczynom wybaczyć
fajnie zaprezentowała się Toffi i standardowo Zoll i Majewska. Nasze panie robią wiele, by pokazać, że dyspozycja w Gorzowie była tylko wypadkiem przy pracy. oby tak dalej. W sobotę kolejny sprawdzian (Artego), podejrzewam, że mimo wszystko trudniejszy niż dziś.
muszę przyznać, że nasza gra już teraz robi na mnie wrażenie. aż boję się myśleć, co będzie, gdy dojdzie kolejna zawodniczka - Musina, a Morris przełamie się na dobre (bądź zostanie wymieniona na lepszy model...). Wszystkie nasze plany i ambicje zweryfikuje oczywiście parkiet, ale ciekawie się to wszystko zapowiada
muszę przyznać, że nasza gra już teraz robi na mnie wrażenie. aż boję się myśleć, co będzie, gdy dojdzie kolejna zawodniczka - Musina, a Morris przełamie się na dobre (bądź zostanie wymieniona na lepszy model...). Wszystkie nasze plany i ambicje zweryfikuje oczywiście parkiet, ale ciekawie się to wszystko zapowiada
w Polkowicach już teraz wychodzi bardzo dobrze i co najważniejsze mądrze przepracowany(zespół wyjechał na obóz do Szklarskiej czego najbardziej zazdroszczę) okres przygotowawczy do sezonu i tu w przeciwieństwie do innych nie szukano oszczędności. Do osoby szkoleniowca Polkowic mam dopiero po latach spory szacunek....no,ale lepiej późno niż wcale. 
W czasie trwania rozgrywek z formą może być różnie,ale start drużyny jest dobry,a to napędza dziewczyny do dalszych zwycięstw i pracy.
W czasie trwania rozgrywek z formą może być różnie,ale start drużyny jest dobry,a to napędza dziewczyny do dalszych zwycięstw i pracy.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”