Niedziela, 28.11.2010
godz.18:00
12 kolejka FGE: Lotos Gdynia - AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
12 kolejka FGE: Lotos Gdynia - AZS Poznań
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Paul_Banks
- Nowy na forum
Re: 12 kolejka FGE: Lotos Gdynia - AZS Poznań
Myślę, że ten mecz gładko powinny wygrać akademiczki z Poznania. Lotos fartem wygrał mecz w Eurolidze a ostatnio przegrał ze słabym Rivas. W lidze nie powinny dostać się do półfinałów, więc to czas Azs'u Poznań. 
Lotos Gdynia 6 - 4 (tylko 2 mecze u siebie)
INEA AZS Poznań 3 - 7 (5 meczów u siebie)

INEA AZS Poznań 3 - 7 (5 meczów u siebie)
Szewczyk wygrał kiedyś z Jelenią w Gdyni to czemu z Poznaniem mialby tego nie zrobić 
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Wypasiona relacja live
nie wiadomo jak i wynik, czas a do tego ten znakomity 'komentator'
-
reaktywacja
- Junior
Mecz z kategorii "musi się odbyć". Nasze po podróży z Hiszpanii były zawinięte w gwizdek, a do tego grały w nie swoich butach, bo te z resztą sprzętu poleciały jakimś innym samolotem bynajmniej nie do Polski. Z naszej strony Irvin i Mieloszyńska jako jedyne nie spały (choć Mieloch zdrzemnął się w 3 kwarcie). Z poznanianek (ponownie bardzo brutalnie grały Makowska i Kędzia) jedynie Idczak zasłużyła na brawa - obok Irvin najlepsza zawodniczka meczu.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
Pani Roguz powinna poważnie zastanowić się nad swoim powołaniem, bo się z nim na boisku "letko" rozmija. Szczytem wszystkiego jest odgwizdanie w grze przewinienia zawodniczce, która akurat siedzi na ławce.
Zaczęliśmy świetnie, ale trenejro zamarzył sobie, że po 5 minutach jest już po meczu (18:10) i wpuścił trzy młode, co nam kompletnie rozwaliło grę i nie mogliśmy się pozbierać aż do przerwy. Dopóki Idczak miała siłę, to wynik jakoś trzymała. Po przerwie nasze zaczęły bronić, bo trzeba było w końcu wziąć się do roboty, to i skończyły się AZSowi pomysły.
Nasze totalnie rozespane, bez bagaży z Madrytu, 4 sztuki przeziębione. Nic dziwnego, że grały padakę.
W takiej formie to nas Gorzów rozsmaruje, ale może bagaże dolecą, laski się wykurują i coś pogramy. Toruń pokazał, że się da.
Zaczęliśmy świetnie, ale trenejro zamarzył sobie, że po 5 minutach jest już po meczu (18:10) i wpuścił trzy młode, co nam kompletnie rozwaliło grę i nie mogliśmy się pozbierać aż do przerwy. Dopóki Idczak miała siłę, to wynik jakoś trzymała. Po przerwie nasze zaczęły bronić, bo trzeba było w końcu wziąć się do roboty, to i skończyły się AZSowi pomysły.
Nasze totalnie rozespane, bez bagaży z Madrytu, 4 sztuki przeziębione. Nic dziwnego, że grały padakę.
W takiej formie to nas Gorzów rozsmaruje, ale może bagaże dolecą, laski się wykurują i coś pogramy. Toruń pokazał, że się da.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”