przemoe pisze:A od kiedy Ford to center?
Jak zaczynamy rozmawiać o paniach pokroju Gaither, to sorry, Irvin byłą o niebo lepsza.
I dlatego musiała jechać do domu, bo jest lepsza, a co za tym idzie, droższa.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
przemoe pisze:A od kiedy Ford to center?
Jak zaczynamy rozmawiać o paniach pokroju Gaither, to sorry, Irvin byłą o niebo lepsza.

flash pisze:Irvin była wariantem tymczasowym, ale w przypadku pozostania w klubie po Nowym Roku liczyła na podwyżkę. A Krawiec - skądinąd słusznie - powiedział nie...

danila pisze:Rzymi chyba podpytał Pauline na ten temat a czyżby Mietek przypisywał sobie zasługi
Udało nam się wyrobić jej paszport - przyznaje prezes Krawczyk.
do Matrix
Tylko laik mógł napisać że ur. w Poznaniu=polski paszport(nie mylic z OBYWATELSTWEM).Paulina mogła i nie mieć polskiego obywatelstwa zwłaszcza że wyjeżdżała w czasach komuny.(tego nie wiem)Dla przykładu podam Sebastiana Boenischa-ur.w Gliwicach w 1987 który nie miał polskiego obywatelstwa a zostało mu ono potwierdzone(poprzez złożenie odpowiednich papierów np.akt urodzenia) nie mylić z nadane.Potem dopiero odebrał polski paszport i dowódw placówkach w Gliwicach i Krakowie.Także radze Ci na przyszłośc żebyś najpierw zaznajomił się z tematem a potem dotykal klawiature.Paulina pewnie miała podwójne obywatelstwo ale wątpie że mieszkając we Francji posiadała polski paszport a tym bardziej dowód osobisty.Pochwaliłem Mietka z szybkość działania bo w polskich warunkach to nie codzienność i tylko tyle.
rzymi pisze:Teraz szukamy zawodniczki, która ma zastąpić Dorę (bo w tym sezonie już pewnie nie zagra) ale jednocześnie schodzimy poziom niżej?
Może kasa z kontraktu Horti wystarczy na znalezienie środkowej z prawdziwego zdarzenia.[na tym etapie rozgrywek]
ann pisze:Może kasa z kontraktu Horti wystarczy na znalezienie środkowej z prawdziwego zdarzenia.[na tym etapie rozgrywek]
myślę, że młodej ale całkiem solidnej środkowej tak. nie udało się Polkowicom z Ford, być może inna córka słynnego pana z NBA zagra w PLKK.

rzymi pisze:ann pisze:Może kasa z kontraktu Horti wystarczy na znalezienie środkowej z prawdziwego zdarzenia.[na tym etapie rozgrywek]
myślę, że młodej ale całkiem solidnej środkowej tak. nie udało się Polkowicom z Ford, być może inna córka słynnego pana z NBA zagra w PLKK.
Z Ford nie udało się nikomu... A co do drugiej części to być może, być może.. Ale wolałbym jednak żeby to była zawodniczka 'jadąca' na umiejętnościach a nie nazwisku ojca (nie mówię o Ford bo ta to jedzie po całości w tym sezonie) np pani która byłaby skłonna opuścić Rosję po zamachu a polski odpowiednik jej nazwiska jeszcze zalega u nas w kraju chociaż ostatnio po słonecznych dniach już mniej, przynajmniej w Gdyni
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 96 gości