20 kolejka FGE: Tęcza Leszno - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
20 kolejka FGE: Tęcza Leszno - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
Środa, 26.01.2011
g.18:00
g.18:00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 20 kolejka FGE: Tęcza Leszno - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
Z problemami do leszna.
Część zasadnicza rozgrywek ekstraklasy koszykarek wchodzi w decydującą fazę. Tymczasem pech nie opuszcza drużyny KSSSE AZS PWSZ. W środę gorzowianki zagrają w Lesznie z miejscową Tęczą.
Niestety, kiedy wyjaśniona została sprawa budżetu w drużynie pojawiły się nowe problemy. Najpierw kontuzja kolana Johanny Leedham, która wymusiła rozwiązanie kontraktu z ta zawodniczką, a od wczoraj w treningach nie uczestniczy Samantha Richards. Australijską rozgrywającą dopadła grypa i nie jest wykluczone, że w Lesznie zamiast niej zobaczymy Paulę Głębocką. Nie jest więc wykluczone, że zespół KSSSE AZS PWSZ wystąpi w hali “Trapez” w krajowym składzie.
http://www.zachod.pl/2011/01/z-problemami-do-leszna/
Zgaduję, że to kolejna odsłona tzw. "gorzowskiej ściemy" w mediach i jutro Richards jak gdyby nigdy nic pojawi się na placu.
bball
flash pisze:Zgaduję, że to kolejna odsłona tzw. "gorzowskiej ściemy" w mediach i jutro Richards jak gdyby nigdy nic pojawi się na placu.
Chyba, że wróci do Australii na leczenie

A może po prostu przyleciała z ciepłego do zimnego i się rozchorowała przez to? Wzieliście to pod uwagę? 
Kozak w necie - pizda w świecie!

zwłaszcza że w Polsce naprawdę szaleje grypa
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
dzisiejszy mecz będzie na żywo w TVP Sport
- pink panter
- Amator
czy moze mi ktos napisac czy mozna ten mecz ogladac gdzies w internecie....link mile widziany, dzieki
My court my rules !!!
friel to raczej ty nie SZALEJ z tą grypą.
Jeśli zawodniczka ma przepisane przez lekarza np antybiotyki to na pewno nie choruje na grypę, ma po prostu infekcję bakteryjną.
Pewnie nie wiesz ale grypa jest chorobą wirusową i żaden szanujący się lekarz nie przepisze na grypę antybiotyków.
Jeśli zawodniczka ma przepisane przez lekarza np antybiotyki to na pewno nie choruje na grypę, ma po prostu infekcję bakteryjną.
Pewnie nie wiesz ale grypa jest chorobą wirusową i żaden szanujący się lekarz nie przepisze na grypę antybiotyków.
no niestety..
Gratuluję Tęczy, zasłużona wygrana
Gratuluję Tęczy, zasłużona wygrana
O antybiotykach nic nie słyszałem w takim układzie raczej mówimy tu chyba o anginie
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Na moje oko to mamy do czynienia z anemią i to całego zespołu....
Jeżeli Gorzów potrzebuje jeszcze kasy to chciałbym poddać prezesom klubu jedną myśl. Może podziękować super trenerowi i niech się zajmie tylko kadrą Polski. A z taką grą zespołu gorzowskiego to i drugi trener sobie poradzi i to nie za taką kasę. Boję się tylko jednego że jak tak będzie grała reprezentacja ( 5 zawodniczek Gorzowa ) to za daleko nie zabrniemy w ME.
No tak to już jest w naszej lidze że jak się ma zawodniczki które zarabiają po 100000 PLN miesięcznie to na koniec sezonu można wypinać pierś po medale i nagrody. A tu teraz została szara rzeczywistość i same Polki w składzie i potrzebna jest niestety praca organiczna u podstaw co w Gorzowskiej drużynie brakuje.
Okazuje się że te kadrowiczki które do tej pory wchodziły tylko na chwilę do gry bo były super zawodniczki zagraniczne nie potrafią przejąć ciężaru gry na swoje barki. Takiej skuteczności , tylu strat , tylu bezmyślnych podań już dawno nie widziałem w wykonaniu Gorzowa. Szkoda że posypała się drużyna bo atrakcyjność ligi zmaleje. Bo co nam zostaje Wisła ,Polkowice i długo .długo nic.
No tak to już jest w naszej lidze że jak się ma zawodniczki które zarabiają po 100000 PLN miesięcznie to na koniec sezonu można wypinać pierś po medale i nagrody. A tu teraz została szara rzeczywistość i same Polki w składzie i potrzebna jest niestety praca organiczna u podstaw co w Gorzowskiej drużynie brakuje.
Okazuje się że te kadrowiczki które do tej pory wchodziły tylko na chwilę do gry bo były super zawodniczki zagraniczne nie potrafią przejąć ciężaru gry na swoje barki. Takiej skuteczności , tylu strat , tylu bezmyślnych podań już dawno nie widziałem w wykonaniu Gorzowa. Szkoda że posypała się drużyna bo atrakcyjność ligi zmaleje. Bo co nam zostaje Wisła ,Polkowice i długo .długo nic.
Do Lotosu dojdzie center i powinno być już lepiej zważywszy że do gry wróciła już Paulina Krawczyk. Tak offtopując trochę ale jak dobrze pójdzie to może i z nas w tym sezonie będzie coś bardziej niż porządnego

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Alexx pisze:Jeżeli Gorzów potrzebuje jeszcze kasy to chciałbym poddać prezesom klubu jedną myśl. Może podziękować super trenerowi i niech się zajmie tylko kadrą Polski. A z taką grą zespołu gorzowskiego to i drugi trener sobie poradzi i to nie za taką kasę. Boję się tylko jednego że jak tak będzie grała reprezentacja ( 5 zawodniczek Gorzowa ) to za daleko nie zabrniemy w ME.
1. Po pierwsze nie oceniaj trenera po jednej porazce ?? Bo kim on mial ten mecz wygrac ?? w 4 grajki z 9-ciu ktore byly jeszcze w Grudniu ??
Po drugie widziales jego kontrakt ze mówisz "ze nie za taka kase" ?????????????
Po trzecie skoncz pie#$%^*C bo jak odejdzie to caly klub padnie i nikt tego nie pozklada.
Po czwarte fakt bylo mase strat... nierzuconych punktow z pod kosza... ale wez pod uwage ze taka Kaska to 40 minut grala... a inne nie wiele mniej.
Po piate zepnij posladki i wstrzymaj sie chociaz z tydzien z ocenianiem czy nam sie posypala do konca druzyna czy nie.
Tyle w temacie.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”