Co słychać w Gorzowie?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Gorzowie?
Ej strasznie was nie lubię za wasze biadolenie sorki za osobisty wywód ale właśnie dla tego dostajemy po dupie w tym mieście bo kibice kosza mogą zrobić ładną oprawę na meczu jak się zepną ale żeby jakąś większą inicjatywę to już nie bo "lud ciemny" bo "kiedyś tam już była szansa i się nie udało " bo "ludzie po to tacy i owacy" właśnie dlatego Kibice stilonu zorganizowali protest a nie Kibice Euroligowej drużyny wicemistrza polski bądźcie dalej tacy "się nie uda" Ciekawe w której lidze były by nasze koszykarki gdyby myślały tak jak wy ... <skończyłem się wyzłośliwiać na was>
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Patrząc na potencjał i siłe Krakowa i Polkowic na ten moment a zwłaszcza tych pierwszych nie było by głupim pomysłem sciągnąc kogoś z grupy Wisły z tegorocznej euroligi
Oczywiście sprawdziłem ten wątek i..
Shavonte Zellous zawodniczka z rocznika 1986 więc młoda a takie pasują do koncepcji Maciejewskiego. Zawodniczka grająca w WNBA a jak przypominam sobie Darek powiedział w wywiadzie,że nie schodzi poniżej pewnego poziomu szukania zawodniczek.Następnie to,że Ryga odpadła z Euro tak jak Gorzów ale patrząc na poziom ligi łotewskiej a polskiej mówi samo za siebie. I to co najważniejsze bo nie jestem w to super obeznany ale do Rygi przyszła Cindy Lima i być może dla niej po prostu zabraknie miejsca. Innymi wg mnie kandydatkami są Wiliams i Sharp z Mondeville gdyż też zespól nie gra w euro ale chyba w tym przypadku różnica między ligą polską a francuską jest widoczna. Po drugie obie są ważne dla drużyny nawet na krajowym podwórku. No i fakt,że nie graja w WNBA. Zobaczymy jak ta sytuacja się rozwinie ale może może... 
Ale odeszła Quanitra Hollingsworth więc teraz o sile rażenia Rygi decyduje tylko Tae-Tae. No i może Butler. Zobaczymy.

rzymi pisze:Ale odeszła Quanitra Hollingsworth więc teraz o sile rażenia Rygi decyduje tylko Tae-Tae. No i może Butler. Zobaczymy.
a ona nie poszła do Ibizy za kontuzjowaną Kim Smith??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

A no może, nie śledziłem ostatnio wydarzeń z ligi łotewskiej więc widocznie nie jestem na czasie... trzeba to sprawdzić

1. A kiedy to Lima do tej Rygi poszła?
2. A nawet jeśli nawet to czemu przyjście centra miałoby spowodować odejście zawodniczki obwodowej?
3 Co do Zellous.. gdybym miał wymyślić zawodniczkę która mniej by pasowała do Darka niż ona to miałbym duży problem..
4 W wypowiedzi nie ma nigdzie podane ze nowa zawodniczka w tym seoznie grała w eurolidze..
2. A nawet jeśli nawet to czemu przyjście centra miałoby spowodować odejście zawodniczki obwodowej?
3 Co do Zellous.. gdybym miał wymyślić zawodniczkę która mniej by pasowała do Darka niż ona to miałbym duży problem..
4 W wypowiedzi nie ma nigdzie podane ze nowa zawodniczka w tym seoznie grała w eurolidze..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
SpokojnieGreebo pisze:1. A kiedy to Lima do tej Rygi poszła?
2. A nawet jeśli nawet to czemu przyjście centra miałoby spowodować odejście zawodniczki obwodowej?![]()
Juan pisze:SpokojnieGreebo pisze:1. A kiedy to Lima do tej Rygi poszła?
2. A nawet jeśli nawet to czemu przyjście centra miałoby spowodować odejście zawodniczki obwodowej?![]()
4 W wypowiedzi nie ma nigdzie podane ze nowa zawodniczka w tym seoznie grała w eurolidze..bez nerwów a czy ja napisałem coś typu,że ona już jest w Gorzowie. Co do twojego czwartego punktu http://gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,35214,9021876,O_Lesznie_zapominamy__W_niedziele_w_Brzegu_bedziemy.html?fb_xd_fragment#?=&cb=f62eded4a7a823&relation=parent.parent&transport=fragment&type=resize&height=21&width=120. Poczytaj najpierw...Człowiek osoba mylna,podałem moje 3 osobiste propozycje a nie info na 100% wiec zobaczymy co będzie..
No i co tym linkiem udowodniłeś? Chyba tylko to ze czytania ze zrozumieniem Cie nie nauczono. Tam jest tylko napisane ze ma doświadczenie euroligowe a to bynajmniej nie znaczy że w tym sezonie grała w tych rozgrywkach (tak jak Nnamaka np..)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
W moich postach nie napisałem nic jasno,że ta która powinna przyjśc o ile wogóle będzie gra aktualnie czy w tym sezonie w Eurolidze. Napisałem tak jak ty właśnie czyli o graczu o doświadczeniu euroligowym dokładnie jak np wspomniana przez Ciebie Nnamaka.Te nazwiska to były moje osobiste myśli i niech każdy je odbiera na swój własny sposób. I może na tym skończmy tą rozmowę bo po co dalej brnąć zobaczymy co z tego będzie.
Jeśli wzmocnienie, to Lyndra Weaver!
30 stycznia 2011, 09:29
W nadchodzącym tygodniu do Gorzowa powinna przyjechać jeszcze jedna koszykarka. Jak udało nam się dowiedzieć KSSSE AZS PWSZ Gorzów podpisał kontrakt z Amerykanką Lyndra Weaver.
Koszykarka ma być drugim i ostatnim wzmocnieniem wicemistrzyń Polski. Wszystko zależeć będzie od tego, czy zespół z Chopina zdąży z załatwieniem wszystkich formalności do końca stycznia, kiedy to kończy się okienko transferowe.
Amerykanka skończy w tym roku 24 lata, ma 185 cm wzrostu i jest graczem obwodowym. W 2009 roku została wybrana w drafcie z numerem 17 do WNBA przez Indiana Fever. W sezonie 2009/2010 występowała w zespole TTT Ryga, z którym grała w Eurolidze. Wystąpiła w ośmiu spotkaniach, w których średnio zdobywała 12,8 punktów. W obecnym sezonie zagrała jedno spotkanie w Izraelu w zespole MACCABI RAMAT HEN. Na boisku spędziła 34 minuty i rzuciła 10 punktów.
Koszykarka występowała wcześniej pod nazwiskiem Littles.
Potwierdziły się nasze czwartkowe informacje i kontrakt z klubem AZS PWSZ podpisała Szwedka Chioma Nnamaka. W Gorzowie trenowała od kilku dni i zadebiutuje w akademickim zespole już dziś w Brzegu przeciwko Odrze.
Do zdrowia wróciła także nasza rozgrywająca Samanta Richards. Ją również zobaczymy w Brzegu.
trotuar
http://www.66-400.pl/wiadomosc/627-jesli-wzmocnienie-to-lyndra-weaver
30 stycznia 2011, 09:29
W nadchodzącym tygodniu do Gorzowa powinna przyjechać jeszcze jedna koszykarka. Jak udało nam się dowiedzieć KSSSE AZS PWSZ Gorzów podpisał kontrakt z Amerykanką Lyndra Weaver.
Koszykarka ma być drugim i ostatnim wzmocnieniem wicemistrzyń Polski. Wszystko zależeć będzie od tego, czy zespół z Chopina zdąży z załatwieniem wszystkich formalności do końca stycznia, kiedy to kończy się okienko transferowe.
Amerykanka skończy w tym roku 24 lata, ma 185 cm wzrostu i jest graczem obwodowym. W 2009 roku została wybrana w drafcie z numerem 17 do WNBA przez Indiana Fever. W sezonie 2009/2010 występowała w zespole TTT Ryga, z którym grała w Eurolidze. Wystąpiła w ośmiu spotkaniach, w których średnio zdobywała 12,8 punktów. W obecnym sezonie zagrała jedno spotkanie w Izraelu w zespole MACCABI RAMAT HEN. Na boisku spędziła 34 minuty i rzuciła 10 punktów.
Koszykarka występowała wcześniej pod nazwiskiem Littles.
Potwierdziły się nasze czwartkowe informacje i kontrakt z klubem AZS PWSZ podpisała Szwedka Chioma Nnamaka. W Gorzowie trenowała od kilku dni i zadebiutuje w akademickim zespole już dziś w Brzegu przeciwko Odrze.
Do zdrowia wróciła także nasza rozgrywająca Samanta Richards. Ją również zobaczymy w Brzegu.
trotuar
http://www.66-400.pl/wiadomosc/627-jesli-wzmocnienie-to-lyndra-weaver
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Jak ja "kocham" te wynalazki... : ). Ale lepszy rydz niz nic 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Jak ja "kocham" te wynalazki... : ). Ale lepszy rydz niz nic
Nie przesadzaj, to nie taki znowu wynalazek i myślę, że spokojnie moglibyście trafić gorzej.

Lyndra oddaje baaaardzo dużo rzutów, dać jej piłkę to ciężko żeby później podała;) ze celnością już gorzej, w Eurolidze w barwach Rygi jej skuteczność to ok 35% z gry. ale zawodniczka młoda dużo lubi biegać(czasem bez potrzeby
) to taki typ Maciejewskiego:)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Taaak, dynamiczna, szalona. Jest tak jak napisała Ann (plus dużo strat
) i chyba dlatego nie załapała się do WNBA.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”