MECZ GWIAZD FGE

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: MECZ GWIAZD FGE

Postautor: Endrju » 14 lutego 2011, 16:45

jimmy pisze:No właśnie czemu Perła nie grała?? na pewno większej nędzy niż Czubak by nie pokazała

Czy ty K**** Masz jakies kompleksy tej dziewczyny ?? Powiedz w czym nedze pokazala ? Tymi kilkoma efektownymi asystami ? Fakt faktem miala kilka strat ale zeby odrazu pisac ze nedza ?????
A moze przegrala dogrywke tak jak to twoja kochana Paulina zrobila 3 akcjami z rzedu ??

A jeszcze moze wytlumacz mi jak sie maja twoje slowa do
Ale to też nie do końca oddaje faktyczną sytuację bo jeśli chodzi o Polki to na podstawie +/- - wychodzi że w repie najlepiej wypadła Dźwigalska +/- 11

??? Skoro bedac na boisku reprezentacja zyskala na + 11 pkt ?? to zycze samych takich zawodniczek w reprezentacji.

A teraz szybka ocena innych zawodniczek:

A. Szott - bardzo dobry powrót do reprezentacji, wiele razy brała na swoje barki cięzar gry. Brawo Brawo Brawo !!
E. Kobryn - klasa, nie wyobrazam sobie innej zawodniczki na pozycji nr 5
Mowlik - fajnie jej trójka siedzi i taka zawodniczka bedzie nam potrzebna na ME, ale do najwyzszej formy jeszcze troche brakuje, ale mecz na +.
Jujka - kilka fajnych wejsc i rzutów z pod kosza, szału nie zrobila ale na miare oczekiwan.
Dzwigalska - zagrała swoje, kilka fajnych asyst.. ale również głupich strat, ale ogólnie mecz na +
Pawlak - ponizej oczekiwan, miala byc nr 1 na pozycji rozgrywajacej... jednak wczoraj na pewno tego nie pokazala i duzoo do najwyzszej formy jej brakuje.
Skobel - troszke ponizej oczekiwan, moze za duza presja jak u takiej mlodej zawodniczki, ale na pewno jedna z najwiekszych "walczaków" w kadrze.
Leciejewska, Zurowska - duzoo ponizej oczekiwań, szczególnie Justyna... rzut wogóle nie siedzi, jakos nie widac tego blysku... raczej bezbarwna... oby forma przyszla na Play-offy i ME.
Czarnecka - nie miala zbytnio duzej okazji do pokazania się.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

flash
Młodzik

Postautor: flash » 14 lutego 2011, 17:37

Endrju pisze:

??? Skoro bedac na boisku reprezentacja zyskala na + 11 pkt ?? to zycze samych takich zawodniczek w reprezentacji.

To było pewne, że ktoś wyjedzie z argumentem +11. :lol: Proponuję jeszcze sprawdzać biorytmy. Może to będzie lepsze dla Dźwigalskiej niż regularne spoglądanie w jej rubryki skuteczności i strat. 8)
bball

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 14 lutego 2011, 18:37

flash pisze:
Endrju pisze:

To było pewne, że ktoś wyjedzie z argumentem +11. :lol: Proponuję jeszcze sprawdzać biorytmy. Może to będzie lepsze dla Dźwigalskiej niż regularne spoglądanie w jej rubryki skuteczności i strat. 8)

Pawlaczka wcale nie lepiej zagrała od "+11"
statystyk nie przeglądałem (jeszcze) ale o występie "+11" wypowiadam się na podstawie tego co zobaczyłem w telewizorze - a zdrowy rozsądek podpowiada, że była to najzwyklejsza nędza- czyli przeprowadzenie piłki przez połowę i podanie do najbliższej zawodniczki na odwód, a jak ta rzuci to jest asysta, proste! - ale czego ja wymagam od 26-letniej zawodniczki? ona ma czas pewnie kiedyś się nauczy konstruować akcję czy zdobywać punkty - nie wątpię w to, że kiedyś tak...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 14 lutego 2011, 19:02

jimmy pisze:
flash pisze:
Endrju pisze:

Pawlaczka wcale nie lepiej zagrała od "+11"
statystyk nie przeglądałem (jeszcze) ale o występie "+11" wypowiadam się na podstawie tego co zobaczyłem w telewizorze - a zdrowy rozsądek podpowiada, że była to najzwyklejsza nędza- czyli przeprowadzenie piłki przez połowę i podanie do najbliższej zawodniczki na odwód, a jak ta rzuci to jest asysta, proste! - ale czego ja wymagam od 26-letniej zawodniczki? ona ma czas pewnie kiedyś się nauczy konstruować akcję czy zdobywać punkty - nie wątpię w to, że kiedyś tak...

Nie wiem czy my widzielismy ten sam mecz czy nie... ale z 3-4 jej asysty to byly wysmienite podania w tempo a nie zwykle podanie i moze ktos rzuci - moze nie.
To ze miala straty to pisalem... ale zeby nazywac jej wystep Nedza ???? To co mozesz powiedziec o zawodniczkach Wisly poza Kobryn ? (na pewno niczym nie pokazaly ze odrastaja poziomem od Kaski).
i juz mi nie chodzi o te +11... ale o sam fakt... jak moze byc skrajna opinia. (a porównując jeszcze do Pawlaczki... to lepiej faktycznie nie rzucac wogole i oddawac pilke niz miec taka skutecznosc...).
Tyle w temacie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

AZSmaniac
Nowy na forum

Postautor: AZSmaniac » 14 lutego 2011, 19:24

Ale Wy ludzie mnie irytujecie. Raz do głowy żeście sobie wbili że Kasia to zawodniczka nie na poziomie i nędzna ;O Może wypadałoby sie głębiej zastanowić i dojść do wniosku że Dźwigalska nie ma być gwiazdą a solidną zawodniczką, która haruje za 2, walczy i pomaga zespołowi w ciężkich momentach ! Wiem że statystyki to nie wszystko ale tegoroczne na plkk pokazują ewidentnie że Kasia jest lepsza pod tym względem od tej Waszej świetnej Pawlaczki ;p

LUDZIE SIĘGNIJCIE DO ROZUMU A NIE W KÓLKO POWTARZACIE SIĘ I OBRAŻACIE KASIE PRZY BYLE OKAZJI !

Tyle ode mnie.

friel
Kadet

Postautor: friel » 15 lutego 2011, 00:24

Poziom tego forum jest żenujący jak władze polskiej koszykówki mówi się źle o mnie ale to co mają tu ludzie zakodowane w głowach to jest gorszy beton niż w pzpn słowa :przepraszam , zmieniłem zdanie , może masz racje przechodzą tu jak oset przez gardło czyli wcale opcja "zmienić pogląd " jest praktycznie zapomniana

mała opinia teraz co do meczu :
Ewelina musi być w formie na mistrzostwa Jest ona w kadrze a potem długo długo nic ...
Aga Fantastycznie grała jeżeli tak miała by grać w euro to niech nawet całą rodzinę z rodzicami teściami i kim jeszcze chce rozlokuje a ja sam mogę biegać jej po zakupy ....ale niestety mam w miarę dobrą pamięć i wiem , że gdy idzie o medale i wyniki już tak super ekstra nie jest , ale myślę że zasługuje na jeszcze jeden sprawdzian a może i na miejsce w repie
Skobel - ta dziewczyna .. czy wypada mówić że jest młoda , no jest młoda ale jeżeli ona chce odpowiadać za wynik i za euro to musi być jeszcze więcej ciężkiej pracy z jej strony w klubie ostatnio już jest ok ale w repie musi być więcej od niej
Justyna i Leciejewska sam nie wiem która w tym momencie jest słabsza , Justyna ma dno nie tylko w repie ale i klubie jak się nie weźmie za siebie to Kaczmarczyk powinna zająć jej miejsce w kadrze
Porównywać Pawlak z Dźwigalską nie będę jedna fatalna skuteczność i totalne dno druga może i świetne asysty ale 5 strat więc powiedzieć kto był lepszy było by po prostu nie stosowne .
Na pewno ciepłe słowa trzeba powiedzieć o drugiej mamie w dogrywce może nie tak fajnie ale cały obraz jej gry był pozytywny jak na to co się spodziewałem
kogo do Skobla na 2 ? pojęcia nie mam fajnie by było zobaczyć Jeziorną (nie lubiej jej ) ale chyba wyboru większego nie ma
Brakuje nam drugiej dziewczyny na pozycję nr 5 Martę lubię naprawdę przyglądam się tej dziewczynie , ale to jeszcze nie jest materiał na repe chyba choć na bezrybiu i rak ryba
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”