Doping

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 05 grudnia 2004, 16:42

Tak się zastanawiam czyja to jest wajcha :?: :?: Komu tak nagle zaczęło tak bardzo przeszkadzać, że krzyczymy Włókniarz :!: :!: :?: :?: :!: :!: . Że też nikt na to nie wpadł prza siedem lat panowania Mirka :?: :?: :!: :!: :?: :?:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Gienek
Nowy na forum

Postautor: Gienek » 06 grudnia 2004, 13:47

Chyba coś się komuś coś z tym konkursem popieprzyło.
Ja raczej nie wystartuję chodż nagrody kuzsą. :D
RENAULT Clio on the tour.

Gienek
Nowy na forum

Postautor: Gienek » 09 grudnia 2004, 17:59

Wydawało mi się, że szcztem było już namawianie jednego z młodych kibiców Włókmiarza do dopingowania "firmy farmaceutycznej" w zamian za jakies koszulki! No ale "nasi" działacze znów mnie nie zawiedli. Ten konkurs to chamstwo w krystalicznej formie! :evil: NIE WIERZE!
Powodzenia frajerom-uczestnikom życze!

Gość

Postautor: Gość » 16 lutego 2005, 17:44

fajny tera mielismy doping w niedziele mnie sie bardzo podobalo. szkoda ze w naszym sektorze miejsca pozajmowali starzy panowie i panie. siedzieli i nic nie robili nie spiewali z nami nie cieszyli sie. takie stare smutasy bawic sie nie umia. takich kapci nie powinni do naszego sektora wpuszczac bo to sektor dla zywych kibicow a nie dla dretwiakow. nie podobalo mi sie jak dzialacze a najbardziej ten pan w okularach ciagle sie nas czepiali. co im przeszkadzala nasza superowska flaga. a ciekawe czy ten konkurs juz rozstrzygneli. mialem wziac udzial w nim bo nie zawsze kieszonkowego mnie na bilety starczy. ale nie wzialem bo nie. nasz wspanialy wodzirej szymon zawsze powtazal ze klub sie wlokniarz nazywa. i szkoda ze juz nie bedzie nami dyrygowal szkoda naprawde. nie wiem jak sobie poradzimy bez nigo. szymon nie odchodz jeszcze. potrzebujemy twojej pomocy potrzebujemy dyrygenta. sami jeszcze nie damy se rady. przecie maks nawet jeszcze nie umie dobrze bebnic a co tu dopiero mowic o dyrygowaniu. kurde mam nadzieje i wszyscy inni napewno tez ze jeszcze zmienisz zdanie i do nas powrocisz. zrob to dla nas i dla koszykarek naszych znakomitych. przecie one teraz na mistrza beda szly po pokonaniu tych zoltych sledziakow. szymonie wroc.

Gienek
Nowy na forum

Postautor: Gienek » 17 lutego 2005, 11:41

Z kim ja teraz bade na piwo po meczu chodzil? :( Szymon NIE dochodż!

Gienek
Nowy na forum

Postautor: Gienek » 17 lutego 2005, 11:45

Anonymous pisze:fajny tera mielismy doping w niedziele mnie sie bardzo podobalo. szkoda ze w naszym sektorze miejsca pozajmowali starzy panowie i panie. siedzieli i nic nie robili nie spiewali z nami nie cieszyli sie. takie stare smutasy bawic sie nie umia. takich kapci nie powinni do naszego sektora wpuszczac bo to sektor dla zywych kibicow a nie dla dretwiakow. nie podobalo mi sie jak dzialacze a najbardziej ten pan w okularach ciagle sie nas czepiali. co im przeszkadzala nasza superowska flaga. a ciekawe czy ten konkurs juz rozstrzygneli. mialem wziac udzial w nim bo nie zawsze kieszonkowego mnie na bilety starczy. ale nie wzialem bo nie. nasz wspanialy wodzirej szymon zawsze powtazal ze klub sie wlokniarz nazywa. i szkoda ze juz nie bedzie nami dyrygowal szkoda naprawde. nie wiem jak sobie poradzimy bez nigo. szymon nie odchodz jeszcze. potrzebujemy twojej pomocy potrzebujemy dyrygenta. sami jeszcze nie damy se rady. przecie maks nawet jeszcze nie umie dobrze bebnic a co tu dopiero mowic o dyrygowaniu. kurde mam nadzieje i wszyscy inni napewno tez ze jeszcze zmienisz zdanie i do nas powrocisz. zrob to dla nas i dla koszykarek naszych znakomitych. przecie one teraz na mistrza beda szly po pokonaniu tych zoltych sledziakow. szymonie wroc.

Wydaje mi sie, że wiem kto to napisał 8) :wink:

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 17 lutego 2005, 12:06

Gienek pisze:Z kim ja teraz bade na piwo po meczu chodzil? :( Szymon NIE dochodż!

:? :shock: :D :lol: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 21 lutego 2005, 11:52

Toż to bedzie dla nas niepowetowana strata jak nie bedzie z nami Szymona :lol: . Ja mam nadzieje, że na piwo to on jednak bedzie chodził :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 lutego 2005, 12:00

Na piwo ????? Hmmmm..... z Tobą to nawet pod wodą :lol: :lol: :lol: .
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 21 lutego 2005, 12:35

A teraz poważnie. Tak wszyscy narzekają na Szymona, ze krzyczy WŁÓKNIARZ, że pije piwo, że zastrasza młodych (to jest mój ulubiony zarzut :lol: ) i jeszcze pare innych a teraz sie okazuje, po jednym fajnym meczu, że jest nie do zastąpienia. Gdzie są Ci co tak na niego wyzywaja :?: :!: :?: Czyżby zauważyli różnicę jaka jest w sektorze gdy nas nie ma na nim a gdy jesteśmy :?: :!: :?:

mlody kibic

Postautor: mlody kibic » 21 marca 2005, 17:14

No i stalo sie i jest zle. bardzo mnie sie nie podobala cisza na sali naszej w meczach z druzyna z gorzowa. Przecie tak niemoze byc!!! Ludzie zróbta cos zeby lepiej bylo. tak se patrze to widze ze na forum sie wymadzacie ale na meczach koszykarek naszych cicho jestescie! A to dlaczego? Niewstyd wam jest? Sluchajcie mecze z wisla tera beda wiec powinnismy sie zebrac i troche halasu zrobic. co wy na to?? bo se mysle ze fajowo by bylo. ja mam nadzieje ze na te meczyki wroci do nas szymon z tym swoim kolega z bródka, przyniosa nasze super flagi, balony moze tez zalatwia i bedzie super! tylko zeby do nas przyszli też ci co tu pisza czyli np. wojtek, kowalik, vialos, gostek i nawet ta edzia! bo co z tego ze to dziewczyna jes, krzyczec moze chyba z nami? a inni tez niech przychodza i lacza sie z nami i dopinguja naszego wlókniarza! Kurde ale fajnie by to bylo gdyby caly nasz sektorek byl pelny od kibicow. Ja mam nadzieje taka ze przyjdziecie wszyscy bo to przecie sa wazne mecze dla nas. koszykarki nasze musza miec doping i tyle! a moze one by apel jakis zrobily tu albo w gazecie? moze by to pomoglo. prezes tez chyba powinien cos zrobic. nie wiem za bardzo co tylko. ale wiem ze powinien sie zainteresowac bo sprawa wazna sie mi wydaje. to ludzie widze was wszystkich w naszym sektorze i dopingujemy ostro!

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 21 marca 2005, 17:21

Ja krzyczałem na pierwszym meczu, ale chyba nie w tą stronę :P
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 21 marca 2005, 17:33

Kiedyś siedziałam w sektorze A i krzykiem dopingowałam dziewczyny. Teraz zmieniły się czasy, zmieniła się sytuacja, otoczenie. Siedzę, gdzie siedzę na naszej hali, ale wbrew temu co niektórzy sobie myślą - nadal kibicuję, choć może ciszej.

Ale dzięki z propozycję ;-) :)
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 marca 2005, 20:21

mlody kibic pisze:No i stalo sie i jest zle. bardzo mnie sie nie podobala cisza na sali naszej w meczach z druzyna z gorzowa. Przecie tak niemoze byc!!! Ludzie zróbta cos zeby lepiej bylo. tak se patrze to widze ze na forum sie wymadzacie ale na meczach koszykarek naszych cicho jestescie! A to dlaczego? Niewstyd wam jest? Sluchajcie mecze z wisla tera beda wiec powinnismy sie zebrac i troche halasu zrobic. co wy na to?? bo se mysle ze fajowo by bylo. ja mam nadzieje ze na te meczyki wroci do nas szymon z tym swoim kolega z bródka, przyniosa nasze super flagi, balony moze tez zalatwia i bedzie super! tylko zeby do nas przyszli też ci co tu pisza czyli np. wojtek, kowalik, vialos, gostek i nawet ta edzia! bo co z tego ze to dziewczyna jes, krzyczec moze chyba z nami? a inni tez niech przychodza i lacza sie z nami i dopinguja naszego wlókniarza! Kurde ale fajnie by to bylo gdyby caly nasz sektorek byl pelny od kibicow. Ja mam nadzieje taka ze przyjdziecie wszyscy bo to przecie sa wazne mecze dla nas. koszykarki nasze musza miec doping i tyle! a moze one by apel jakis zrobily tu albo w gazecie? moze by to pomoglo. prezes tez chyba powinien cos zrobic. nie wiem za bardzo co tylko. ale wiem ze powinien sie zainteresowac bo sprawa wazna sie mi wydaje. to ludzie widze was wszystkich w naszym sektorze i dopingujemy ostro!

Młody kibicu. Fajnie że wykazujesz taki zapał i chęć dopingowania. Dam Ci radę. Jeśli chcesz by był doping na meczach i ludzi więcej w sektorze to musisz się o to postarać sam. Namów swoich kumpli żeby przyszli i dopingujcie. Nie masz co liczyć na to że koszykarki bądź prezes (czy ktoś inny z klubu) zrobią coś w tym kierunku. Nie licz na żadne apele i tym podobne sprawy. Licz tylko na siebie i działaj!!!
Nie masz też co liczyć na osoby które się udzielają na forum. No może Kowalik przyjdzie, o reszcie zapomnij. Na mnie też nie licz. Mój czas się skończył!
Życzę powodzenia w działaniach!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 22 marca 2005, 10:39

Młody kibicu ten kumpel Szymona z bródką to ja :lol: . A na mecz z Wisełką to pewnie przyjdę ale raczej nie do sektoru A. Ale Wy młodzi starajcie sie sami. Tak jak napisał Szymon: zwołaj kumpli z podwórka, ze szkoły i stwórzcie fajna atmosferkę :!: :!: :!:

Wróć do „Archiwum”