I runda PO: AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski - Energa Toruń
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: I runda PO: AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski - Energa Toruń
jest gdzies transmisja??
jet gdzieś transmisja??
Bortelova OUT !!! Daj szansę Agacie chłopie !!!
TORUN GO !!!
No cóż jak pozwala się przeciwnikowi zebrać w ataku 22 piłki to o zwycięstwie nie ma co marzyć.Wygrał lepszy trener !!!!!!!!!
no to teraz półfinał Wygrał lepszy zespół
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Ja wogole nie rozumiem dlaczego Torun przegral... ahh przeciez byl o wiele lepszym zespolem, gdyby nie SEDZIOWIE (nawet jak cala publicznosc jechala rowno "pajace") !!, Zbyt duza wilgotnosc powietrza, za bardzo szorski parkiet a takze obnizone kosze (dodam specjalnie na ten mecz o 0,5 cm) to na pewno Katarzynki by wrecz zmiotly z powierzchni ziemi Akademiczki... a tak pozostaje tylko placz
A tak na marginesie 2 slow Dziekuje Dowidzenia - GDZIE W TYCH KALOSZACH NA SALONY (tekst skierowany oczywiscie do tych napinaczy co byli pewni wrecz zwyciestwa).
A tak na marginesie 2 slow Dziekuje Dowidzenia - GDZIE W TYCH KALOSZACH NA SALONY (tekst skierowany oczywiscie do tych napinaczy co byli pewni wrecz zwyciestwa).
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Chyba biegłeś z meczu ile sił w nogach żeby to napisać.
Proponuję wszystkim, aby dalej się nie napinać za bardzo.
A na marginesie - gratulacje za wygraną!
A na marginesie - gratulacje za wygraną!

Z tego co mówiły dziewczyny to Omanic poddał mecz już na początku 2 połowy.Znowu się obraził!!!!!!!!Jak one śmiały do przerwy przegrywać.Inni trenerzy walczą do końca a ten artysta obraża tylko KOBIETY. No ale czego od niego wymagac.Dobrze że jeszcze nie bije
Maciejewski walczył w przegranym meczu do końca a ten.....
Bardzo mi żal Torunia, taaaaaki zespół 
ajaja pisze:Bardzo mi żal Torunia, taaaaaki zespół
dokładnie taki zespół , szkoda
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Nie takiego wyniku spodziewałem się pzychodząć po pracy
. Szkoda...
Bo Gorzów był do ogrania... No cóż - sezon dla Energi już się skończył. Trzeba z twarzą wygrać te 5 miejsce.
Gratulacje dla Gorzowa - ale w półfinale z Polkowicami większych szans wam nie daje...
Bo Gorzów był do ogrania... No cóż - sezon dla Energi już się skończył. Trzeba z twarzą wygrać te 5 miejsce.
Gratulacje dla Gorzowa - ale w półfinale z Polkowicami większych szans wam nie daje...
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Endrju pisze:Ja wogole nie rozumiem dlaczego Torun przegral... ahh przeciez byl o wiele lepszym zespolem, gdyby nie SEDZIOWIE (nawet jak cala publicznosc jechala rowno "pajace") !!, Zbyt duza wilgotnosc powietrza, za bardzo szorski parkiet a takze obnizone kosze (dodam specjalnie na ten mecz o 0,5 cm) to na pewno Katarzynki by wrecz zmiotly z powierzchni ziemi Akademiczki... a tak pozostaje tylko placz![]()
Twój komentarz jest zupełnie zbędny człowieku...
To przecież Maciejewski LAMENTOWAŁ po drugim meczu w Toruniu... (tablice , zegar itp)
,,Gdzie w tych kaloszach na salony '' - po co ta napinka ? Fuksem - jesteście w półfinale i tyle... Nie zasłużyliście na półfinał - taka prawda.
Jak to nie zasłużyli? Wygrali bo byli lepsi więc chyba zasłużyli. A skoro wy bardziej zasługiwaliście to dlaczego nie jesteście na miejscu Gorzowa? Problem z trenerem? Czy znowu sędziowie?
ps. przypominam, że istnieje opcja edycji postów
ps. przypominam, że istnieje opcja edycji postów

-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Brak dobrej równo grającej rozgrywającej - oraz brak ,,4'' - przez cały sezon - to główne powody tego że przedwcześnie kończymy sezon - gdybyśmy chociaż na ,, 4'' mieli kogoś typu Egenti ...
Miała być LaTangela Atkinson to w ostatniej chwili zmienili na ...Radunović. Ale Atkinson też by raczej niewiele zmieniła...
Praktycznie na każdej pozycji mieliśmy luki / braki. Bo w każdym innym meczu kto inny zawodził.. Nie było liderki zdecydowanej - tak jak rok temu mieliśmy trio : Krawiec , Gladdden , Egenti + Gajda, Fluker - to w tym roku skład szerszy - ale i...przeciętniejszy zarazem. EDO tego nie poskładał. Nie było monolitu. No i efekt wyszedł. Choć do końca liczono , że jdnak ten zlepek stać na półfinał - faktycznie - było blisko.
Miała być LaTangela Atkinson to w ostatniej chwili zmienili na ...Radunović. Ale Atkinson też by raczej niewiele zmieniła...
Praktycznie na każdej pozycji mieliśmy luki / braki. Bo w każdym innym meczu kto inny zawodził.. Nie było liderki zdecydowanej - tak jak rok temu mieliśmy trio : Krawiec , Gladdden , Egenti + Gajda, Fluker - to w tym roku skład szerszy - ale i...przeciętniejszy zarazem. EDO tego nie poskładał. Nie było monolitu. No i efekt wyszedł. Choć do końca liczono , że jdnak ten zlepek stać na półfinał - faktycznie - było blisko.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”