Półfinał FGE: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Ruda_
Żak

Re: Półfinał FGE: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wielkopo

Postautor: Ruda_ » 28 marca 2011, 09:28

yanek pisze:Niestety nie miałem jeszcze okazji być w Polkowicach, ale słyszałem wiele złego o ochronie.

Ja w sumie nie miałbym nic naprzeciw bycia przesukiwanym przez tę panią ze zdjęcia. 8) W tym momencie jest czego zazdrościć gościom z Gorzowa :mrgreen:

Ty byłbyś przeszukiwany przez panów, panie są w ochronie po to by przeszukiwać kobiety

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 28 marca 2011, 19:23

dwa filmiki z weekendu, z kluczowymi akcjami i konferencjami.

http://gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,35214, ... e_nie.html

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 29 marca 2011, 19:59

edit:

z racji niezwykłej obszerności gorzowskiej hali transmisja do skutku nie dojdzie, bowiem zabraknie miejsca dla ekipy telewizyjnej z polkowic w związku z przyjazdem telewizji ogolnopolskiej.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 31 marca 2011, 09:09

:roll: taka wiara już tylko została? to ona działa :shock: :?:
Załączniki
gorzowskawiara.jpg
gorzowskawiara.jpg (138.03 KiB) Przejrzano 3926 razy

Awatar użytkownika
pink panter
Amator

Postautor: pink panter » 31 marca 2011, 12:20

czy ktos z Gorzowa moze mi powiedziec czy bedzie mozliwosc zakupienia biletow przed meczem czy w ogole juz ich nie ma...?????
My court my rules !!!

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 01 kwietnia 2011, 18:44

No to graty dla Gorzowa. Zwycięstwo bezdyskusyjne .

Wciaż nie rozumiem po co w CCC są T.Smith i K.Greene - siła z nimi wcale nie jest większa. A za bardzo nic nie wnoszą - choć może to mylne wrażenie i problem Polkowic.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 kwietnia 2011, 21:19

gratulacje dla Gorzowa. szkoda, że w tym sezonie na gorzowskim parkiecie jeszcze nie wyszliśmy walecznie i z chęcia do grania. może jutro... :roll:

odnośnie transferów - Smith jest przydatna. robi różnicę. ale Greene też nie rozumiem.

danila
Nowy na forum

Postautor: danila » 02 kwietnia 2011, 00:40

A podobno przed sezonem według ekspertów to ta sama klasa co M.Wright 8)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 kwietnia 2011, 08:30

No to mamy 1:2...

AZS
Doskonale wejscie w mecz... kilka trójek Chiomy i szybkie 10 pkt prowadzenie. Do konca pierwszej polowy prawdziwy koncert gry... i systematyczne powiekszanie przewagi (czego przyczyna jest bardzo mocna tego dnia gorzowska obrona). Kruszyna lapie szybko 2 faule i siada na lawce... jednak nie widac w naszej grze brak klasowego centra. Agnieszka Kaczmarczyk nie odstaje poziomem i bardzo dobrze na pozycji nr 5 sobie równiez radzi. Cieszy powrót Samanthy jednak troszeczke widac jeszcze jej ostatni uraz w grze... Kaska nie traci głupich piłek a Weaver robi swoje. W trzeciej kwarcie dokladamy jeszcze kilka oczek na plus...a rozluznione w 4 kwarcie chcac zaoszczedzic jak najwiecej sil na dzisiejszy mecz kilka punków dajemy odrobic CCC. Mecz kończy sie +18.

CCC
Totalny chaos w grze... brak pomyslu na skonstruowanie akcji, zawodniczki wchodza w mecz jakby sparalizowane. Nie ma nawet jednej zawodniczki o ktorej moznaby bylo napisac ze zagrala przyzwoicie. Chwalona wiele razy przez wszystkich Zoll zagrala kompletna kaszane... do tego stopnia ze nawet jak mogla wejsc na kosz (majac na przeciwko Kaske)... oddawala pilke do boku... Carter calkowicie wykluczona z gry... za wiele sobie nie pograla.
Smith i Kalana to jakies dwie najwieksze porazki tego sezonu w PLKK :lol: (osobiscie nie wiem co pokusilo polkowickich dzialaczy do zakontraktowania tej drugiej skoro w Gorzowie tez sobie nie radzila :mrgreen: ). A po informacji o podpisaniu kontraktu ze Smith wiele osob pokladalo nadzieje na final a nawet cos wiecej...

Dzisiaj mecz nr 4. Jestem wrecz pewien ze nie bedzie przypominal wczorajszego... a bedzie to bardzo wyrownane spotkanie ktore w ostatnich minutach sie wyjasni. Mam nadzieje ze z hapy endem dla Gorzowa.

Kto by jednak nie awansowal... wielkich szans przeciwko Wisle raczej nie ma...

Jednak jak AZS awansowalby do finalu to ew. srebro bedzie najcenniejsze w calej historii klubu i da nadzieje ze koszykówka w Gorzowie tak szybko nie upadnie !

Wiec WALCZYC AZS !!
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 02 kwietnia 2011, 15:11

Od 16.00 trwa mecz nr 4

Pierwsza pomyłka sędziów

Jeziorna notuje przechwyt a odgizdują jej faul.. mimo że to faul Wever był.

Trzymam kciuki za CCC w tym meczu. :P

zibiz
Żak

Postautor: zibiz » 02 kwietnia 2011, 16:34

Gorzów znów wygrywa. Wygląda na to, że po pierwszej połowie CCC poczuło się bardzo pewnie. Możliwe też, że sponsor liczy na kolejną transmisję w TV.

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 02 kwietnia 2011, 16:56

Czy transfer T.Smith miał być odpowiedzią na transfer Leuczanki w Wiśle ? Mało tego - to chyba miało nawet przebić Leuczankę.

A póki co to Pani Smith - bliżej do dołączenia do elitarnego grona mocnych niewypałów gdzie są już Pierson i Ford - K.Greene jeszcze w żeńskiej koszykówce tyle nie znaczy - ale to też niewypał.

Polkowice w polskim składzie + Carter , Zoll zrobiłyby ten sam wynik co ze wspomnianymi ,, gwiazdami'' które się gubią po parkiecie.

Jeśli raz poraz Piekarska robi z T.Smith - ,,jesień średniowiecza '' / w ataku / obronie - to chyba coś nie tak. No chyba że się mylę lub transmisja telewizyjna nie odzwierciedla tego co na parkiecie.

Tak jak Gorzów miał przewagę parkietu z Energą i PRZESZEDŁ. Tak tym samym uważam że Polkowice u siebie jednak przejdą Gorzów. Przewaga parkietu pomiędzy tak wyrównanymi drużynami jednak ma znaczenie.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 kwietnia 2011, 18:13

Moglby mi ktos powiedziec kiedy 5 jest mecz ?? Wedlug terminarza PLKK we wtorek... wedlug transmisji TVP Sport 6.04( sroda)... osobiscie ta druga opcja troche chora dla druzyny ktorej przyjdzie grac juz w piatek i sobote o 3 miejsce...

jak ochlone to jutro napisze kilka slow o meczu : )
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

zibiz
Żak

Postautor: zibiz » 02 kwietnia 2011, 18:28

Zapewne ze względu na TVP zmieniono terminarz. Jeszcze w trakcie transmisji w wywiadzie z trenerem Maciejewskim mówiono o wtorku. We wtorek jest jednak PP w piłce nożnej. CCC jednak nie odpuści sobie takiej transmisji.

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 02 kwietnia 2011, 18:38

Czy oni już całkowicie ochu***i? Raz tak, raz siak. Jest terminarz to dlaczego jest zmieniany według własnego widzimisię i pod telewizję, która bądź co bądź dopiero teraz się obudziła, że istnieje coś takiego jak PLKK i także mecze tej ligii należy transmitować.

Walić kibiców, którzy pozałatwiali sobie w ciemno wolne na wtorek, telewizja to przecież takie dobrodziejstwo. Normalnie szlag mnie trafia i mam nadzieję, że to tylko kolejny żart prima-aprilisowy.

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”