Półfinał FGE: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Półfinał FGE: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wielkopo
Trzeba się na to przygotować. Jak się płaci telewizji za transmisję to nie ma rady. Kluby zapewne się na to zgodziły.
Uwierz mi, że nikt w gorzowskim klubie nie godzi się na takie zmienianie terminarza wedle własnego widzimisię, a dokładnie pod telewizję. Ciekawe gdzie ta cudowna telewizja była w rundzie zasadniczej albo w 1 rundzie play-off? Ile transmisji przeprowadziła w całym sezonie? Teraz nagle się obudzili?
I proszę mi nie przytaczać zeszłego roku, kiedy zmieniono terminarz, ale to były inne okoliczności (żałoba, tournee).
KOSZYKÓWKA DLA KIBICÓW!
ps. środa nie jest wcale taka pewna
I proszę mi nie przytaczać zeszłego roku, kiedy zmieniono terminarz, ale to były inne okoliczności (żałoba, tournee).
KOSZYKÓWKA DLA KIBICÓW!
ps. środa nie jest wcale taka pewna
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
mecz jest we wtorek. żadnych zmian. musi tak być, skoro nasi sie nie godzą na zmianę, ani j.w. Gorzów.
gratulacje dla Gorzowa po raz kolejny. nam zabrakło dziś i trochę szczęścia (dwie szaleńcze akcje Piekary w koncówce
) i strzelby: nasze 'dwójki', czyli Jeziorna, Musina i Greene dąły w sumie całe 4 punkty... trochę mało.
jedna ciekawostka - dziś Zoll czterokrotnie trafiła z dystansu. a w poprzednich 29meczach w sumie udało jej się tego dokonać aż ... 5 razy.
mam nadzieję, że plan minimum na play offy, czyli obronienie własnej hali, zostanie pozytywnie zrealizowany...
gratulacje dla Gorzowa po raz kolejny. nam zabrakło dziś i trochę szczęścia (dwie szaleńcze akcje Piekary w koncówce
jedna ciekawostka - dziś Zoll czterokrotnie trafiła z dystansu. a w poprzednich 29meczach w sumie udało jej się tego dokonać aż ... 5 razy.
mam nadzieję, że plan minimum na play offy, czyli obronienie własnej hali, zostanie pozytywnie zrealizowany...
-
piotrek2100
- Amator
Mecz jest w środę i potwierdza to strona plkk.pl jak i ccckosz.polkowice.pl... i obowiązują wejściówki darmowe z 1 i 2 meczu... kretyństwo bo sam wiem ze niektorzy mieli na 1 mecz inne miejsca i na 2 inne więc gdzie usiąda... chyba na parkiecie... totalna głupota...
może troszeczke na siłę, ale dostrzegam, póki co, pewną analogię do sezonu 2006/2007, gdzie rowniez z Gorzowem graliśmy pięciomeczową serię playoff. dwa pierwsze mecze minimalnie dla nas, trzeci mecz wysoko dla Gorzowa, czwarty minimalnie i piąty... http://www.plkk.pl/index.php?p=archive& ... es&id=1778 to był piękny mecz.
a odnośnie wtorku/środy wstrzymałbym się z takimi zdecydowanymi wypowiedziami do jutra, kiedy wszyscy prezesi będą przy biurkach itd... moim zdaniem zostanie przy wtorku wszystko. ale dla świętego spokoju - poczekajmy.
a odnośnie wtorku/środy wstrzymałbym się z takimi zdecydowanymi wypowiedziami do jutra, kiedy wszyscy prezesi będą przy biurkach itd... moim zdaniem zostanie przy wtorku wszystko. ale dla świętego spokoju - poczekajmy.
No to ciekawie się dzieje w tej parze półfinałowej. Szkoda, że nie mogłem obejrzeć transmisji. Niezwykłe jest to, że w drugiej połowie AZS pozwolił ekipie z Polkowic na zdobycie jedynie 15 pkt! Okazuje się, że jedna Weaver była bardziej wartościowym transferem niż Greene i Smith w CCC razem wzięte...
Fajnie byłoby, gdyby piąty mecz mógł być transmitowany - domyślam się, że taka opcja jest możliwa tylko w środę. Rozumiem jednak oburzenie kibiców obydwu ekip, że to taka zmiana reguł w trakcie. Może dałoby się rozegrać pierwszy mecz o 3 miejsce w sobotę, a nie w piątek i ten problem byłby choćby częściowo załagodzony? 
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Kuba pisze:może troszeczke na siłę, ale dostrzegam, póki co, pewną analogię do sezonu 2006/2007, gdzie rowniez z Gorzowem graliśmy pięciomeczową serię playoff. dwa pierwsze mecze minimalnie dla nas, trzeci mecz wysoko dla Gorzowa, czwarty minimalnie i piąty... http://www.plkk.pl/index.php?p=archive& ... es&id=1778 to był piękny mecz.
Tak, o tym samem myślałem. Ten drugi mecz pamiętny w Gorzowie, 3 dogrywki
paulo2907 pisze:Może dałoby się rozegrać pierwszy mecz o 3 miejsce w sobotę, a nie w piątek i ten problem byłby choćby częściowo załagodzony?
A może tak pierwszy mecz finałowy na sobotę przenieść? Albo oba w sobotę, albo nie róbmy takich trików w ogóle. Czyżby pojawili się równi i równiejsi?
ale pierwszy mecz finałowy jest w sobotę przeciez 
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Ale do meczu finalowego tez trzeba sie przygotowac !! A NIE GRAC GO Z MARSZU... do Krakowa zwyciezca tej rywalizacji pojedzie juz w piątek rano a zakonczy mecz w srode wieczorem ... czyli co bedzie mial 24 godziny ??? ZENUA... jak tak sie stanie.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Ale do meczu finalowego tez trzeba sie przygotowac !! A NIE GRAC GO Z MARSZU... do Krakowa zwyciezca tej rywalizacji pojedzie juz w piątek rano a zakonczy mecz w srode wieczorem ... czyli co bedzie mial 24 godziny ??? ZENUA... jak tak sie stanie.
To akurat normalka. Z reguły PO były tak układane ze mecze nr 1-2 były grane weekend, 3-4 tydzień później a ewentualny decydujący w środę. A 3 dni później już ruszała kolejna runda. Teraz coś pokombinowali i mecze 3-4 były grane piatek-sobota
PS. Myślę ze u nas w klubie też już woleliby znać rywala i móc sie przygotowywać bezpośrednio "pod niego", nawet rezygnując z przewagi dłuższego odpoczynku w stosunku do rywala.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- markylipek
- Młodzik
Mecz w środę bo koniecznie chcą go pokazać w tv. Na wtorek jest zaplanowana relacja z meczu Anwil-Trefl (od 20.00)
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Nie ma się czemu dziwić . Skoro CCC jest sponsorem transmisji to chyba normalne że MUSZĄ go pokazać w TV. Chocby nie wiem co...
Ale i tak trzymam kciuki za ORZEŁKA
Ale i tak trzymam kciuki za ORZEŁKA
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
5 mecz polfinalowy reklamuje juz tvp sport...
... sroda 17.50...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Potwierdzam, że mecz w środę.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”