Półfinał FGE: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: Półfinał FGE: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wielkopo

Postautor: Endrju » 03 kwietnia 2011, 13:10

5. mecz półfinału w OTV Wrocław!2011-04-02 18:27Polska Liga Koszykówki Kobiet informuje, że OTV Wrocław przeprowadzi bezpośrednią transmisję z piątego meczu półfinału CCC Polkowice - KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp., który zostanie rozegrany we wtorek 5 kwietnia br. o godz. 18:45.

PLKK

NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 03 kwietnia 2011, 17:32

a nie mówiłem :P 8)

friel
Kadet

Postautor: friel » 03 kwietnia 2011, 21:00

No to jest chyba najciekawszy półfinał od przypomnianego przez kolegę 5 meczowego pojedynku w latach 2006/2007
Jest tu wszystko piękne akcje szalone rzuty ,Genialne zagrania,mordercza dogrywka, pościgi w 4 kwarcie , obrona połowy na 15pkt , eksplozje strzeleckie , Piękna gra Żurowskiej co w kontekście Euro musi cieszyć kibiców obu drużyn .
świetna Zoll .
Po prostu w tych pojedynkach jest wszystko !
I moja osobista sympatia 4 mecz akcja Kasi na kosz magia ! :D
przed nami 5 mecz niech wygra lepszy ! niech będą emocje i dobra postawa sędziów ,żeby nikt się nie czuł pokrzywdzony
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 04 kwietnia 2011, 15:37

Czyli mecz jest we wtorek 5.04 (na żywo w OTV Wrocław) natomiast w środę będzie tylko jego retransmisja w TVP Sport.. ?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 04 kwietnia 2011, 16:24

z racji braku dostępnych miejsc na hali, a jeżeli jest ktoś, kto nie załapał się na bilet, to ja dysponuje dwiema wejściówkami, więcej na pw. Miejsca są, lecz na sektor 'K', ale tam sami 'chuligani' więc nie radzę brać z klubu biletów na ten sektor ;)

Edit: literówka
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 04 kwietnia 2011, 16:39

Jestem ciekawy jak z kibicami przyjezdnymi bedzie... czy bedzie powtórka z rozrywki sprzed 4 lat :)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 04 kwietnia 2011, 16:46

nawet jeśli to możecie być sami sobie winni, bo kiedy wpuszcza się was większe ilości, to pajacujecie jak ostatnio. więc nie dziwcie się później, że nie witają was otwarte na oścież bramy...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 04 kwietnia 2011, 16:53

Kuba pisze:nawet jeśli to możecie być sami sobie winni, bo kiedy wpuszcza się was większe ilości, to pajacujecie jak ostatnio. więc nie dziwcie się później, że nie witają was otwarte na oścież bramy...

Kuba ale po co zaczynasz sie spinac?? Czyzbys juz zaczal czuc adrenaline meczowa ? Polecam jeszcze dzisiaj zaparzyc meliske : )

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 04 kwietnia 2011, 16:55

nie jestem pewien, czy to ja się spinam i przytaczam w każdym możliwym miejscu wydarzenia sprzed wielu lat, żeby wywołać ... właściwie co? dobre pytanie ;) jak sobie pościelesz, tak sie wyśpisz. i niech to wam przyświeca w Polkowicach.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 04 kwietnia 2011, 17:02

Kuba pisze:nie jestem pewien, czy to ja się spinam

To przeczytaj jeszcze raz albo moze z dwa-trzy razy swoja wypowiedz. :)

Moje pytanie jest sensowne... bo wiele osob moze pokonac kilkaset km (w dwie strony) zeby pocalowac klamke ?. Skoro ktos napisal ze biletów juz nie ma to ja sie zadalem pytanie czy mozliwa jest powtórka z rozrywki ... zeby jakas kumata osoba moze potrafila odpowiedziec na to pytanie...

... ale jedyne co to potrafiles troszeczke sie napinac (co tobie akurat nie przystoi na tym forum)... i pamietaj ze "agresja budzi agresje")...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 04 kwietnia 2011, 17:04

jeśli choć odrobinę zdrowego rozsądku jest jeszcze w Tobie w sprawach Polkowic, to powinieneś wiedzieć dokładnie, że nikt nie jest w stanie tego przewidziec. ja bym się nie zdziwił, jeśli wpuściliby tylko 20 z Waszych i tyle. sam pewnie, mając moc decyzyjną, zrobiłbym właśnie w ten sposób po ostatniej wizycie.

ale jeśli chcecie, to zapraszamy. pod halą też jest przyjemnie 8)

Barti
Żak

Postautor: Barti » 04 kwietnia 2011, 17:58

Kuba pisze:jeśli choć odrobinę zdrowego rozsądku jest jeszcze w Tobie w sprawach Polkowic, to powinieneś wiedzieć dokładnie, że nikt nie jest w stanie tego przewidziec. ja bym się nie zdziwił, jeśli wpuściliby tylko 20 z Waszych i tyle. sam pewnie, mając moc decyzyjną, zrobiłbym właśnie w ten sposób po ostatniej wizycie.

Jeśli można wtrącić, Ciebie Kuba nikt z Gorzowa nie zapraszał pod halę, raczej do środka, więc Twoja ironia, mnie, osobie z boku czytającej Wasze bezsensowne przepychanki, też trochę w oczy kole. Nie po to jeździmy po całej Polsce, żeby się przejechać, tylko, żeby być na hali, a jak dotychczas problemy mieliśmy tylko w Polkowicach. W Gorzowie też bywały mecze, że hala była pełna i gości zjechało więcej, ale nigdy nie stali oni pod halą (chyba, że o czymś nie wiem). Częściowo się muszę zgodzić z Tobą, że nie zawsze prezentowaliśmy się jak trzeba, lecz czy Orzeł na występach też był nieskazitelny?? Zresztą na pewno dobrze wiesz, że im większa grupa, tym trudniej nad nią zapanować.

friel
Kadet

Postautor: friel » 04 kwietnia 2011, 19:55

No właśnie przyłączam się do pytanie Kolegi Bo np moi znajomi by przyjechali ze mną z Gdyni i szczecina to trochę drogi a to już jutro i się zastanawiamy co zrobić ;/
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Atletico
Nowy na forum

Postautor: Atletico » 04 kwietnia 2011, 19:57

Barti pisze:
Kuba pisze:jeśli choć odrobinę zdrowego rozsądku jest jeszcze w Tobie w sprawach Polkowic, to powinieneś wiedzieć dokładnie, że nikt nie jest w stanie tego przewidziec. ja bym się nie zdziwił, jeśli wpuściliby tylko 20 z Waszych i tyle. sam pewnie, mając moc decyzyjną, zrobiłbym właśnie w ten sposób po ostatniej wizycie.

Jeśli można wtrącić, Ciebie Kuba nikt z Gorzowa nie zapraszał pod halę, raczej do środka, więc Twoja ironia, mnie, osobie z boku czytającej Wasze bezsensowne przepychanki, też trochę w oczy kole. Nie po to jeździmy po całej Polsce, żeby się przejechać, tylko, żeby być na hali, a jak dotychczas problemy mieliśmy tylko w Polkowicach. W Gorzowie też bywały mecze, że hala była pełna i gości zjechało więcej, ale nigdy nie stali oni pod halą (chyba, że o czymś nie wiem). Częściowo się muszę zgodzić z Tobą, że nie zawsze prezentowaliśmy się jak trzeba, lecz czy Orzeł na występach też był nieskazitelny?? Zresztą na pewno dobrze wiesz, że im większa grupa, tym trudniej nad nią zapanować.

Kiedyś był taki mały problem z wejściem na halę do Was ;D Ale chyba służba ochrony się przestraszyła tym"Rozjeb...Wam telebim hej hej" :P

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 04 kwietnia 2011, 21:29

friel pisze:No to jest chyba najciekawszy półfinał od przypomnianego przez kolegę 5 meczowego pojedynku w latach 2006/2007
Jest tu wszystko piękne akcje szalone rzuty ,Genialne zagrania,mordercza dogrywka, pościgi w 4 kwarcie , obrona połowy na 15pkt , eksplozje strzeleckie , Piękna gra Żurowskiej co w kontekście Euro musi cieszyć kibiców obu drużyn .
świetna Zoll .
Po prostu w tych pojedynkach jest wszystko !
I moja osobista sympatia 4 mecz akcja Kasi na kosz magia ! :D
przed nami 5 mecz niech wygra lepszy ! niech będą emocje i dobra postawa sędziów ,żeby nikt się nie czuł pokrzywdzony

Nie przesadzaj z tą Żurowską. Bo w 1 i 3 meczu zagrała słabo...

W kontekście Euro to póki Lecia i Ewka... No chyba że DAREK weźmie Żurowską na ,,3'' - bo na 4 mimo wszystko wolę LECIE. (więcej ograna w meczach o stawke)
Myśle że w kontekście EUEO Pawlak umocniła swoją pozycję nr 1 na rozegraniu. Cała reszta jest kwestią otwartą...

Wygra lepszy ale chyba jednak przewaga parkietu przemawia za CCC

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”