TRANSFERY, plotki, informacje SEZON 2011/2012

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: TRANSFERY, plotki, informacje SEZON 2011/2012

Postautor: FAN PLKK » 23 kwietnia 2011, 10:39

Czy Czeczuro poprowadzi Odrę w przyszłym sezonie?
autor: Mariusz Kolekta, 2011-04-23, 11:10, źródło: Gazeta Wyborcza
skomentuj komentarze (0) drukuj artykuł
Udostępnij

Sezon 2010/11 koszykarki Odry Brzeg zakończyły sukcesem, gdyż utrzymały się w ekstraklasie pokonując w ostatnim meczu fazy play-out AZS INEĘ Poznań 76:66. Przez długi czas podopieczne trenera Wadima Czeczuro zajmowały jedno ze spadkowych miejsc w ligowej tabeli. To właśnie ukraiński szkoleniowiec miałby poprowadzić brzeski zespół w przyszłym sezonie.
- Pracuję w klubie od 18 lat i tak dużych zawirowań personalnych i finansowych w tym czasie nigdy nie było - mówi Gazecie Wyborczej prezes Odry Brzeg Bolesław Garnczarczyk. Przed i w trakcie sezonu doszło do wielu zmian w Odrze. Ani minuty w Brzegu nie zagrała zakontraktowana wcześniej Krista Phillips, którą brzeskim działaczom sprzątnął spod nosa jeden z włoskich klubów, następnie choroba nowotworowa zmusiła Whitney Tossie do wstrzymania kariery sportowej, a dyscyplinarnie z klubu wyleciała Keila Beachem, która dopuściła się jazdy po alkoholu i została przyłapana przez policję. Do tego doszło sporo kontuzji polskich zawodniczek, a brzescy działacze nie do końca zadowoleni byli z transferu środkowej Moniquee Alexander. W międzyczasie nastąpiła zmiana szkoleniowca, Jarosława Zyskowskiego zastąpił Wadim Czeczuro. - To bardzo konkretny fachowiec. Szybko dogadał się z dziewczynami. Z jego pracy jesteśmy zadowoleni i chcemy, by został na następny sezon - kontynuuje prezes brzeskiej Odry.

Przed minionym sezonem z Brzegu nadchodziły także informacje o problemach finansowych. Odrze groziło nawet nie przystąpienie do rozgrywek Ford Germaz Ekstraklasy. Prezes Odry i tym razem dmucha na zimne mówiąc, że nie zgodzi się na kontynuację prowadzenia klubu w przypadku, gdy będą takie samo kłopoty finansowe jak w sezonie 2010/11. Włodarz Odry podkreśla, że minimum jakie musi zapewnić to około 750 tysięcy złotych na sezon, a jeśli takiej kwoty nie uda się zapewnić, to będzie musiał się poważnie zastanowić co dalej z brzeską koszykówką.

Są też pozytywne akcenty po zakończeniu rozgrywek. Jeśli uda się znaleźć środki na grę w ekstraklasie to wiadome jest, że w Brzegu pozostanie kilka zawodniczek, a inne już zgłaszają chęć gry w Odrze. - Te dziewczyny, które mają kontrakty na przyszły sezon, czyli Ewelina Buszta, Justyna Daniel i Marta Żyłczyńska, nie zawiodły, i myślę, że tymi dziewczynami moglibyśmy też dalej spokojnie grać - mówi Bolesław Garnczarczyk. Prezes Odry podkreślił, że Xenia Stewart także zadeklarowała chęć pozostania w Brzegu i nie ukrywa, że jest to najlepsza zawodniczka, która nie schodzi poniżej pewnego wysokiego poziomu gry i na niej jej najbardziej zależy. W Brzegu na pewno nie zobaczymy środkowej Moniquee Alexander, która nie spełniła oczekiwań działaczy brzeskich i będą oni musieli poszukać zawodniczki na pozycję centra. Prezes Bolesław Garnczarczyk poinformował także, że jest w kontakcie z amerykańską rozgrywającą Jazmine Sepulvedą, która grała w Odrze w sezonie 2009/10. Wielce prawdopodobne jest, że ponownie zagra w trykocie Odry Brzeg. Rysuje się już więc pewien szkic brzeskiej drużyny na przyszły sezon, wszystkie jednak w rękach potencjalnych sponsorów i władz klubu z Brzegu.

www.sportowefakty.pl

W związku z powyższym tekstem można na zielono wpisać odejście Moniquee Alexander z Odry, pozostają: Ewelina Buszta, Justyna Daniel, Marta Żyłczyńska i Natalia Tajerle - mają ważne kontrakty na przyszły sezon, przyjście na pomarańczowo można wpisać Jazmine Sepulvedę.
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

reaktywacja
Junior

Postautor: reaktywacja » 23 kwietnia 2011, 19:09

Gdyńskie koszykarki po sezonie
Lotos wciąż z greckim trenerem i w Eurolidze?

22 kwietnia 2011
Lotos Gdynia

Do 15 czerwca wszystko ma być jasne. Jak informuje prezes gdyńskiego klubu, Mieczysław Krawczyk w tym czasie rozstrzygnąć się ma kwestia dalszej pracy w Gdyni trenera Georga Dikaioulaukosa, a także przyznanie koszykarkom Lotosu "dzikiej karty" do rozgrywek Euroligi. Od tego zależy w dużej mierze budżet i skład na przyszły sezon.

Przypomnijmy, niedawno zakończony sezon okazał się najgorszym od kilkunastu lat dla gdyńskich koszykarek. Po raz pierwszy od 1995 roku gdyńskiej ekipy zabrakło na podium mistrzostw Polski, a w Eurolidze Lotos wygrał zaledwie jeden mecz. Mimo nie najlepszego bilansu sezonu są też pozytywy, drużyna zdobyła Puchar Polski, "strzałem w dziesiątkę" okazało się zakontraktowanie greckiego trenera zaś łotewska rozgrywająca Elina Babkina może być kolejną "perełką" której niemały już talent rozwinie się w Gdyni.

- Z trenerem pożegnaliśmy się w bardzo miłej, serdecznej atmosferze. Georgowi bardzo podoba się w Gdyni, podoba się miasto, kibice, hala, wypowiada się w samych superlatywach. Myślę, że w ciągu najbliższych 2, 3 tygodni powinna rozstrzygnąć się sprawa jego dalszej pracy tutaj. Jestem optymistą, bo przecież, czy trener szkicowałby plan przygotowań do następnego sezonu nie myśląc o dalszej pracy tutaj? Rozmawialiśmy o przyszłym kształcie zespołu i muszę przyznać, że nasze wizje są bardzo zbieżne - powiedział w rozmowie z naszym portalem prezes Lotosu Gdynia Mieczysław Krawczyk.

Jeśli chodzi o personalia, to na chwilę obecną ważne kontrakty, z zawodniczek pierwszego zespołu, mają: Magdalena Kaczmarska, Małgorzata Misiuk, Magdalena Ziętara, czyli ... - Złota polska młodzież - jak określił to prezes Krawczyk.

Sternik gdyńskiego klubu sporą część winy za nie najlepszy sezon wziął na siebie przyznając się po raz kolejny, że popełnił błąd angażując przed sezonem trenera Nikołaja Tanasejczuka - - Mimo 38 lat spędzonych w koszykówce popełniłem błąd, to moja wina - zaznaczył.

Gdynianki mogą również mówić o niesamowitym pechu, jeszcze przed sezonem kontuzja wyłączyła z gry węgierską środkową Dorę Horti była szansa że dołączy ona do zespołu w trakcie sezonu, jednak leczenie i rehabilitacja trwały dłużej niż zakładano. Kolejny sezon ze względów zdrowotnych straciła Ewelina Gala. Prawdziwa plaga kontuzji dopadła jednak Lotos w najważniejszej części sezonu, czyli play-off. Gdynianki musiały w najważniejszych meczach radzić sobie bez Darii Mieloszyńskiej , Marty Jujki, Magdaleny Kaczmarskiej i Naketii Swanier.

Amerykanka dołączyła do drużyny już w trakcie sezonu, jednak podobnie, jak to miało miejsce w przypadku trenera, niemal od razu wpłynęła pozytywnie na oblicze zespołu, Swanier zresztą doznała kontuzji w trakcie półfinałowego meczu z Wisłą Can-Pack, mimo urazu kolana i fatalnie wyglądającego upadku na twarz, niemal "uciekła" ekipie medycznej z noszy i wróciła do drużyny.

O potencjale gdynianek może świadczyć choćby fakt, że grając w niemal pełnym składzie zdobyły Puchar Polski. Właśnie przy okazji Pucharu Polski widać było chyba najlepiej rękę nowego trenera Lotosu. Grek dokonał rzeczy niemal niemożliwej, odbudował ekipę, przywrócił jej charakter gry a stało się to niemal w kilkanaście dni. Jeszcze w połowie grudnia Lotos przegrał u siebie w fatalnym stylu z Matizolem Liderem Pruszków, później gdynianki, po przyjściu Greka, nie przegrały meczu aż do 26 marca i pierwszego półfinału z Wisłą.

Nie bez znaczenia są też kwestie finansowe, a stan kasy nie napawał w klubie optymizmem. Jeden z naszych sponsorów nie przelał na nasze konta obiecanych pieniędzy, dopadł nas kryzys i bardzo niekorzystny kurs euro i dolara w stosunku do złotego, przecież my bardzo rzadko korzystamy z "banknotów Narodowego Banku Polskiego" , większość rozliczeń dokonujemy w euro i dolarach właśnie. Mieliśmy dług rzędu 2 milionów złotych, musieliśmy wprowadzić w życie plan spłaty tego długu. Teraz mogę powiedzieć, że oddychamy pełną piersią, dzięki naszym sponsorom a zwłaszcza grupie Lotos i prezydentowi Gdyni - powiedział Mieczysław Krawczyk.

Nierozstrzygnięta jest jeszcze kwestia występów Lotosu w Eurolidze. Tylko mistrz i wicemistrz Polski mają tam zagwarantowane miejsce.

- Wystąpiliśmy o dziką kartę, to czy ją dostaniemy powinno się rozstrzygnąć za około 2, 3 tygodnie. Na pewno przemawia z nami dwukrotna organizacja na wysokim poziomie Mecz Gwiazd, historia naszych występów w Eurolidze od sezonu 1998/1999, piękna hala, publiczność, bliskość lotniska a już niedługo może nawet dwóch - dodał prezes.

Spójrzmy jeszcze na statystykę gdyńskich koszykarek w sezonie 2010/2011. Lotos w trakcie sezonu zasadniczego wygrał 17 a przegrał 7 spotkań co dało mu czwarte miejsce w tabeli. W play-off gdynianki wygrały 3 a przegrały 6 spotkań.

Wymienność pozycji wynikająca z pewnej uniwersalności koszykarek gdyńskich ale także z powodu konieczności "łatania dziur" w składzie spowodowanych kontuzjami ogranicza w pewnym stopniu sztywne przypisanie poszczególnych koszykarek do typowych pozycji na parkiecie. Stąd też w poniższym zestawieniu zrezygnowaliśmy z typowego dla koszykówki podziału na pozycje od 1 do 5.

http://sport.trojmiasto.pl/Lotos-wciaz- ... a=1#opinie

Magdalena Kaczmarska, Małgorzata Misiuk, Magdalena Ziętara - zostają w Lotosie
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...

- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.

AZSmaniac
Nowy na forum

Postautor: AZSmaniac » 23 kwietnia 2011, 20:46

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2Mn3bG5D06I

Zapis z konferencji pożegnalnej Justyny. Wypowiedzi generalnie pewnie już słuchaliście ale od ok 12-13 min są wypowiedzi, których nie ma na innych stronach, a warto odsłuchać trenera i prezesa o dalszych losach klubu.

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 24 kwietnia 2011, 00:06

Nie wiem czy już można wrzucic to - ale myśle że na czerwono tak : Anna Wielebnowska - Energa Toruń,

A Róża Ratajczak , Monika Krawiec , Emilia Tłumak - można na czarno - bo one zostają na BANK

PS. No i po urlopie macierzyńskim powraca Charity Egenti - w zasadzie Charity Szczechowiak

mod: z pierwszej strony tego tematu:
UWAGA: informacja o transferze poparta musi być art. prasowym, wypowiedzią w mediach przedstawiciela klubu itp., a nie domysłami czy też własnymi informacjami kibiców.

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 24 kwietnia 2011, 13:06

To proszę mi w takim razie podać jakieś artykuły prasowe mówiące o Holt w Lotosie , Dominquez w Wiśle bądź Idczak w Liderze ?
Bo jakoś nigdzie nie znalazłem , podobnie chyba nikt się nie wypowiadał nigdzie.,.... a na czerwono widnieją.. :shock:

prasa hiszpańska, strony wiślackie, forum euroligii, skad Idczak nie wiem, juz usuwam. proszę nie zaczynajcie tych przepychanek, bo to nie o to tutaj chodzi. na takiej zasadzie jak Ty chcesz wpisywania transferów to tutaj można uzupełnić pół składów z informacji usłyszanych, czy też prywatnych rozmów z koszykarkami. aha w razie jeszcze jakichś wątpliwości zapraszam na priv. ann
p.s. nie wykluczam, że za jakiś czas te Twoje transfery "będą zielone", ale na to trzeba poczekać:)

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 24 kwietnia 2011, 13:41

reaktywacja pisze:Magdalena Kaczmarska, Małgorzata Misiuk, Magdalena Ziętara - zostają w Lotosie

Nie wiem jak reszta, ale Ziętara ma kontrakt, tyle że do końca maja i niedługo zasiada do rozmów o nowym, więc z tym zielonym to bym się wstrzymał
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
Shavo
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Shavo » 24 kwietnia 2011, 19:11

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/2011/04/24/dariusz-maciejewski-nie-czuje-wsparcia-w-tym-miescie/

W piątek o odejściu z Gorzowa poinformowała Justyna Żurowska, wieloletnia kapitan drużyny. Nad podobną decyzją zastanawia się szkoleniowiec akademiczek Dariusz Maciejewski. Czy koszykówka w Gorzowie Wielkopolskim upadnie? Jakie są tego przyczyny?

Klub KSSSE AZS PWSZ jest już bez kapitana. W piątek o odejściu poinformowała Justyna Żurowska. - To jest na pewno nieodwracalna decyzja Justyny. Mogę jej tylko podziękować za te wszystkie lata, które spędziliśmy razem. Były to najpiękniejsze lata mojej pracy. Robiliśmy wspólnie krok po kroku - komentował decyzję o odejściu Żurowskiej Dariusz Maciejewski, trener akademiczek. - Ten moment jest na pewno najtrudniejszy dla Justyny, ale i również dla nas wszystkich w klubie. Przez te dziewięć lat zżyliśmy się ze sobą bardzo mocno. Połączyła nas wielka więź - dodawał.

- Myślę, że Justyna powinna spróbować czegoś nowego. Mam nadzieję, że da sobie radę i będę jej kibicował - oceniał szansę Justyny Żurowskiej w nowym klubie trener KSSSE AZS PWSZ. - Będziemy cały czas w kontakcie i Justyna na pewno będzie mogła liczyć na powrót do Gorzowa. Gdy do nas wróci to będziemy tak samo szczęśliwi, jakbyśmy zaczynali wszystko od początku - mówił licząc na szybkie spotkanie z koszykarką. - Za wszystko, co zrobiłaś dla klubu postawię wniosek, aby Twoja koszulka zawisła w hali - powiedział do Justyny Żurowskiej szkoleniowiec kadry oraz gorzowskiej drużyny.

Dariusz Maciejewski opowiadał o tym, że już rok temu był przygotowany na odejście Justyny Żurowskiej, jednak w piątek nie krył wzruszenia, gdy to stało się faktem. - Jestem przygotowany do tego momentu prawie od zeszłego roku, bo już wtedy musiałem mocno Justynę namawiać do tego, żeby została w Gorzowie. Pamiętam jak byliśmy w Stanach Zjednoczonych i poprosiłem Justynę, żeby jeszcze na rok została. Wtedy pojawiło się zainteresowanie klubem ze strony miasta, przekonywałem ją, że jest Euroliga i jest szansa na złoto - wspomina Maciejewski.

Szkoleniowiec gorzowskiego zespołu oraz reprezentacji Polski zaznacza, że to był bardzo trudny sezon, głównie ze względu na odcięty dopływ finansów. Na końcu koszykarek oraz trenerów zawisły brązowe medale, medale, które nie zostały zauważone w mieście. - Ten brązowy medal na pewno smakuje jak złoto w tym sezonie, jednak wciąż jest on tylko brązowym medalem. W trakcie sezonu odcięto nam dopływ z miasta, który stanowił około 40 proc. budżetu. Na szczęście mieliśmy te 60 proc., które stanowili sponsorzy, a także wiele innych osób, które nas wspierało. Przetrwaliśmy i jesteśmy na bardzo wysokim miejscu - komentuje Dariusz Maciejewski.

Szkoleniowiec akademiczek zastanawia się nad odejściem z gorzowskiego klubu, zaznaczając że nie chciałby tego robić. - Nie jest tak, że chcę odchodzić. Bardzo chciałbym zostać w Gorzowie, jednak po części mogę być zmuszony do odejścia poprzez władze miasta - tłumaczy Dariusz Maciejewski. Trener KSSSE AZS PWSZ dodaje, że wiele klubów prowadzi z nim już rozmowy. Od niektórych dostał konkretne oferty, jednak wciąż się wstrzymuje z odpowiedzią. - W czwartek byłem na rozmowach z Berlinie z delegatami z rosyjskiego klubu. Dostałem konkretną propozycję, ale wstrzymałem się z odpowiedzią. Za bardzo zależy mi na koszykówce na wysokim poziomie w Gorzowie - mówi szkoleniowiec gorzowskiego klubu. - Bardzo zależy mi na tym, żeby zostać, ale nie czuję już wsparcia w tym mieście. Będę maksymalnie przedłużał wszystkie rozmowy z innymi klubami, ale jest to bardzo prawdopodobne, że również mnie nie będzie w Gorzowie - dodaje.

Od dawna wiadomo, że to prezydent miasta Gorzowa Wielkopolskiego Tadeusz Jędrzejczak decyduje o bycie klubów w tym mieście. Zespół KSSSE AZS PWSZ wywalczył w sezonie 2010/2011 medal brązowy, który dla trenera jest złotym. - Jesteśmy ze złotym medalem w kolorze brązowym - ocenia. Jednak Dariusz Maciejewski dodaje, że ani on, ani klub, ani zawodniczki nie otrzymały gratulacji czy też podziękowań za to osiągnięcie. - Padło pytanie czy dostaliśmy gratulacje? Nie otrzymaliśmy gratulacji od prezydenta. Czy zostaliśmy zaproszeni na spotkanie na kawę czy herbatę? Nie otrzymaliśmy żadnego zaproszenia - dodaje trener zespołu, który od czterech lat nie schodzi z podium Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet.

Szkoleniowiec, który poprowadził klub od pierwszej ligi aż do finałów w najwyższej klasie rozgrywkowej mówi o tym, że najważniejsze jest wsparcie, choćby psychiczne. - Najważniejsze jest wparcie, a wsparcie rozpoczyna się od wsparcia duchowego. Jeżeli później relacje się poprawiają i dotyczą one sportu, to może się to później przełożyć na realne wsparcie finansowe. Jakbyśmy widzieli, że ludzie w mieście są zainteresowani, aby ten sport był na wysokim poziomie to rozmowy przebiegają zupełnie inaczej. Przede wszystkim na początku odbiera się gratulacje, a później rozmawia się o przyszłość i to pozwala nam patrzeć optymistycznie na przód. Jednak my nie widzimy, żeby ludzi to interesowało - zakończył Dariusz Maciejewski na temat poprzedniego sezonu oraz zainteresowania koszykówką przez miasto.

Jaka będzie przyszłość klubu z Gorzowa? Czy trener dwukrotnych brązowych i dwukrotnych srebrnych medalistek pozostanie na stanowisku w rodzimym mieście? - Przede wszystkim to na początek potrzebne jest spotkanie z prezydentem miasta. Jeśli chodzi o budowę zespołu to są trzy warianty. Jeden z nich jest całkowicie beze mnie. Drugi to kwestia czy klub będzie walczył tylko w lidze polskiej i czy walka będzie toczyła się wyłącznie o utrzymanie. Ostatni wariant to opcja gry na poziomie europejskich pucharów - przedstawił trzy opcje szkoleniowiec akademiczek. - Na pewno na początku musimy zdiagnozować obecną sytuację i na pewno drużyna będzie budowana już bez Justyny Żurowskiej - dodał na koniec.
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje,ale nikt do końca jej nie rozumie...

http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)

Anil
Nowy na forum

Postautor: Anil » 24 kwietnia 2011, 20:38

Na I stronie można spokojnie dopisać na zielono,że zostaje Agnieszka Kaczmarczyk i Agnieszka Skobel gdyż mają ważne kontrakty.Natomiast na pomarańczowo ( w przypadku braku pieniędzy z miasta ) można dopisać Lyndre Weaver, Chiome Nnamake i Kasie Dzwigalską.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 25 kwietnia 2011, 10:23

forum Euroligii głosi o McCoughtry w Wiśle.
pewnie plota, ale co tam zamieszania zrobić trochę można 8)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Shavo
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Shavo » 25 kwietnia 2011, 10:29

ann pisze:forum Euroligii głosi o McCoughtry w Wiśle.
pewnie plota, ale co tam zamieszania zrobić trochę można 8)

jakos w to nie wierze... ale moze moze...
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje,ale nikt do końca jej nie rozumie...

http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 25 kwietnia 2011, 10:32

Nie ukrywam że ja jestem fanem ANGEL - i z chęcią bym ją widział na polskich parkietach - ale jest to też taki samograj jak Monica Wright - tyle że w lepszej wersji 8) Ale to by oznaczało pożegnanie z Ajrin czy Nicole - które kapitalnie się wkomponowały do Wisły. a Z Angel wcale tak już być nie musi. Dla mnie Mccoughtry jest na drugim miejscu jeśli chodzi o tzw,, samograjów '' - tuz za Dianą oczywiście.

Awatar użytkownika
Shavo
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Shavo » 25 kwietnia 2011, 10:36

Koszykarz (Toruń) pisze:Nie ukrywam że ja jestem fanem ANGEL - i z chęcią bym ją widział na polskich parkietach - ale jest to też taki samograj jak Monica Wright - tyle że w lepszej wersji 8) Ale to by oznaczało pożegnanie z Ajrin czy Nicole - które kapitalnie się wkomponowały do Wisły. a Z Angel wcale tak już być nie musi. Dla mnie Mccoughtry jest na drugim miejscu jeśli chodzi o tzw,, samograjów '' - tuz za Dianą oczywiście.

samograj to chyba malo powiedziane :lol:

dezali
Amator

Postautor: dezali » 25 kwietnia 2011, 11:29

jako, ze do tej pani robilismy podejscie juz przed rokiem wstrzymalbym sie z jednoznacznym przekreslaniem takiej opcji... pytanie tylko, czy bylaby to zmiana kosztem powell

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 25 kwietnia 2011, 11:30

dezali pisze:jako, ze do tej pani robilismy podejscie juz przed rokiem wstrzymalbym sie z jednoznacznym przekreslaniem takiej opcji... pytanie tylko, czy bylaby to zmiana kosztem powell

tak byłaby to zmiana kosztem Powell.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 25 kwietnia 2011, 11:33

dezali pisze:jako, ze do tej pani robilismy podejscie juz przed rokiem wstrzymalbym sie z jednoznacznym przekreslaniem takiej opcji... pytanie tylko, czy bylaby to zmiana kosztem powell

Ja nie byłem i nie jestem zwolennikiem jej stylu gry, tym niemniej jej umiejętności i potencjału indywidualnego trudno niedoceniań.. zobaczymy.. jeśli tak to pewnie za Powell bo przemawia za tym i pozycja, i jak sadze możliwość chęci kolejnego "odpoczynku" do stycznia ze strony Nicole.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”