Koszykarz (Toruń) pisze:Jak najbardziej![]()
![]()
![]()
Mam już swoje typy
czekam wobec tego na typy na priv
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Koszykarz (Toruń) pisze:Jak najbardziej![]()
![]()
![]()
Mam już swoje typy
Koszykarz (Toruń) pisze:Domyśl się.... Wielu nie ma takich które można by nazwać WZMOCNIENIEM
Ja mam nadzieje że EDo i zarząd nie pokpią sprawy bo dość mam przeciętnych i słabych zawodniczek typu Bortelova , Radunović .
Koszykarz (Toruń) pisze:Co do Olszak - racja - ma isć gdzieś do I ligi... ale musi sama się wykupićJeśli chce odejść... Ja mam nadzieje że mecanas i pani Krysia nie będą jej robić problemów bo z niej jeszcze coś może być.
A Toruń nie ma podejścia do młodych...
Ja bym pomyślał nad Sosnowską z Lotosu
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:poza 5 polek reszta na aut. Co mi z zawodniczki ktora jest podobno dobra. W meczach gdy rywal mysli zeby szybko skonczyc mecz to Jelena był mega gwiazda. A gdy na horyzonice pojawia sie juz ekipa typu Lider ta mega gwiazda już jest słaba![]()
Paulina chce odejsc? prosze bardzo, mam nadzieje że Jej edukacja koszykarska pojdzie w dobrą strone.
Nie ma co pitolic i sciagac zawodniczki, które za 2-3 miechy maja wyleciec. Jaki to ma sens?
PS O ile z tego co wiem Róza ma aktualny kontrakt, to dziwnie spokojny jestem o dalszej grze Moniki Krawiec w Toruniu
Koszykarz (Toruń) pisze:hermes46 pisze:poza 5 polek reszta na aut. Co mi z zawodniczki ktora jest podobno dobra. W meczach gdy rywal mysli zeby szybko skonczyc mecz to Jelena był mega gwiazda. A gdy na horyzonice pojawia sie juz ekipa typu Lider ta mega gwiazda już jest słaba![]()
Paulina chce odejsc? prosze bardzo, mam nadzieje że Jej edukacja koszykarska pojdzie w dobrą strone.
Nie ma co pitolic i sciagac zawodniczki, które za 2-3 miechy maja wyleciec. Jaki to ma sens?
PS O ile z tego co wiem Róza ma aktualny kontrakt, to dziwnie spokojny jestem o dalszej grze Moniki Krawiec w Toruniu
O los Moniki ja ogólnie też jestem spokojny. Zresztą źle tu nie ma chyba. Omanić też wie na co ją stać.
Hermes - daj się przekonać do JELI- ona przez don EDO nie została wykorzystana. Jednak taki charakter potrzebny jest drużynie. Wydaje mi się że ona może grać TYLKO LEPIEJ.
co do 5 POLEK : Gajda , Krawiec , Tłumak , Ratajczak... a kto tą piątą ? Radwan, Małaszewska ? Wydaje mi się że przbudowa składu będzie ich kosztem.
No chyba że GAJDA odejdzie - to wtedy bym zostawił Małaszewską... Ale pierwszeństwo ma GAJDA - no i PRIORYTET - to pani z USA na ,,1'' tylko nie typu Shenna Moore tylko w strone Zoll/Swanier/Perkins
NAMAX pisze:No chyba że GAJDA odejdzie - to wtedy bym zostawił Małaszewską... Ale pierwszeństwo ma GAJDA - no i PRIORYTET - to pani z USA na ,,1'' tylko nie typu Shenna Moore tylko w strone Zoll/Swanier/Perkins
Koszykarz (Toruń) pisze:No OK od JII Perkins się odczepiam - nie chce by potem było tak jak z Rybnikiem że Perkins spłacaja kase od lat![]()
No to niech będzie chociaż jedna typu Zoll , Swanier - zamiast trzech przeciętnych jakie mieliśmy.
paulo2907 pisze:Koszykarz (Toruń) pisze:No OK od JII Perkins się odczepiam - nie chce by potem było tak jak z Rybnikiem że Perkins spłacaja kase od lat![]()
No to niech będzie chociaż jedna typu Zoll , Swanier - zamiast trzech przeciętnych jakie mieliśmy.
OK, czyli wtedy jednak Gajda out i na pozycji PG chciałbyś tylko jedną zawodniczkę, która tyrałaby 40 minut.No ciekawe podejście. Niewątpliwe jest, że Zoll i Swanier (nota bene - pod względem charakterystyki gry cokolwiek inne zawodniczki) są znacznie droższe niż Bortelova i przy normalnej konstrukcji zespołu - zmienniczka na PG typu Gajda - oraz obecnym budżecie, Energi zwyczajnie na taką rozgrywającą nie stać.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości