Greebo pisze:A co fakt polskiego obywatelstwa zmienia w fakcie że jest Białorusinką?
i reprezentantką tego właśnie kraju.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Greebo pisze:A co fakt polskiego obywatelstwa zmienia w fakcie że jest Białorusinką?
hermes46 pisze:Kadrowiczki w ŁKS-ie?!
Na początku lipca wyjaśni czy zespół ŁKS-u Łódź na zasadzie "dzikiej karty" będzie mógł nadal występować w rozgrywkach żeńskiej ekstraklasy. Po nieudanym minionym sezonie działacze klubu zapowiadają nadejście lepszych czasów.- Wierzę, że uda się zebrać silny skład, który pozwoli ŁKS-owi powrócić do krajowej czołówki - mówi Mirosław Trześniewski, wiceprezes klubu.
Sternicy ŁKS-u w swoim zespole widzieliby kilka dobrej klasy zawodniczek. Pierwszą z nich jest Justyna Jeziorna, rozgrywająca CCC Polkowice i reprezentacji Polski. Łodzianie prowadzą także rozmowy z Natalią Trafimową, skrzydłową z Białorusi. Możliwe, że do ŁKS-u powróci Katarzyna Kenig ostatnio występująca w Widzewie.
Jeśli chodzi o koszykarki, które reprezentowały ŁKS w minionym sezonie to decyzja, które w nim pozostaną będzie należała do szkoleniowca. Na razie nie wiadomo kto nim zostanie. Jak informuje "Dziennik Łódzki" największe szanse na pozostanie w Łodzi mają Ugo Oha i Magdelana Losi, które już otrzymały ofertę dalszych występów. Teraz trwają negocjacje.
Źródło: Dziennik Łódzki Sportowe Fakty
ps. Z tego co pamietam Trafimowa jest obywatelka polska
. Ale co tam nie łapmy sie szczegółów.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
concierge pisze:Ja mam takie zapytanie, mianowicie: czy te wszystkie off topicki są potrzebne ?
To jest chyba temat o transferach a w mojej subiektywnej opinii ok. 15 stron jest do wyrzucenia....
sorki za off...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 72 gości