Wybieramy najlepszą, najwszechstronniejszą zawodniczke AZSu
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Łukasz/fan
Beata Krupska Tyszkiewicz-3pkt. za bardzo dobre drugie spotkanie, miejmy nadzieje ze nasza pani kapitan pozostanie z nami w przyszłym sezonie.
Weronika Idczak-3pkt. za dobre zmiany w obu meczach, widać iż dziewczyna posiada potencjał miejmy nadzieje, ze szybko ukarze go z jak najlepszej strony.
Monika Ciecierska-2pkt. za stabilizację w grze, szkoda tylko że w drugim meczu odniosła kontuzje oby nie groźną w skutkach.
Natalia Mrozińska-2pkt. bardzo dobre drugie spotkanie no i za powolanie do kadry.
Reda Jankowska-1pkt. dobra postawa w obu meczach.
Aleksandra Karpińska-1pkt. ostatnio słabsza postawa, ale swoj dobry poziom utrzymała.
Weronika Idczak-3pkt. za dobre zmiany w obu meczach, widać iż dziewczyna posiada potencjał miejmy nadzieje, ze szybko ukarze go z jak najlepszej strony.
Monika Ciecierska-2pkt. za stabilizację w grze, szkoda tylko że w drugim meczu odniosła kontuzje oby nie groźną w skutkach.
Natalia Mrozińska-2pkt. bardzo dobre drugie spotkanie no i za powolanie do kadry.
Reda Jankowska-1pkt. dobra postawa w obu meczach.
Aleksandra Karpińska-1pkt. ostatnio słabsza postawa, ale swoj dobry poziom utrzymała.
Yo
3 punkty - Beata Krupska - Tyszkiewicz - chyba jej najbardziej zależało
3 punkty - Weronika Idczak - szacunek do rywalek, ale chyba zero strachu
2 pkt - Natalia Mrozinska - za caloksztalt w 2 meczu
2 pkt - Aleksandra Karpińska - pod wzgledem ambicji zaraz za K-T
1 pkt - Monika Ciecierska - dobre wystepy ale mnie nie zachwyciła :]
1 pkt - Monika Sibora - trenerze! dlaczego grała tak mało??
3 punkty - Weronika Idczak - szacunek do rywalek, ale chyba zero strachu
2 pkt - Natalia Mrozinska - za caloksztalt w 2 meczu
2 pkt - Aleksandra Karpińska - pod wzgledem ambicji zaraz za K-T
1 pkt - Monika Ciecierska - dobre wystepy ale mnie nie zachwyciła :]
1 pkt - Monika Sibora - trenerze! dlaczego grała tak mało??
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
[b]kolejne glosowanie rozpocznie sie po meczu w Gorzowie, zawiadamiam takze ze do konca sezonu zostaly tylko 4 mecze aczkolwiek najprawdopodobniej beda juz tylko 3 glosowania, a to ze wzgledow technicznych
reloaded :]
-
Jarek Muskaczyński
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Jarek Muskaczyński pisze:dzień dobry moge oddać jeszcze spożniony głos?niestety mam modem i nie zdążyłem w czasieczekam na odp od pani moderator
Pozdrawiam Jarek Muskaczyński
niestety glosowanie po meczach z wisła juz zamknąłem, aczkolwiek serdecznie zapraszam do oddania swojego glosu juz w sobote po meczu AZS/PWSZ Gorzów Wlkp. vs AZS Poznań
pozdrawiam- mytek.
PS1: jestem mezczyzna....
PS2: zapraszam do glosowania!!!
-
Jarek Muskaczyński
3 pkt -------------> Ola Karpinska, dobra gra przez wieksza czesc spotkania, 14 pkt, wprowadzila ozywienie do gry
2pkt---------------> Monika Ciecierska, 40 minut na parkiecie, 15 pkt, skutecznosc za 2 pkt ( 67%), 3 zbiórki i 3 asysty
1pkt --------------> Joanna Jarkowska , dobrze zastapila Rede, 10 pkt, 3bloki, 2 zbiórki
2pkt---------------> Monika Ciecierska, 40 minut na parkiecie, 15 pkt, skutecznosc za 2 pkt ( 67%), 3 zbiórki i 3 asysty
1pkt --------------> Joanna Jarkowska , dobrze zastapila Rede, 10 pkt, 3bloki, 2 zbiórki
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Glosy po meczu z gorzowem wlkp.
3ptk.----------------------->Monika Ciecielska za 15ptk i dobre spotkanie!
2ptk.---------------------->Aleksandra Karpinska za 14ptk.
1ptk.--------------------->Joanna Jarkowska z dobry powrot po kontuzji i 10 ptk.
pozdrawiam majorek!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
3pkt: Joanna Jarkowska: za dobry powrot do espolu po chyba dwumiesiecznej przerwie, 10pkt w takim meczu to naprawde bdb rezultat!
2pkt: Natalia Mrozinska: moglA pograc dluzej, ale faule zmusily ja do opuszczenia parkietu, poza tym mysle ze zaliczyla dobry wystep:)
1pkt: Joanna Lorek: szkoda, bo mimo ze grala bardzo dlugo to zdobyla tylko 7 punktoch chyba, ale dobrze ze probowala rzucac "za 3" bo az 8 razy bodajze, szkoda tylko ze jeden raz trafila. siwdczy to chyba o tym ze zespol gorzowski mial niezla obrone w tym spotkaniu!
2pkt: Natalia Mrozinska: moglA pograc dluzej, ale faule zmusily ja do opuszczenia parkietu, poza tym mysle ze zaliczyla dobry wystep:)
1pkt: Joanna Lorek: szkoda, bo mimo ze grala bardzo dlugo to zdobyla tylko 7 punktoch chyba, ale dobrze ze probowala rzucac "za 3" bo az 8 razy bodajze, szkoda tylko ze jeden raz trafila. siwdczy to chyba o tym ze zespol gorzowski mial niezla obrone w tym spotkaniu!
-
Alexx
Mytek pisze:3pkt: Joanna Jarkowska: za dobry powrot do espolu po chyba dwumiesiecznej przerwie, 10pkt w takim meczu to naprawde bdb rezultat!
To tylko świadczy o nieudolności Lorek. 8 prób i 1 celny. Co ona robi w ekstraklasie?
3 pkt. Jagoda Malendowicz - przynajmniej ona się nie skompromitowała
2 pkt. Weronika Idczak - ona też nie
1 pkt Reda Jankowska - też nie
Specjalne punkty dla trenera R. Habera za super taktykę w tym meczu.
Szczególnie za "plastra" dla Szott. Gdyby nie szczelne krycie to pewnie rzuciłaby 60 punktów.