Żal mi was , pomijając moje komenty to walicie ślepakami wpatrzeni w swoje podwórkowe ambicje jak ostatni kre...
Trener ma w tym momencie 12 zawodniczek czy gdzieś się pomyliłem ?
Oznacza to że musiał wybrać nie najlepsze a najpotrzebniejsze Pietrzak została bo w przypadku kontuzji odpukać Kaśki Pauliny czy Skobla albo nie daj boże Mowlik w jego 10 osobowej rotacji robi się dziura no chyba że na 1 albo 2 byście wstawili Tłumak no to pozdrowienia dla ekspertów
Chomać została bo z Darkiem się znają długo i tu można mieć pretensje ale ona ma warunki pod kosz(może się przyda) .
Babicka - jest niestety dla was zawodniczką genialną w obronie mało kreatywną w ataku (to fakt)ale w obronie jest nie do pogardzenia zawodniczką a od obrony będzie zaczynała się gra naszej kadry .
Wywalił byś Kaśkę ? no w tym miejscu jesteś śmieszniejszy niż tańczący Kalisz sytuacja : Paulina łapie kontuzje i Pietrzak gra 40 min (brawo publika wstaje i klaszcze )
Po prostu macie klapy na oczach z waszej zapyziałej Ligi i patrzycie przez sympatie a parę stron wcześniej prosiliśmy by tego nie robić .
Uważam , że obie panie prezentują w poszczególnych elementach poziom wyższy niż inne koszykarki ale trener myśląc o tym że będzie miał do rozegrania więcej niż 3 mecze wybrał taką 12-stkę ,która w razie kontuzji poszczególnych zawodniczek nie złamie się owszem nie wyobrażam sobie kontuzji Eweliny to była by tragedia ,ale uważam że lepiej mieć 3 zawodniczki grające na "1" w tym jedną która może też zagrać na 2 i tu popieram trenera.
Zal mi Tłumak bo kurka no to mistrzostwa europy chciała zagrać , ale to nie trener tak naprawdę a FIBA odebrała jej szanse , niech zaciska kciuki za dziewczyny a zagra na olimpiadzie .
A teraz wsiadamy w autka , ew siadamy przed tv i zaciskamy kciuki dziś musi być do przodu !