ME 2011 w Polsce

Forum poświęcone zbliżającym się ME w Polsce

Moderatorzy: ann, BARTOLINO, rzymi, Ałgaja, Kuba, elen

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Re: ME 2011 w Polsce

Postautor: Saletra » 20 czerwca 2011, 17:43

Myślałem, że będzie gorzej oby nasze nie spuchły w drugiej połowie plus niech sedziowie w koncu zaczną gwizdać faule Hiszapnek!

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 20 czerwca 2011, 17:52

Strach pomyśleć, co by było bez Ewki...

Nie mamy żadnego pomysłu w ataku poza "podaj do Ewci jak tylko jest okazja". Nawet jak oddycha już tylko rękawami. Oops, rękawów przecież też nie ma...
Nie mamy rozgrywających, chociaż mamy aż trzy. A jednak mamy tylko -6 do przerwy, chociaż nic nam kompletnie nie idzie. Mam nadzieję, że po kolejnych beznadziejnych 20 minutach uciułamy jednak więcej niż Hernandez. Okazja jest jak mało kiedy, trzeba tylko uruchomić kogokolwiek na skrzydle, kogo akurat nie kryje Torrens.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 20 czerwca 2011, 18:37

Jedno mi się nasuwa - straciliśmy już 9 pkt z powodu braku chęci krycia zawodniczki rzucającej z połowy 8) (3 z Niemkami i 6 z Hiszpanią :shock: )
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 20 czerwca 2011, 18:45

A mi się nasuwa :lol: ,jak długo można liczyć na jedną koszykarkę i odwalać "spychorobotę". Dziękuję dziewczynom za walkę,ale sportowa klasa(Hiszpania) zawsze się obroni. Fajny mecz z sennym komentarzem telewizyjnym.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 20 czerwca 2011, 18:47

Wielka szkoda bo nasze zaczęły makabrycznie puszczać w obronie. Tak być nie powinno. Tymczasem słabe dzis Hiszpanki właziły w nasza defensywę niczym mysz szukająca dziur w serze szwajcarskim.

Według mnie sedziowie za duzo nam gwizdali, to ze Hiszpanki to symulantki to już wiemy, nie trzeba im ułatwiać zadania.

Ktoś musi wreszczie powiedzieć,joe zebuy zgolił sobie ta czuprynke, bo te naelektryzowane, sterczące kosmyki włosów wygladają coraz to bardziej groteskowo :P .

Pięknie dzis Kobryn - jednakze to nie ona ale zawodniczki ją kryjące powinny być wyfaulowane.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 20 czerwca 2011, 18:47

Wynik nie odzwierciedla absolutnie gry. W końcówce Hiszpanki na rozluźnieniu już narzucały nam za dużo punktów, a odejmując ze statystyk dwa fuksy Palau wynik byłby około 7 pkt na minusie.
Tak czy owak szkoda, ale Hiszpania miała większy potecjał sportowy.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 20 czerwca 2011, 18:51

MARAS pisze: a odejmując ze statystyk dwa fuksy Palau wynik byłby około -7 na minusie.

w sporcie nie ma fuksów,a przynajmniej dwóch 8) ,jeśli Hiszpance wpadły te rzuty to wina przede wszystkim Naszej obrony.
PS.Napiszę coś jeszcze nawet przyjmując na siebie falę krytyki.......widać,że pewna polska koszykarka patrzy swoja grą na zagranicznych menagerów(tacy na pewno na Euro są).Tylko czy oni patrzą na nią? Dla mnie to zabawne już nie jest.

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 20 czerwca 2011, 19:00

matrix pisze:
MARAS pisze: a odejmując ze statystyk dwa fuksy Palau wynik byłby około -7 na minusie.

w sporcie nie ma fuksów,a przynajmniej dwóch 8) ,jeśli Hiszpance wpadły te rzuty to wina przede wszystkim Naszej obrony.
PS.Napiszę coś jeszcze nawet przyjmując na siebie falę krytyki.......widać,że pewna polska koszykarka patrzy swoja grą na zagranicznych menagerów(tacy na pewno na Euro są).Tylko czy oni patrzą na nią? Dla mnie to zabawne już nie jest.

COŚ mi podpowiada, że do Żurowskiej pijesz. Objaw nam przeto, co w tej grze jest piciem do zagranicznych menago?
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

agnieszka30
Nowy na forum

Postautor: agnieszka30 » 20 czerwca 2011, 19:01

Ma ktoś może link do meczu czech z bialorusią?? Bardzo proszę o link
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie.Obrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 20 czerwca 2011, 19:03

przemoe pisze: Objaw nam przeto, co w tej grze jest piciem do zagranicznych menago?

inny forumowicz co nieco już wyjaśnił, a ja tylko podałem powód takiej,a nie innej postawy. Kto chce to wie o co chodzi,ale są tacy co wiedzą,a nie chcą.
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2011, 19:04 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 20 czerwca 2011, 19:04

Jak wyglada sytuacja kibicowska w Katowicach?

W Bydgoszczy widzieliśmy:
-ok 10 Czechów (dopinguja)
- 5 Słowaków
- 15-20 Litwinów (jeden z lepszych dopingów w Bydzi)
-3-5 Rosjan słowo przez Białorusinów-2 szt
- 10 izraelczyków (głownie kobiety, nie dopinguja, zawiesili 5-8 flag)
-5 brytyjczyków (wywiesili flagi i nic wiecej)
-ok 30!!!! turków (doping)
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 20 czerwca 2011, 19:07

Małe pytanie.....Elmedina też tam widziałeś? 8)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 20 czerwca 2011, 19:09

W Katowicach z gości najwięcej Łotyszy, w tym ten słynny bębniarz, garstka Francuzów.
A tak to pojedyncze osoby.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Jack Napier
Amator

Postautor: Jack Napier » 20 czerwca 2011, 19:12

matrix pisze:w sporcie nie ma fuksów,a przynajmniej dwóch 8) ,jeśli Hiszpance wpadły te rzuty to wina przede wszystkim Naszej obrony.

Serio?

Nic, tylko podwajac nastepnym razem, kiedy bedzie na koniec kwarty rzucac z wlasnej polowy. ;)

PS. Czy wy z Koszykarzem (Torun) macie jakis zaklad o to kto napisze cos glupszego na forum w danym dniu?

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 20 czerwca 2011, 19:14

Eda nie widziałem. Był natomiast Czesio z Artego (niedziela) i 2 zawodniczki z Bydgoszczy.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Wróć do „EUROBASKET-ME KOBIET W POLSCE ( UWAGA: za kilka dni podforum będzie przeniesione do działu Europa/Świat )”