Co słychać w Toruniu ?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: Co słychać w Toruniu ?

Postautor: matrix » 15 sierpnia 2011, 16:08

hermes46 pisze:Fluker odpada niestety. Z wiarygodnego źródła wiem ze obecnie pracuje.

o Tye'shy Jones mówisz? 8) Bank of America......
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 15 sierpnia 2011, 16:27

Pamiętam jak FLUKI przyjechała do Polski... Konkretna nadwaga , wolna była. a AREK SZYDERSKI - w 2 miesiące zrobił z niej konkretną zawodniczkę... Ogromne kłopoty miały z nią Burse , Matović , Carter nie istniała...Dzięki czemu Egenti miiała dużo wolnego miejsca i mogła szaleć.
Niewątpliwie FLUKER ma wkład w brązowy medal drużyny. Zresztą każda z dziewczyn miała wkład.
O ile pamiętam - to zespól brązowy medal zdobył grając w 7,8 zawodniczek. Z jedną rozgrywającą... Magda Radwan łatała dziury grając niemal na każdej pozycji.. Każda z dziewczyn znała miejsce w drużynie.
W minionym sezonie był ,, totalny misz masz'' .
Nowy sezon - nowe nadzieje.... Ja bym oczywiście zostawił Maksimović - ale już nie takie koszykarki żegnano bez pożegnania.... Szkoda choćby Lindsay Taylor... Dobra koszykarka , fajna dziewczyna. Warta każdych pieniędzy - a już na pewno tych , które kosztowała...
Oby więcej już nie było bałkańskich niewypałów , za które winę ponosi trener Omanić .

BRAĆ SPRAWDZONE - PRZESTAĆ SKĄPIĆ GROSZEM - to dewiza dla trenera i działaczy.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 15 sierpnia 2011, 17:47

ja ma info od Yanka który kontaktowal sie z Jej mezem, który gra obecnie w Rumunii. Nie mozna kogos zmusic do czegos jezeli definitywnie zakonczył kariere a tak jest własnie z Fluki niestety. Z tego co wiem dzisiaj był trening ale ja go nie widziałem wiec zadnych komentarzy lub informacji udzielac nie bede.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 15 sierpnia 2011, 18:05

Spokoju życzę, bo trochę czasu do ligi jeszcze zostało. Mamy już praktycznie 3/4 składu i na chwilę obecną to zastanawiam się,co po zmianie otoczenia zaprezentuje na parkiecie Marta i Weronika oraz Charity po powrocie. Transfery? Niejednokrotnie te "za pięć dwunasta" wypalały.....
PS.Widać panowie głód sezonu, oj widać. Warto by coś znaczącego osiągnąć na okoliczność 15 sezonu Katarzynek w ekstraklasie.8)

kev
Nowy na forum

Postautor: kev » 15 sierpnia 2011, 20:40

no do 15 niby miał być skład nie ? znaczy taki mieli zamiar ?
jak na razie cisza :P
chociaż podaliby co z Mowlik :P i czy Gladden zostaje czy nie :D :P

kev
Nowy na forum

Postautor: kev » 15 sierpnia 2011, 20:43

15. sierpnia kontrakt z Energą przedłuży jedna z liderek Monika Krawiec. Torunianka ma już za sobą kłopoty zdrowotne i dużym entuzjazmem oczekuje początku nowych rozgrywek

Więcej... http://torun.gazeta.pl/torun/1,35580,10 ... z1V81Yd36x

o tym też nic nie mówią czy przedłużyła czy nie :P chociaż wiadomo że u nas będzie grała ale by mogli napisać że Monia przedłużyła i coś o dalszych transferach :P

kev
Nowy na forum

Postautor: kev » 15 sierpnia 2011, 20:50

mam nadziej że do końca tego tygodnia skład będzie w całości i dowiemy się czy Mowlik jednak w Toruniu i o Gladden czy zostaje czy jakaś inna za nią i o skocznej wysokiej amerykance :P

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 15 sierpnia 2011, 20:50

Mowlik na treningu nie było.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

kev
Nowy na forum

Postautor: kev » 15 sierpnia 2011, 20:55

już by też mogło być wszystko jasne czy będzie czy nie a nie tu piszą że podpisała w następnym dniu ona udziela wywiadu że nie ale jest najbliżej podpisania z Toruniem po co to wszystko i się okaże za dwa dni że w Toruniu albo że gdzie indziej tylk0o ciekawe gdzie ?

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 15 sierpnia 2011, 21:00

kev pisze:już by też mogło być wszystko jasne czy będzie czy nie a nie tu piszą że podpisała w następnym dniu ona udziela wywiadu że nie ale jest najbliżej podpisania z Toruniem po co to wszystko i się okaże za dwa dni że w Toruniu albo że gdzie indziej tylk0o ciekawe gdzie ?

Brzeg wkroczył do akcji podobno. 8)

kev
Nowy na forum

Postautor: kev » 15 sierpnia 2011, 21:05

no podobno :D i pewnie dlatego tak zwlekają z innymi transferami bo nie wiedzą czy przyjdzie do nas czy się rozmyśli i pewnie jeszcze z tydzień jak nie wiecej będziemy czekać na jakieś info :P

Awatar użytkownika
markylipek
Młodzik

Postautor: markylipek » 16 sierpnia 2011, 05:58

Wczoraj widziałem jak Stare Miasto zwiedzały Idczak i Mowlik więc chyba ta druga zagra dla Torunia.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 16 sierpnia 2011, 07:32

wow ja wczoraj widziałem Wayne Gretzekego w Toruniu czyli zagra w TKH! Czasami pomyslcie co piszecie! :lol:

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 16 sierpnia 2011, 10:19

markylipek pisze:Wczoraj widziałem jak Stare Miasto zwiedzały Idczak i Mowlik więc chyba ta druga zagra dla Torunia.

Dla mnie ogólnie sprawa raczej przesądzona.. Od kilku tygodni jest przecież nieoficjalnie już... Poza tym ELI chyba nie chce się z małą zbyt daleko ruszać - była przecież mowa o zagranicy.
Poza tym być może Ela i WEra Idczak wspólnie będą dzieliły lokum . Znają się przecież z Poznania

Niemal wszystkie drużyny już trenują - Ela wielu opcji nie ma więc czas najwyższy by już normalnie trenowała z dziewczynami 8)

Awatar użytkownika
markylipek
Młodzik

Postautor: markylipek » 16 sierpnia 2011, 12:30

hermes46 pisze:wow ja wczoraj widziałem Wayne Gretzekego w Toruniu czyli zagra w TKH! Czasami pomyslcie co piszecie! :lol:

Gdyby miała grać w Brzegu (lub w innym klubie) to zapewne w tym czasie powinna zwiedzać swoje nowe miasto zamieszkania. Poza tym nie brałem tego za pewnik dlatego w moim wpisie pojawiło się słówko "chyba"

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”