TRANSFERY, plotki, informacje SEZON 2011/2012
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje SEZON 2011/2012
Ala Gladden podobno blisko.....Partizana Belgrad. 
Mowlik to na pewno spore wzmocnienie Artego. Tylko nie sądzę, aby sprawę na PG załatwiły Kułaga i Kuras. Pewnie prędzej czy później wyjdzie problem z rozegraniem i klub sięgnie po jakąś panią z USA.
Co do nowego nabytku Energi, to jej przeszłość nie rzuca na kolana. No ale może to typ takiej solidnej "dwójko-trójki" i niekoniecznie ma bić snajperskie rekordy. Zresztą nigdy nic nie wiadomo, bo przecież Gladden przed Energą występowała w Luksemburgu, więc wydawało się, że wiele w PLKK nie zwojuje.
Co do nowego nabytku Energi, to jej przeszłość nie rzuca na kolana. No ale może to typ takiej solidnej "dwójko-trójki" i niekoniecznie ma bić snajperskie rekordy. Zresztą nigdy nic nie wiadomo, bo przecież Gladden przed Energą występowała w Luksemburgu, więc wydawało się, że wiele w PLKK nie zwojuje.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
mnie rozwalił wczoraj Edo. Wiadomo ze w Toruniu brakuje pani która by umiała rzucac za 3 pkt. w TVk Toruń usłyszalem ze nowy nabytek najsłabiej rzuca ...za 3 punkty! 
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
W dzisiejszym przeglądzie sportowym skarb kibica a w nim min: Liron Cohen - Lider Pruszków, Lori Crisman - MUKS Poznań (????)
o ile Liron Cohen to pewnie chodzi o Laurie Koehn to o tyle ciekawy jestem tej czy Crisman zagra w MUKS-ie
Dziś nasze panie mają jeszcze zaplanowane zajęcia w Trapezie, jutro już przyjdzie im zainaugurować nowy sezon. Naszą największą bolączką jest brak czasu, praktycznie od dwóch tygodni trenujemy w optymalnym składzie. Czekamy jeszcze na jedną zawodniczkę, to gracz uznany w Polsce, który myślę wniesie dużo dobrego jeżeli chodzi o naszą walkę na tablicach mówi trener leszczyńskiego zespołu Dariusz Raczyński.
elka.pl
czy ktoś wie może jakie jeszcze w miarę wartościowe Polki zostały pod kosz.... ?
z góry dzięki
elka.pl
czy ktoś wie może jakie jeszcze w miarę wartościowe Polki zostały pod kosz.... ?
z góry dzięki
Gosia Babicka?
concierge pisze:czy ktoś wie może jakie jeszcze w miarę wartościowe Polki zostały pod kosz.... ?
Kuba pisze:Gosia Babicka?
Nie, nie...ta zawodniczka, która do nas dołączy nie będzie polką. Grała w naszym kraju 2 sezony.
Znaczy się Crisman?
Nawet lepiej.
Nawet lepiej.
To będzie Sissoko, Crisman podpisała w MUKS
Crisman jednak nie w MUKS......Sissoko , amerykanka na jedynke i prawdopodobne wypozyczenie Polki z klubu PLKK i trener Zyskowski w MUKS
A co u nas?? Kto będzie rozgrywał w meczu z Toruniem??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
no podejrzewam ze Wozniak lub Horedeńska....innej opcji na chwile obecna nie widze.......musza byc konieczie wzmocnienia bo w tym skaldzie to meczu sie nie wygra
Nowa zawodniczka Lidera - http://www.pepperdinesports.com/sports/ ... nda00.html
Dziwne, dziś w Przeglądzie Sportowym jest skarb kibica i Crisman jest wpisana w MuKS-ie. Widocznie coś innego kombinują.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”