5 kolejka FGE: ROW Rybnik - AZS Gorzów
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 5 kolejka FGE: ROW Rybnik - AZS Gorzów
Dobra obrona, dobra obrona, ale jak zespól nie osiąga 15 pkt w połowie to nie ma cudów - musiał grac do dupy. Bo dobra obrona to można zatrzymać przywozicie grającego rywala na 25 pkt a nie na 15.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Nie umie tej foty tu wrzucic wiec daje linka, myslałem że ten pan O po dwóch kwartach uciekłz hali widząc jak ROW gra a tu prosze z kim sie kuma

Mikołajec na trenera kadry
a Maciejewski na drugiego trenera
......niech się uczy.
Ajax pisze:Powiem tak. Koledzy z Gorzowa piszą w podobnym tonie jak ci z Torunia tydzień temu. Wasze zawodniczki zagrały tak słabo, bo dowiedziały się co to jest obrona. Taka grającej drużyny w obronie jak ROW, to ja dawno nie widziałem. Bezradność Gorzowa w drugiej kwarcie była przepiękna. Widzieć minę Maciejewskiego na początku trzeciej kwarty przy stanie 36:13 - bezcenne. A na pomeczowej stwierdził, że przez "21 lat pracy trenerskiej tak ciężkiego meczu nie prowadził". I ja mu wierzę i szczerze współczuję.
Eee tam..
Ja myślę, że to potknięcie AZS można zobrazować poniższym filmikiem
http://www.youtube.com/watch?v=cM5A1K6TxxM
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Bardzo liczę na to , że Gorzow utrzyma formę z Rybnika do meczu z Energą w sobotę
. Z Gorzowem dziewczyny Omanicia muszą wygrać .
Koszykarz (Toruń) pisze:Bardzo liczę na to , że Gorzow utrzyma formę z Rybnika do meczu z Energą w sobotę. Z Gorzowem dziewczyny Omanicia muszą wygrać .
Podobno na Toruń mamy przygotowaną specjalną taktykę prosto od mistrzów z Nowej Zelandii. Chodzi o team spirit i motywacje przed meczem, dziewczyny dostały polecenie wypróbować takie coś:
http://www.youtube.com/watch?v=YEDgrclxiWA
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Koszykarz (Toruń) pisze:Bardzo liczę na to , że Gorzow utrzyma formę z Rybnika do meczu z Energą w sobotę. Z Gorzowem dziewczyny Omanicia muszą wygrać .
A co niby miałeś napisać nie?:)
Drugi taki mecz to się już nie zdarzy. Co nie znaczy, że nie jestem zniesmaczony po takim dokonaniu naszych dziewczyn. 39 pkt?? zespołu, który od początku sezonu jest bardzo wyrównany i po 4-5 pań w każdym meczu miało dwucyfrówki? No w sumie w Rybniku też był wyrównany. Wszystkie zgodnie zdobyły poniżej 10 pkt:)
A tak już poważnie to liczę, że Maciejewski wstrząśnie przez ten tydzień tym zespołem i w Toruniu nawet jeśli nie wygramy to zaprezentujemy o niebo lepszy poziom od tego z Rybnika.
Fajnie i radzę się na tym konkrecie skupić,bo "cudze chwalicie,a swego nie znacie....."
Bum
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”