Co słychać w Polkowicach??

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

NAMAX
Amator

Re: Co słychać w Polkowicach??

Postautor: NAMAX » 08 listopada 2011, 19:13

Kuba pisze:na Herkta w Polkowicach szans nie ma. i dobrze.

Póki co - pełne zaufanie, i dobrze, ma Rusin. Oby sprostał wyzwaniu, może zostanie takim naszym polkowickim Fergusonem ;) z racji młodego wieku może nas prowadzić od sukcesu do sukcesu, jak Sir Alex, nawet i przez 25lat ;)

Paulo - tu nie "pachnie" czymś o czym nikt nie chce powiedzieć. tu cuchnie na kilometr! z resztą - wystarczy poczytać komentarze na lokalnych portalach informacyjnych... No nic, trudno, że Kozła już w Polkowicach nie ma i pewnie nie ma większych perspektyw na to, by wrócił.

A możesz coś wkleić bo trudno znależć.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 08 listopada 2011, 20:04

słabo szukasz w takim razie ;)

NAMAX
Amator

Postautor: NAMAX » 08 listopada 2011, 20:38

Kuba pisze:słabo szukasz w takim razie ;)

:oops:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 listopada 2011, 20:44

NAMAX pisze:

jako że w temat Koziorowicza w CCC się bardzo nie wgłębiałam i nie szukałam w sieci, to zapytam tylko czy rezygnacja trenera ma związek z panią Musiną?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 08 listopada 2011, 20:50

chodzą głosy po Polsce, że odpowiedź na to pytanie może być tylko twierdząca, ann

NAMAX
Amator

Postautor: NAMAX » 08 listopada 2011, 20:52

ann pisze:
NAMAX pisze:

jako że w temat Koziorowicza w CCC się bardzo nie wgłębiałam i nie szukałam w sieci, to zapytam tylko czy rezygnacja trenera ma związek z panią Musiną?

O!Czy to ona rządzi w CCC? Bo kilka lepszych zawodniczek w Polkowicach jednak jest.Może Rusin się przestraszy i dostanie pakiecik 40 min na placu :lol:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 listopada 2011, 20:56

ajaja pisze:chodzą głosy po Polsce, że odpowiedź na to pytanie może być tylko twierdząca, ann

cóż w takim razie współczuję kibicom z Polkowic, że ich klubem zarządzają ludzie, którzy mają gdzieś to co dobrego Kozior zrobił tam przez te kilka lat ...ale rozumiem, że nowego trenera łatwiej znaleźć niż nowego sponsora...
a Musina sobie teraz pogra, mimo że koszykarką jest mierną.
szkoda, że się takie niefajne rzeczy u Was dzieją drodzy Polkowiczanie.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 08 listopada 2011, 21:57

ajaja pisze: ann

cóż w takim razie współczuję kibicom z Polkowic, że ich klubem zarządzają ludzie, którzy mają gdzieś to co dobrego Kozior zrobił tam przez te kilka lat ...ale rozumiem, że nowego trenera łatwiej znaleźć niż nowego sponsora...
szkoda, że się takie niefajne rzeczy u Was dzieją drodzy Polkowiczanie.[/quote]

Nie ukrywam ,że mam prośbę abyście doprecyzowali o co chodzi -tzn z jakiej niby racji pani Musina miałaby trząść zespołem> Jest córką sponsora czy jak? Jeżeli ktoś mógłby rzucić nieco większe światło na tą kwestię to byłbym wdzięczny

NAMAX
Amator

Postautor: NAMAX » 08 listopada 2011, 22:16

Saletra pisze:
ajaja pisze: ann

szkoda, że się takie niefajne rzeczy u Was dzieją drodzy Polkowiczanie.

Nie ukrywam ,że mam prośbę abyście doprecyzowali o co chodzi -tzn z jakiej niby racji pani Musina miałaby trząść zespołem> Jest córką sponsora czy jak? Jeżeli ktoś mógłby rzucić nieco większe światło na tą kwestię to byłbym wdzięczny[/quote]
Na córke to chyba nie ta data urodzenia....

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 08 listopada 2011, 22:24

No nie - niby tak przeciętna zawodniczka ma tak duży wpływ na zespół, żeby trener, który coś znaczy w polskiej koszykówce, po trzech latach budowy ekipy sięgnął z nią po wicemistrzostwo PLKK i zaczął grę w Eurolidze, z dnia na dzień ot tak odszedł (został zwolniony), zasłaniając się L4?? :shock: :roll: Słusznie zapytał Saletra - kim ta pani jest?! Bo nie prezentuje nawet w ułamkowej części klasy i osiągnięć choćby ADF, Skery czy Holdsclaw, żeby w jakimkolwiek stopniu czuć się upoważnioną do przywództwa drużynie i komunikowania swoich "myśli szkoleniowych" doświadczonemu trenerowi. W ekipie z Polkowic znalazłoby się kilka pań (Maltsi, Zoll, Perovanović), które miałyby ku temu dużo większą legitymację, co oczywiście nie oznaczałoby, że mają prawo rozwalać zespół i konfliktować się z trenerem. Władze klubu w tym domniemanym sporze ostro strzeliły sobie w stopę. Przecież wystarczyło pożegnać się z panią M. w lecie (siła zespołu niewiele by się zmieniła, gdyby odeszła, a została Toffi), ewentualnie w ostatnich tygodniach i sprowadzić jakąś europejską SG/SF - pewnie po niezbyt długich poszukiwaniach takowa wolna o co najmniej takich samych umiejętnościach by się znalazła. A tak wychodzi na to, że w dobie euroligowej walki ważniejsza jest przeciętna rosyjska koszykarka niż pracujący ponad 3 lata trener będący twórcą sukcesów i wielokrotnie wychwalany przez władze klubu...
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

reaktywacja
Junior

Postautor: reaktywacja » 08 listopada 2011, 22:42

Ludzie. No ogarnijcie się. W cudzie sprawy nosa nie wścibiam, ale już po opisach na tym forum (nigdzie indziej nie szukałem) na kilometr śmierdzi tu sprawą łóżkową. Ktoś komuś wpadł w oko (pewnie i nie tylko) i a ktoś inny z tego powodu nie ma nic do powiedzenia w klubie, który prowadzi (właściwie już w czasie przeszłym). Tak to rozumiem.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...

- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.

kanpak
Nowy na forum

Postautor: kanpak » 08 listopada 2011, 22:47

powtórzę pytanie, które już zdaje się padło: skoro są jakieś informacje na ten temat w sieci, to czy mógłby ktoś podać link? ew. powiedzieć dokładniej, o co chodzi? fakt, Musina gra więcej niż można by się spodziewać, ale rozumiem, że to nie jest jedyna poszlaka?

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 08 listopada 2011, 23:14

i sprawa romansu Musiny rozwiązana!!
http://www.youtube.com/watch?v=Sfi0QfKJ0pM
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 08 listopada 2011, 23:33

Troszkę wyobraźni i logicznego połączenia suchych faktów z okolicznościami temu towarzyszącymi wystarczy by puzzle znalazły się we właściwym miejscu.
Musina grała w ostatnim czasie stanowczo za dużo jak na to co prezentuję, Koziorowicz to musiał widzieć bo nawet ślepy by to dostrzegł...chciał zareagować tak jak powinien czyli przypomnieć gdzie jest jej miejsce, ale Valeria ma hmm nazwijmy to "mocne plecy" w zespole w postaci "najwyższego" w polkowickiej piramidzie..to oznacza że może więcej -także, jeśli zajdzie taka potrzeba - przyspieszyć L4 trenera. :mrgreen:

kanpak
Nowy na forum

Postautor: kanpak » 09 listopada 2011, 01:51

dla mnie to niedorzeczne, jeśli rzeczywiście tak to wygląda, to ktoś na szczycie piramidy musi być palantem.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”