11 kolejka FGE:AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski - Wisła Kraków

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

11 kolejka FGE:AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski - Wisła Kraków

Postautor: ann » 03 grudnia 2011, 07:46

Sobota, 3.12.2011
g.18:00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: 11 kolejka FGE:AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski - Wisła Krak

Postautor: Endrju » 03 grudnia 2011, 09:24

Teoretycznie wszystko przemawia za Wisła. Wyrównany 10 osobowy sklad, gdzie praktycznie kazda zawodniczka moze grac w S5. Podbudowane zwyciestwem w Koszycach beda chcialy siegnac po kolejne zwyciestwo. Jednak warto nie zapominac ze w Gorzowie kazdemu klubowi gra sie bardzo ciezko i mam nadzieje ze niezaleznie od wyniku bedzie ten mecz trzymal w napieciu do ostatniej akcji ;).
Szanse AZS-u ? Jezeli zagra na takiej skutecznosci jak w meczu z Lotosem to zadna druzyna nie bedzie wstanie ograc Gorzowa.
Problem w tym ze taka fenomenalna skutecznosc moze sie zdazyc raz na 10-20 meczów ;D

http://gorzowska.tv/v659,koszykowka_prz ... rakow.html
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Shavo
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Shavo » 03 grudnia 2011, 09:36

Będzie gdzieś transimsja TV?
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje,ale nikt do końca jej nie rozumie...

http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 03 grudnia 2011, 10:00

AZS ma nad nami jedna przewagę, taka sama jak i większość innych ligowców. Do tego spotkania przygotowuje się od 2 tygodni, my od 2 dni. Czy to wystarczy to sie okaże. Tradycja pojedynków Maciejewski-Hernandez wskazuje ze to my powinniśmy wygrać, bo w ich 5 starciach zawsze do tej pory wygrywali goście. :roll:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 grudnia 2011, 10:02

Greebo pisze:AZS ma nad nami jedna przewagę, taka sama jak i większość innych ligowców. Do tego spotkania przygotowuje się od 2 tygodni, my od 2 dni.

Nie rozumiem czemu piszesz ze od 2 tygodni ? Jak przygotowywali sie na Lotos to mysleli jednoczesnie o Wisle ?

Z moich obliczen wynika ze mamy przewage ... 2 dni... (Sobota mecz z Lotosem, niedziela wolne) poniedzialek mecz z Rybnikiem, od wtorku "akcja Wisla".
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 03 grudnia 2011, 10:06

Endrju pisze:
Greebo pisze:AZS ma nad nami jedna przewagę, taka sama jak i większość innych ligowców. Do tego spotkania przygotowuje się od 2 tygodni, my od 2 dni.

Nie rozumiem czemu piszesz ze od 2 tygodni ? Jak przygotowywali sie na Lotos to mysleli jednoczesnie o Wisle ?

Z moich obliczen wynika ze mamy przewage ... 2 dni... (Sobota mecz z Lotosem, niedziela wolne) poniedzialek mecz z Rybnikiem, od wtorku "akcja Wisla".

Wydaje mi sie ze z Lotsem to graliście 2 tyg temu. Potem mieliście "sparing" z AZS-em Poznan. Ale pewnie wiesz lepiej..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 03 grudnia 2011, 10:52

Shavo pisze:Będzie gdzieś transimsja TV?

Podobno na gorzowska.tv ma być transmisja na żywo.
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 grudnia 2011, 12:44

Greebo pisze:
Wydaje mi sie ze z Lotsem to graliście 2 tyg temu. Potem mieliście "sparing" z AZS-em Poznan. Ale pewnie wiesz lepiej..

A no rzeczywiscie ;D troszeczke mi sie... :) zwracam honor :P

Awatar użytkownika
Shavo
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Shavo » 03 grudnia 2011, 13:16

zancia_a pisze:

Dzieki za info :) jakby ktos mial link to byłbym wdzieczny gdyby wrzucił na forum.
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje,ale nikt do końca jej nie rozumie...

http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 03 grudnia 2011, 13:38

Endrju pisze:T
Szanse AZS-u ? Jezeli zagra na takiej skutecznosci jak w meczu z Lotosem to zadna druzyna nie bedzie wstanie ograc Gorzowa.
Problem w tym ze taka fenomenalna skutecznosc moze sie zdazyc raz na 10-20 meczów ;D

Problem w tym, że na taką skuteczność Gorzowa musi pozwolić rywal, a nie każdy prezentuję taką wakacyjną formę w obronie jak Lotos w meczu z AZS-em.

agnieszka30
Nowy na forum

Postautor: agnieszka30 » 03 grudnia 2011, 17:09

Shavo pisze:
zancia_a pisze:

Dzieki za info :) jakby ktos mial link to byłbym wdzieczny gdyby wrzucił na forum.

http://gorzowska.tv/a141,sport_na_zywo.html
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie.Obrazek

Awatar użytkownika
Shavo
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Shavo » 03 grudnia 2011, 17:49

Dzieki; mam nadzieje ze będzie działać

Awatar użytkownika
Shavo
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Shavo » 03 grudnia 2011, 18:46

W Gorzowie do połowy Wisła miażdży. Skuteczność AZSu 9/31 woła o pomstę do nieba. Wisła gra zespołowo - 12 asyst po połowie to niemało.
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2011, 18:49 przez Shavo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 03 grudnia 2011, 18:49

Shavo pisze:W Gorzowie do połowy Wisła miażdży. Skuteczność AZSu 9/31 woła o pomstę do nieba. Wisła gra zespołowo - 12 asyst po połowie to nie mało.

ale mecz na 2 połowy, więc spokojnie:) bo wiadomo jaki AZS potrafi być groźny w swojej hali i odrobić np. 19 punktów w 4 kwarcie, jak w pewnym szczególnie dla mnie pamiętnym meczu;)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Shavo
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Shavo » 03 grudnia 2011, 18:50

ann pisze:
Shavo pisze:W Gorzowie do połowy Wisła miażdży. Skuteczność AZSu 9/31 woła o pomstę do nieba. Wisła gra zespołowo - 12 asyst po połowie to nie mało.

ale mecz na 2 połowy, więc spokojnie:) bo wiadomo jaki AZS potrafi być groźny w swojej hali i odrobić np. 19 punktów w 4 kwarcie, jak w pewnym szczególnie dla mnie pamiętnym meczu;)

No tak masz rację i mam nadzieję że gra Wisły będzie wyglądała tak samo w drugiej połowie 8)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”