Spodziewałem się porażki w tym meczu. Może nie takich rozmiarów, ale nie ma to w sumie większego znaczenia. Taki niestety mamy zespół. Raz gramy mecz na świetnej skuteczności z Rybnikiem, a za tydzień nic nam nie wpada. Taki urok tych dziewczyn. Średnia wieku naszej piątki to ok 23 lata więc takie wachania nie powinny dziwić.
Natomiast cieszy mnie porażka Bydgoszczy bo to przybliża nas do 6 miejsca po RS.
19 kolejka FGE: AZS Gorzów Wlkp. - Energa Toruń
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 19 kolejka FGE: AZS Gorzów Wlkp. - Energa Toruń
bart_81 pisze:Natomiast cieszy mnie porażka Bydgoszczy bo to przybliża nas do 6 miejsca po RS.
6 miejsce nic Wam na dobrą sprawę ni daje bo odpadacie w pierwszej rundzie na bank z Lotosem. Z punktu widzenia gorzowskiego zespołu lepiej wyjudzić rzutem na taśmę 5 miejsce - ROW ostatnio "daje d... ostro" także jakieś tam szanse na przeskoczenie go są. Wtedy z Toruniem możecie wyjudzic jakims cudem zwyciestwo na wyjeździe a Darek juz pokombinuje jak wygrać u siebie. Mogłoby się szykować 5 ciekawych spotkań. Zobaczymy jak sie ułozy tabela, jak dla mnie zajecia przez Was 6 miejsca wiąże się zakończeniem dalszej przygody w play-off.
Na ten moment to Lotos ma spore szanse na miejsce drugie przed PO.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Saletra pisze:wyjudzic jakims cudem zwyciestwo na wyjeździe a Darek juz pokombinuje jak wygrać u siebie.
Fajnie i co najważniejsze trafnie to ująłeś, ale przypomina mi to zasadę: Dopóki żyję mogę być jeszcze bogaty wygrywając w totka. Nawet laik wie, że z górnej półki play-off to Toruń będzie TEORETYCZNIE najkorzystniejszym RYWALEM
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2012, 12:13 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Saletra pisze:bart_81 pisze:Natomiast cieszy mnie porażka Bydgoszczy bo to przybliża nas do 6 miejsca po RS.
6 miejsce nic Wam na dobrą sprawę ni daje bo odpadacie w pierwszej rundzie na bank z Lotosem. Z punktu widzenia gorzowskiego zespołu lepiej wyjudzić rzutem na taśmę 5 miejsce - ROW ostatnio "daje d... ostro" także jakieś tam szanse na przeskoczenie go są. Wtedy z Toruniem możecie wyjudzic jakims cudem zwyciestwo na wyjeździe a Darek juz pokombinuje jak wygrać u siebie. Mogłoby się szykować 5 ciekawych spotkań. Zobaczymy jak sie ułozy tabela, jak dla mnie zajecia przez Was 6 miejsca wiąże się zakończeniem dalszej przygody w play-off.
Dla mnie osobiscie Lotos i Energa to zespoly o bardzo zblizonym potencjale. Raczej bez wielkich szans na final. Pierwszy raz od wielu lat 1 runda play-off jest na korzysc AZS-u... bo grajac do 2 zwyciestw wszystko moze sie zdazyc. Przy takiej dyspozycji dnia jak z Rybnikiem... a wejscie do 4-ki (przy takim biednym budzecie) bylo by "mistrzostwem swiata".
PS (nie takie cuda sie dzialy w Gorzowie ;P)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”