Co słychać w Toruniu ?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rzymi
Oldboy

Re: Co słychać w Toruniu ?

Postautor: rzymi » 10 lutego 2012, 20:14

Po "wałku" wyglądałoby dziwnie natomiast bez niego normalnie.
ObrazekObrazek

szunaj67
Nowy na forum

Postautor: szunaj67 » 10 lutego 2012, 20:34

Uderz w stół nożyce się odezwą!!!
Jakoś gwiazd Lotosu nie widzę w "5"
Za to jest tam Musina. Przeczytaj może co sądzą o niej kibice z Polkowic.
To dopiero wałek nieprawdaż!?

A propos weryfikacji głosów. Mam dwa adresy e-mail i nikt nie próbował ich zweryfikować.
BEZ ODBIORU

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 10 lutego 2012, 20:38

szunaj67 pisze:Za to jest tam Musina.

no nie wiesz? 8) PLKK tym głosowaniem (nie zależnie od tego czy wygrałaby pani Kowalska czy też Kwiatkowska) się tylko i wyłącznie SKOMPROMITOWAŁA!

i tak, jak dziś w wywiadzie don Edo powiedział, że najlepiej by było aby żadna torunianka (wyłączając z tego dziewczynę, która jest w reprezentacji) na ten bal nie jechała.

PS. Moich maili też nikt nie zweryfikował. Całość w prosty sposób wyliczył kiedyś Septymiusz i trudno nie przyznać mu racji.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Septymiusz
Młodzik

Postautor: Septymiusz » 10 lutego 2012, 20:58

Co by nie mówić o tym głosowaniu to jednak chyba wyszło, że w drużynie Gwiazd zagrają największe gwiazdy PLKK. Tak więc lamentowanie czy to ze strony "toruńskiej" czy "nietoruńskiej" nie ma najmniejszej racji bytu.
Ja bym osobiście dużo chętniej obejrzał mecz pólnoc - południe lub wschód-zachód niż usilne staranie się, żeby nowy trener reprezentacji miał okazje do wypróbowanie nowych zagrań.

sebus 80
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: sebus 80 » 10 lutego 2012, 22:43

Cały ten mecz to istny kabaret.Jeszcze jak by się odbywał w mieście gdzie na co dzień nie ma koszykówki żeńskiej to rozumiem ale dlaczego w Gdynii?
sebus 80

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 11 lutego 2012, 09:18

Ten mecz jest totalna bzdura. Co to ma byc??? Zabrano jeden sobotni termin i mamy za to mecze w srode. Władzą należa sie gratulacje. A głosowanie? Nie brałem udziału w takim cyrku. Żeby nie było do tej pory nie brałem żadnej edycji głosowania na gwiazdy PLKK.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

bigbird
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: bigbird » 11 lutego 2012, 11:13

hermes46 pisze:Zabrano jeden sobotni termin i mamy za to mecze w srode. Władzą należa sie gratulacje.

Przepraszam, ale jaki termin władze PLKK miały wybrać na taki mecz jeśli nie sobotni? Środowy właśnie? To by było bez sensu. Skoro jednym z głównych celów tego wydarzenia jest popularyzacja żeńskiego basketu i ściągnięcie jak największej ilości widzów, lepiej żeby ten mecz był w weekend kiedy więcej kibiców może przyjść.
Poza tym pisze się „Władzom” a nie „Władzą” :!:

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 11 lutego 2012, 11:45

to dzieki za taka popularyzacje. Hm a nie powinno sie to odbyc gdzies gdzie nie ma damskiego basketu lub w miejscu gdzie ten sport kuleje? No fakt Lotos nie jest tym z 2005-2007 ale takie tłumaczenie jest smieszne.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

bigbird
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: bigbird » 11 lutego 2012, 12:33

hermes46 pisze:to dzieki za taka popularyzacje

No to zaproponuj jakiś lepszy sposób popularyzacji? Pomijając mecz typu Wschód-Zachód albo Północ-Południe – taki system działa dobrze w Stanach gdzie jest podział na konferencje, ale w Polsce taki podział byłby całkowicie sztuczny.
hermes46 pisze:Hm a nie powinno sie to odbyc gdzies gdzie nie ma damskiego basketu lub w miejscu gdzie ten sport kuleje?

Z tym się zgadzam – Gdynia widziała już masę widowisk koszykarskich na wysokim poziomie, w tym kilka takich „meczów gwiazd”. Dużo większy sens taki mecz miałby chociażby w Warszawie czy Poznaniu.

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 11 lutego 2012, 12:52

Jak dla mnie tego pseudospektaklu w ogóle być nie powinno. Twierdzenie że coś takiego promuje żeński basket, to jedno z cudownych pustych haseł. Osobiście żałuje ze Wiślaczki muszą tam wystąpić (no, mogłaby se pograć Czarnecka), mam nadzieję ze będzie się bez jakichkolwiek kontuzji i urazów. :roll:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

sebus 80
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: sebus 80 » 11 lutego 2012, 13:10

A jak już ma być taki mecz pokazowy to po sezonie ligowym.Jeszcze mi Jelene poturbują hi hi.
sebus 80

bigbird
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: bigbird » 11 lutego 2012, 13:47

Narzekać że taki „pseudospektakl” nie promuje żeńskiego basketu to łatwo, ale w takim razie pytanie co zrobić zamiast tego żeby naprawdę wypromować żeński basket?

sebus 80
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: sebus 80 » 11 lutego 2012, 14:12

Mam pytanie do ludzi z Torunia.Gdzie można kupić szaliki katarzynek bo nigdzie nie mogę dostać.
sebus 80

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 11 lutego 2012, 14:35

sebus 80 pisze:A jak już ma być taki mecz pokazowy to po sezonie ligowym.Jeszcze mi Jelene poturbują hi hi.

odpukać! dosyć kontuzji w Enerdze! Róża ma zerwane przednie więzadło w prawym kolanie i już w tym sezonie nie zagra. :twisted:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

gremlin
Nowy na forum

Postautor: gremlin » 13 lutego 2012, 21:31

matrix pisze:
szunaj67 pisze:Za to jest tam Musina.

Musina to fajna laska, zgrabna i ładna, może dlatego została wybrana

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”