II runda PO: Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: II runda PO: Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia
a jeszcze jedno - po co organizatorzy wymyslili w trakcie przerwy konkurs rzutów za 3 pkt - to profanacja tego sportu , nie dało się na to patrzeć
mogli chociaż wziać osoby które wiedza jak trzyma się piłke
mogli chociaż wziać osoby które wiedza jak trzyma się piłke
dokończyli po meczu "konkurs", Jasiu pokonał dziewczyny.
co do meczu dużo lepszy niż ten pierwszy, ale właściwie oba bez historii. Mamy 2-0, wypadałoby jutro przypieczętować wejście do finału. Szkoda, że nie było okazji by zagrały młode w drugim meczu.
będzie transmisja jutro w telewizorni, bądź na internecie gdzieś ?
co do meczu dużo lepszy niż ten pierwszy, ale właściwie oba bez historii. Mamy 2-0, wypadałoby jutro przypieczętować wejście do finału. Szkoda, że nie było okazji by zagrały młode w drugim meczu.
będzie transmisja jutro w telewizorni, bądź na internecie gdzieś ?
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Powinna być tu - http://imprezylive.pl/
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:

Jest troche oprawa
PS zabieracie ja do Gdyni ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
reaktywacja
- Junior
Endrju pisze:PS zabieracie ja do Gdyni ?
Po co? Poczekają na piąty mecz, po co mają wozić flagę po próżnicy.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
dodam, że wzbogacili swój repertuar w dwie nowe przyśpiewki... w sumie mają już trzy, się rozwijają

Już w Gorzowie je śpiewali
"Pomarańczowe..." i "Mistrz!...".
Kozak w necie - pizda w świecie!

-
reaktywacja
- Junior
Kilka słów o meczu. Emocjonujący, z walką na całym boisku i bardzo rozważnie poprowadzony przez gdynianki. Dziewczyny zagrały z wielkim sercem, zespołowo, dlatego popisy Maltsi (niesamowity gracz) i Lavender (zupełnie inna liga niż gdyńskie wysokie) na wiele się nie zdały. Tym razem przeciętnie prowadziła grę Zoll, ale wielką hamulcową CCC okazała się Musina - szybko złapała 4 faule, na szczęście nie więcej i mogła grać do końca meczu.
Biba pokazała właściwie tylko kilka brzydkich fauli, w tym dwa niesportowe, ale tylko jeden sędziowie jej za tokowy uznali.
W Lotosie w drugiej połowie obudziła się "śpiąca" przez pierwszą połowę Henry, chociaż przykro było patrzeć na jej walkę przeciwko Lavender. Anderson dodała błysk geniuszu w wykańczaniu akcji i polkowiczanki stanęły. Swoje dołożyła Robert i utrzymująca wysoką dyspozycję Jinks. Lotos zagrał mocno i równo właściwie cały mecz, stąd prowadzenie tak naprawdę przez niemal całą czwartą kwartę nie było zagrożone. Ale walka była od początku do końca. Szczególnie cieszy spory wkład Ziętary i Misiuk w to zwycięstwo. Wielkie dzięki, dziewczyny!
Wiem, że to nie ten temat, ale skandowanie "mistrz, mistrz, CCC" przez kibiców zespołu, który NIGDY żadnego mistrzostwa (ani nawet pucharu kraju) nie zdobył to żenada i zwykła kpina. Ogarnijcie się ludzie, bo się kompromitujecie.
W Lotosie w drugiej połowie obudziła się "śpiąca" przez pierwszą połowę Henry, chociaż przykro było patrzeć na jej walkę przeciwko Lavender. Anderson dodała błysk geniuszu w wykańczaniu akcji i polkowiczanki stanęły. Swoje dołożyła Robert i utrzymująca wysoką dyspozycję Jinks. Lotos zagrał mocno i równo właściwie cały mecz, stąd prowadzenie tak naprawdę przez niemal całą czwartą kwartę nie było zagrożone. Ale walka była od początku do końca. Szczególnie cieszy spory wkład Ziętary i Misiuk w to zwycięstwo. Wielkie dzięki, dziewczyny!
Wiem, że to nie ten temat, ale skandowanie "mistrz, mistrz, CCC" przez kibiców zespołu, który NIGDY żadnego mistrzostwa (ani nawet pucharu kraju) nie zdobył to żenada i zwykła kpina. Ogarnijcie się ludzie, bo się kompromitujecie.
14 koron:
Puchar to chyba Polkowice maja.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
reaktywacja
- Junior
Fakt, jakoś mi ten 2004 rok umknął z pamięci, co nie zmienia sedna wypowiedzi. 
14 koron:
Ciekawe jak ta rywalizacja dalej się potoczy. Co by nie powiedzieć, to ekipa z Polkowic ma silniejszą ławkę i jutro to może okazać się decydujące, a także ewentualna lepsza dyspozycja Biby. Pewnym zaskoczeniem jest jak szybko do normalnej rotacji meczowej weszła po dość ciężkiej kontuzji Misiuk.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Ale że Jinks nie ma w statystykach zapisanego bloku, który zrobiła na J. Lavender.... A było to jedno z ładniejszych zagrań w meczu... Wstyd dla statystyków. 

o i mamy przedłużenie serii. statystycznie zagraliśmy niezły mecz - dobra skuteczność, wygrane zbiórki a mimo to schodziliśmy z parkietu pokonani. Wyróżnić można w praktyce tylko Maltsi i Lavender. Zoll bez rewelacji, Ruska standardowo ciągnęła nas w dół, bardzo słabo Biba i Iva, nie pomogły Pałeczka czy Agata, Asia szybko złapana kontuzja i do końca meczu już też nie mogła grać na 100%. oby to nie okazało się nic poważnego, bo w ostatnich meczach była mocnym punktem naszego zespołu. W Lotosie kolejny dobry mecz Robert i (o dziwo) Jinks. Dziś mam nadzieję, że nie damy sobie wyrwać kolejnego meczu bo piąty mecz zawsze niesie za sobą element loterii. Szkoda tylko, że mecz niedzielny wyznaczono na godzinę 19 :O 
reaktywacja pisze:Wiem, że to nie ten temat, ale skandowanie "mistrz, mistrz, CCC" przez kibiców zespołu, który NIGDY żadnego mistrzostwa (ani nawet pucharu kraju) nie zdobył to żenada i zwykła kpina. Ogarnijcie się ludzie, bo się kompromitujecie.
prosze darujmy sobie te prośby itp bo i tak z tych zagorzałych pikników tego nie czyta. odpuść im i zlej ich, tak jak to robi większość.
co do wczorajszego meczu martwi coś Iva 30 pare minut i tylko tyle pkt. co wiecej tak mało oddanych rzutów. dzisiaj musi być lepiej, oby.
"Nic tradycji zmienić nie jest w stanie, Orzeł był, jest i Orłem pozostanie"
można ten mecz gdzieś w necie zobaczyć?
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”