Forumowe Oskary - dyskusja

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

hermes46
Kadet

Re: Forumowe Oskary - dyskusja

Postautor: hermes46 » 07 maja 2012, 17:05

W Toruniu zawsze brakowało "kata" zawodniczki ktorej w ostatnich sekundach meczu rzucala za 3 lub za 2 punktów ktore dawało wygrana. Do dzis pamietam taka wlasnie sytuacje mieliśmy w meczu w Lesznie. Mitchell pod sam koniec meczu rzutem za 3 pozbawiła jakichkolwiek złudzeń Tecze. Podobnie zachowała sie w meczach o braz. Pamietajcie jednak ze i Brigette w lidze miewała gorsze momenty ale jedna rzecz która zapamietam zawsze usmiech na Jej twarzy oraz nauke jezyka polskiego i pare słowek ktore zawsze mowiła 8) :lol: O dziwo nie były to wulagryzmy :lol:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: Forumowe Oskary - dyskusja

Postautor: matrix » 07 maja 2012, 18:49

hermes46 pisze: Pamietajcie jednak ze i Brigette w lidze miewała gorsze momenty ale jedna rzecz która zapamietam zawsze usmiech na Jej twarzy oraz nauke jezyka polskiego i pare słowek ktore zawsze mowiła 8) :lol: O dziwo nie były to wulagryzmy :lol:

a która z Katarzynek ich nie miała? 8) Co do uśmiechu to się zgadzam- bezcenny i zaryzykuje stwierdzenie, że Bridgette jako nieliczna z obecnych stranieri (w sumie osiem) była "Nasza" (mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi, a ten język i bez nauki polskiego był bardzo wspólny).
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”