TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2012/1013
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2012/1013
Mysle ze mało jej nie oferowaliśmy/oferujemy. Lepiej dla nas żeby została w Krakowie, ale za sensowna kwotę. Licytować sie nie ma co.. Uda się pozyskać ja i Bibe - świetnie. Nie uda - trzeba zrobić jak najmocniejszy skład zagraniczny. W kontekście Euroligi na pewno źle byśmy na tym nie wyszli, w lidze byłoby trudniej ale bynajmniej nasze szanse na obronę obu trofeów nie byłyby przekreślone.
PS. Kazda osoba która w tym temacie informuje o transferach w trybie dokonanym, w razie nie wejścia ich w życie powinna dostawać jakiegoś miesięcznego bana.
PS. Kazda osoba która w tym temacie informuje o transferach w trybie dokonanym, w razie nie wejścia ich w życie powinna dostawać jakiegoś miesięcznego bana.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Występująca dotychczas w szeregach Białej Gwiazdy Magdalena Leciejewska mimo różnych pogłosek nie zmieni barw klubowych. Reprezentantka Polski złożyła bowiem podpis pod nowym kontraktem i w dalszym ciągu będzie widnieć w składzie prowadzonym przez Jose Ignacio Hernandeza.
za www.sportowefakty.pl
za www.sportowefakty.pl
W powyzej zacytowanym artykule niestety nie ma podanego wiarygodnego źródła (jak dla mnie byłaby to albo informacja z oficjalnej strony, albo wypowiedź kogos z grona: Dunin, LMM, Lecia) więc spodziewam sie autor napisał go pod wpływem wiadomosci zamieszczonej wczoraj przez wislakosz.pl
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
No to oficjalnie Lotos minus Fort:
http://www.lotosgdynia.pl/node/7244
oraz:
http://www.sport.pl/sport-trojmiasto/1, ... otosu.html
Mam nadzieję, że to jakieś przejęzyczenie i chodzi o Euroligę a nie puchary ogólnie. Bo jeśli FIBA Cup też odpuszczamy to nikt sensowny tu nie przyjdzie grać i młodzież + Noculak to może być bardzo niefajny wynik...
http://www.lotosgdynia.pl/node/7244
oraz:
http://www.sport.pl/sport-trojmiasto/1, ... otosu.html
Nazwisko następcy Hiszpana nie jest jeszcze znane. Wiadomo tylko, że będzie to tym razem polski szkoleniowiec. Najmocniejsza wydaje się kandydatura Mirosława Noculaka, od kilku miesięcy dyrektora sportowego GTK Gdynia oraz eksperta telewizji TVP Sport.
Zadaniem nowego szkoleniowca będzie m.in. intensywniejsze wdrażanie do pierwszego zespołu młodych zawodniczek. - W poprzednim sezonie więcej czasu spędzały latając na Euroligę i wcale w niej przy tym nie grając. Teraz pucharów nie będzie, więc będą mogły spędzać więcej czasu na parkiecie, zamiast na lotniskowym terminalu - wyjaśnia prezes Krawczyk.
Mam nadzieję, że to jakieś przejęzyczenie i chodzi o Euroligę a nie puchary ogólnie. Bo jeśli FIBA Cup też odpuszczamy to nikt sensowny tu nie przyjdzie grać i młodzież + Noculak to może być bardzo niefajny wynik...
-
wislakosz.pl
- Młodzik
Sytuacja Magdaleny Leciejewskiej od zakończenia sezonu była nie pewna. Koszykarka prowadziła rozmowy z krakowską Wisłą oraz polkowickim CCC. Pomimo wielu problemów mniejszych i większych wszystko wskazywało na to iż Magda pozostanie w Krakowie, ostatecznie Magda żegna się z Wisłą.
wislakosz.pl pisze:Sytuacja Magdaleny Leciejewskiej od zakończenia sezonu była nie pewna. Koszykarka prowadziła rozmowy z krakowską Wisłą oraz polkowickim CCC. Pomimo wielu problemów mniejszych i większych wszystko wskazywało na to iż Magda pozostanie w Krakowie, ostatecznie Magda żegna się z Wisłą.
Jeśli to prawda to dla Wisły duża strata... ale nic na siłę i za wszelką cenę, tym bardziej, że w sezonie minionym Wisła wyciągnęła do Magdy rękę.
Ten transfer raczej też zaprzecza doniesieniom jednego z forumowiczów o tym, że Miłek zakręca kurek z pieniędzmi.. no chyba, że myśli na zasadzie; wygrałem bój z Wisłą o Leciejewską, cel na sezon 2012/2013 osiągnięty!
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Ciekawe, czy Mieloszyńska wróci. Miewa fajne mecze w Hiszpanii
No z tym Noculakiem to juz naprawdę nie róbmy sobie szopek - skąd Krawczyk czerpie takie głupie pomysły? Skrzecz, Tanasiejczuk, teraz Noculak - to już jest po prostu przerażające....
To juz lepiej Herkta by wziął, on przynajmniej w miarę porządne treningi robi - gorzej ze sferą mentalną zespołu.....
A najlepiej by było, żeby wrócił gdzie jego miejsce Kozioł.
To juz lepiej Herkta by wziął, on przynajmniej w miarę porządne treningi robi - gorzej ze sferą mentalną zespołu.....
A najlepiej by było, żeby wrócił gdzie jego miejsce Kozioł.
-
Encyklopedia
- Nowy na forum
Jestem akurat na forum, więc odniosę się pokrótce do słów ałgai. Nie twierdzę, że CCC nie będzie w najbliższym sezonie stać na zakontraktowanie choćby tych 3-4 zawodniczek o klasie zbliżonej do Leciejewskiej, co wcale nie oznacza, że moje informacje, odnośnie braku stabilizacji finansowej w klubie są fałszywe. Pan Miłek wykazuje się wątłym profesjonalizmem, kibicom piłkarskim może przypominać pana Wojciechowskiego, który jest równie (no, może odrobinkę bardziej) nieprzewidywalny. Nikt do końca nie wie, jak będzie wyglądała sytuacja CCC na starcie rozgrywek, bo to zależy od "widzimisię" Miłka. Na razie wszystko wskazuje na to, że budżet będzie mocno uszczuplony w porównaniu do tego, co oglądaliśmy w zeszłym sezonie, ale jak naprawdę się stanie, wie tylko sam zainteresowany. Wizja bicie się o pozycje 4-5 w PLKK była to jedną z najczarniejszych, ale jeśli informacje o zakontraktowaniu Leciejewskiej są prawdziwe to może to być dobry znak dla Polkowic. Może kurek z kasą został na dobre odkręcony. Nawet jeśli to i tak nie wiadomo, czy za tydzień znowu "ktoś" odgórnie go nie zakręci. Takie to już uroki budowania zespołu w Polkowicach 
Z Lecia dziwna sprawa jest według Orange Sport Info podpisała kontrakt z Wisła. Mam warzenie ze gdzie Lecia bedzie grac dowiemy sie za jakis czas
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Może komuś jest na rękę, by w tym temacie było takie zamieszanie i wprowadza je umyślnie?
Poczekajmy na jakikolwiek oficjalny komunikat.
Patrząc w jakich odstępstwach czasowych ogłaszane są wyniki rozmów z nowymi i dotychczasowymi zawodniczkami wniosek jest jeden: każdy chce wyciągnąć dla siebie jak najwięcej. Oby tylko ktokolwiek (czy też którakolwiek) nie obudził(a) się z przysłowiową ręką w nocniku...
Poczekajmy na jakikolwiek oficjalny komunikat.
Patrząc w jakich odstępstwach czasowych ogłaszane są wyniki rozmów z nowymi i dotychczasowymi zawodniczkami wniosek jest jeden: każdy chce wyciągnąć dla siebie jak najwięcej. Oby tylko ktokolwiek (czy też którakolwiek) nie obudził(a) się z przysłowiową ręką w nocniku...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Krawczyk doskonale wie ze pieniadze w Lotosie sie skonczyly/sie koncza i nie bedzie porywal sie z motyka na ksiezyc zeby zadluzac klub. Noculak ? - ciekawy jestem jakby sobie poradzil
.
Ale mam jakies przeczucie ze to jednak Kozioł powróci do Trójmiasta
A co do Lotosu to prawda bywa niestety brutalna... (pewnie podziela los AZS-u) :/ [a bez trenera i klasowych zawodniczek moze sie skonczyc bardzo przykro].
Ale mam jakies przeczucie ze to jednak Kozioł powróci do Trójmiasta
A co do Lotosu to prawda bywa niestety brutalna... (pewnie podziela los AZS-u) :/ [a bez trenera i klasowych zawodniczek moze sie skonczyc bardzo przykro].
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Encyklopedia
- Nowy na forum
CCC poważnie zainteresowane pozyskaniem Weroniki Idczak z Energii. Miałaby ona zastąpić Agatę Gajdę w zespole, a sprawa Leciejewskiej na 95 % jest już przesądzona- będzie grała w pomarańczowym trykocie w przyszłym sezonie.
Encyklopedia pisze:CCC poważnie zainteresowane pozyskaniem Weroniki Idczak z Energii. Miałaby ona zastąpić Agatę Gajdę w zespole, a sprawa Leciejewskiej na 95 % jest już przesądzona- będzie grała w pomarańczowym trykocie w przyszłym sezonie.
Czyżby Pan M. w końcu przejrzał na oczy?
Mam nadzieje, że TAK !!
Mam nadzieję, że w Polkowicach będzie silny team, który powalczy w Eurolidze oraz z Wisła o MP
Encyklopedia pisze:CCC poważnie zainteresowane pozyskaniem Weroniki Idczak z Energii. Miałaby ona zastąpić Agatę Gajdę w zespole,
chyba na ławce rezerwowych, ale mniejsza z tym klub z Torunia po raz 1410 można powtarzać nosi nazwę bynajmniej medialną (bo w rejestrze MMKS Katarzynki) Energa Katarzynki Toruń!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”