1 kolejka FGE - temat zbiorczy
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 1 kolejka FGE - temat zbiorczy
w polkowicach pojedynek nie tylko w kosza i na wokal, ale również taneczny.
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
- markylipek
- Młodzik
Wynik w Toruniu nie jest dla mnie niespodzianką, typowałem zwycięstwo Artego, Energa na inaugurację z reguły przegrywa i tak stało sie i tym razem. W sparingach graliśmy ze słabymi zespołami i to zaciemniło sytuację, Artego sparowało z bardziej wymagającymi rywalami i znacznie więcej miało tych spotkan. Poza tym ekipy trenowane przez Herkta bardzo często na początku imponują fizycznością ale później jest z tym gorzej (vide AZS Koszalin w ubiegłym sezonie), więc stawianie ich w roli pewniaka do medalu po pierwszej kolejce jest niepoważne. Poważna gra zacznie się w play-off a do tego czasu Omanić już wszystko poukłada.
W Bydgoszczy mózgiem jest zadziorna McBride, u nas Idczak i Bell (szczególnie ta druga) są zbyt grzecznie i takie były efekty. Według mnie zabraklo w drugiej części meczu dobrej dyspozycji Ross, która w pierwszej polowie swoim sprytem robiła różnicę. W przerwie masażysta zajmował się jej lewym udem i w drugiej połowie było po niej widać, że każdy szybszy ruch sprawia jej ból. Sam jestem ciekaw czy zagra w Rybniku.
W Bydgoszczy mózgiem jest zadziorna McBride, u nas Idczak i Bell (szczególnie ta druga) są zbyt grzecznie i takie były efekty. Według mnie zabraklo w drugiej części meczu dobrej dyspozycji Ross, która w pierwszej polowie swoim sprytem robiła różnicę. W przerwie masażysta zajmował się jej lewym udem i w drugiej połowie było po niej widać, że każdy szybszy ruch sprawia jej ból. Sam jestem ciekaw czy zagra w Rybniku.
markylipek dodaj do tego pomeczową wypowiedź toruńskiego trenera i mamy już komplecik.
- pafelek
- Żak
- Kontaktowanie:
30.09.2012 CCC Polkowice [70] – [57] Matizol Lider Pruszków

więcej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=174
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”