3 kolejka FGE - temat zbiorczy
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
3 kolejka FGE - temat zbiorczy
Sobota, 6.10.2012
17:45 CCC Polkowice - ROW Rybnik
18:00 AZS PWSZ Gorzów - AZS Rzeszów
Niedziela, 7.10.2012
16:00 Lider Pruszków - Artego Bydgoszcz
17:00 Energa Toruń - Widzew Łódź
pauzuje: Wisła Kraków
17:45 CCC Polkowice - ROW Rybnik
18:00 AZS PWSZ Gorzów - AZS Rzeszów
Niedziela, 7.10.2012
16:00 Lider Pruszków - Artego Bydgoszcz
17:00 Energa Toruń - Widzew Łódź
pauzuje: Wisła Kraków

- Paul_Banks
- Nowy na forum
Re: 3 kolejka FGE - temat zbiorczy
cysiu1978
Czy Ty człowieku założyłeś konto, po to aby drażnić wszystkich?
Ponad rok się nie udzielałem na forum, przeżyłem najgorsze wpisy kibiców z Torunia, teraz oni piszą merytorycznie, czasami ciekawie..
Zanim naciśniesz przycisk 'wyślij' przeczytaj co napisałeś kilka razy, poproś o ocenę tego co napisałeś kogoś z bliskich i nie rób z siebie prowokatora-myśliciela..
Forum służy do wypowiadania się, przedstawiania swoich myśli..ale zobacz jak to robią inni i dostosuj się lub przestań się wypowiadać..
Ponad rok się nie udzielałem na forum, przeżyłem najgorsze wpisy kibiców z Torunia, teraz oni piszą merytorycznie, czasami ciekawie..
Zanim naciśniesz przycisk 'wyślij' przeczytaj co napisałeś kilka razy, poproś o ocenę tego co napisałeś kogoś z bliskich i nie rób z siebie prowokatora-myśliciela..
Forum służy do wypowiadania się, przedstawiania swoich myśli..ale zobacz jak to robią inni i dostosuj się lub przestań się wypowiadać..
Paul_Banks pisze:cysiu1978
Zyjemy w,,wolnym,,kraju i prawo do wypowiedzi i własnego zdania nalezy sie kazdemu-(wcale nie oczekuje ze musisz sie ze mna zgadzasz)takze twoja wypowiedz i pouczenia traktuje,,z przymruzeniem oka,,milego dzionka człowieku.
Na szczęście nawet w wolnym kraju Forum KK ma swój regulamin, a w nim zawarte takie punkty jak:
6) Językiem urzędowym w tym kraju jest język polski, zatem pisząc posta używaj go.
7) Użytkownicy są zobowiązani do szanowania zasad polskiej ortografii i interpunkcji ze szczególnym uwzględnieniem zapisów o pisowni wielkich i małych liter
12) Jeżeli nie masz nic interesującego do powiedzenia - nie pisz posta.
Spójrz szczególnie na punkt 12. Osoby, które mają regulamin gdzieś, mogą nawet w wolnym kraju zostać zbanowane.
6) Językiem urzędowym w tym kraju jest język polski, zatem pisząc posta używaj go.
7) Użytkownicy są zobowiązani do szanowania zasad polskiej ortografii i interpunkcji ze szczególnym uwzględnieniem zapisów o pisowni wielkich i małych liter
12) Jeżeli nie masz nic interesującego do powiedzenia - nie pisz posta.
Spójrz szczególnie na punkt 12. Osoby, które mają regulamin gdzieś, mogą nawet w wolnym kraju zostać zbanowane.
Transmisja na żywo z meczu AZS Gorzów - OPTeam Rzeszów, godz. 18:00
http://gorzowska.tv/produkcja/nazywo/
http://gorzowska.tv/produkcja/nazywo/
a transmisja z Polkowic może gdzieś na necie jest?
bodek38 pisze:a transmisja z Polkowic może gdzieś na necie jest?
Faworyci dzisiejszych spotkan nie zawiedli-w CCC bardzo dobre zawody rozegrała PALAU-ciekawe jak jutro PRUSZKÓW-ARTEGO???kto wyjdzie zwyciesko z tej rywalizacji???
- pafelek
- Żak
- Kontaktowanie:
06.10.2012 CCC Polkowice [73] – [49] KK ROW Rybnik

więcej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=175
Paul_Banks pisze:cysiu1978
Zawsze moze byc gorzej. Wiec Nas doceniajcie
Wracajac do meczu z Widzewem. Nie wiem na czym to polega ale kolejny mecz z Widzewem wiejący totalna nuda. Łodzianki graja ale w tej grze nie widac jakies radosci (polotu?). Brakuje tu amerykanskiego oka , który wprowadzi widowiskowosć i poprawi jakośc gry. Po raz enty podoba mi sie Magda Rzeżnik na rozegraniu, Jankowska pod koszem niestety sama bez zadnego wsparcia. Gosia Babicka fajnie rzuca za 3 ale tu brak takiego drugiego oddechu. Czekam na Gorzów bo wiem ze tu beda emocje i mecz dla paru osob szczegolny.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze: Gosia Babicka fajnie rzuca za 3 ale tu brak takiego drugiego oddechu.
Myślę, że chodzilo o Gosie Chomicką;) to tylko tak dla drobnego sprostowania. Co do meczu, to bez historii, ze strony Widzewa wiele niewykorzystanych szans podkoszowych, u nas w tym elemencie zawiodła Misiek, który chyba z 3-4 razy nie trafiła w sytuacji 100%, poza tym dziewczyny chyba wykorzystały celność rzutów osobistych w meczu z ROW-em (24/28), bo w dzisiejszym meczu wyglądało to katastrofalnie (6/16). w tym 1/7 Michel. Brawa dla Ross i Idczak oraz Bell, która z każdym meczem co raz bardziej podoba mi się swoją walecznością, może rzut ma słaby, ale rozgrywać potrafi. Warto również wspomnieć chyba o pierwszej "trójce" w PLKK Roxi Płonki.
przepraszam obie panie
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
wislakosz.pl
- Młodzik
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”