11 kolejka FGE [afera CCC-Wisła]

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Re: 11 kolejka FGE

Postautor: przemoe » 20 listopada 2012, 18:01

Zamknąłby ktoś ten temat może? Albo przenieście się chłopaki na dział kibicowski, bo poza wrzutami osobistymi niewiele się już dzieje.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

wislakosz.pl
Młodzik

Postautor: wislakosz.pl » 20 listopada 2012, 18:06

p..., wszyscy głupoty! Byliście? Widzieliście tę sytuację? Nie, opieracie się na zakłamanym komunikacie ze strony cecece!

Jeszcze jedna sprawa... dziwnym trafem akurat w tym dniu po zakończeniu meczu miała miejsce awaria monitoringu i cecece nie jest w stanie udowodnić tych swoich kłamstw. Hmmm, dziwny zbieg okoliczności...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 20 listopada 2012, 19:23

wislakosz.pl pisze:p..., wszyscy głupoty! Byliście? Widzieliście tę sytuację? Nie, opieracie się na zakłamanym komunikacie ze strony cecece!

ja byłem świadkiem całego wydarzenia i potwierdzam to, co napisałem parę stron wcześniej (ale chyba umknęło w dyskusji, bo to ostatni post na danej stronie tematu był). Oswiadczenie Wisły Kraków to wierutne bzdury i kłamstwa. i jeżeli którakolwiek ze stron wydała zakłąmane oświadczenie, to z pewnością nie było to po stronie Polkowic.

każdy wypowiedział już swoje stanowisko i wyczerpał temat. Od początku wiadome było, że nikt z Krakowa nie przyzna się do furiackiego ataku w amoku Dunina na kibiców z Polkowic. i tyle. pytanie było inne - w jaki sposób zostanie to ujęte przez stronę krakowską. już wiemy - agresywny tłum, nie przepuszczający do sali konferencyjnej :lol:

apel do wszystkich, którzy napiszą post poniżej mojego - emocje udzielają się każdemu, ale jakiekolwiek wyzwiska poniżej, czy inne ubliżanie skutkować będzie bezwzględnym nagradzaniem "plusikami".

z kibicowskim pozdrowieniem

flash
Młodzik

Postautor: flash » 20 listopada 2012, 23:23

wislakosz.pl pisze:p..., wszyscy głupoty! Byliście? Widzieliście tę sytuację? Nie, opieracie się na zakłamanym komunikacie ze strony cecece!

Jeszcze jedna sprawa... dziwnym trafem akurat w tym dniu po zakończeniu meczu miała miejsce awaria monitoringu i cecece nie jest w stanie udowodnić tych swoich kłamstw. Hmmm, dziwny zbieg okoliczności...

Z powyższej wypowiedzi wnoszę, że:

a) redakcja wislakosz.pl była obecna w Polkowicach
b) redakcja wislakosz.pl była bezpośrednim świadkiem wiadomego zdarzenia
c) redakcja wislakosz.pl ma dowody na to, że awaria monitoringu miała miejsce
d) redakcja wislakosz.pl już wkrótce zaprezentuje na swojej stronie jedyną słuszną i prawdziwą rekonstrukcję zdarzeń

Jeśli na którykolwiek z podpunktów odpowiedź brzmi NIE, to wskazane byłoby jednak wstrzymanie się z tak jednoznacznymi ocenami sytuacji. Chyba, że jesteście na garnuszku Dunina. :lol:
bball

Encyklopedia
Nowy na forum

Postautor: Encyklopedia » 21 listopada 2012, 00:21

Ludzie, nie dajcie się otumanić.. Jak już pisałem, poziom obłudy w wiśle sięgnął już zenitu, ale w takiej sytuacji to właściwie normalne. Tym bardziej dla ludzi z mentalnością oszustów. Uwaga, OFICJALNE STANOWISKO ZESPOŁU CCC: MONITORING NIE OBEJMOWAŁ SWYM ZASIĘGIEM MIEJSCA, GDZIE OWE ZDARZENIE MIAŁO MIEJSCE, kamery cały czas pozostają w tym samym miejscu, jeśli ktoś nie wierzy to serdecznie zapraszam go do hali i zobaczy, że kamery na wejście do sali konferencyjnej skierowane nie są. Ot cała tajemnica, czemu wisła nie została jeszcze skompromitowana pokazaniem materiału, zawierającym prawdę. Skąd ta informacja o awarii monitoringu?! krakusy, skończcie już to marne show, ileż można kłamać, nikt nie wspominał o żadnej awarii monitoringu, to wszystko nieprawda... Ugotowały się nóżki w krakowie to trzeba kłamać. Wierzę, że ta sprawa znajdzie jeszcze sprawiedliwe zakończenie i poszkodowany kibic odda Dunina do sądu. To jedyna droga, by to wyjaśnić.
'Nigdy nie zejdę na psy'.
kuba: ostrzezenie.

danpe_
Żak

Postautor: danpe_ » 21 listopada 2012, 09:13

ooo...wyszło szydło z worka.
Niejaki encyklopedia to ten od www.wikipasy.pl.
Maniery te same, ale tak naprawdę zdradził się powiedzeniem Majchrowskiego :lol:

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 21 listopada 2012, 10:36

ostrzeżenie ostrzeżeniem , ale czy nie można od razu po takowym usuwać tego wpisu lub chociaż ukrywać jakoś ? Dlaczego mam czytać w każdym temacie jak ktoś obraża mój klub ? Uważam tego człowieka za niegodnego uwagi, stąd prosze administracje o jakąś interwencje jeśli jest to możliwe.
przepraszam za offtop

edit :

aaaa już znalazłem :) należy dodać użytkownika Encyklopedia do wrogów i po problemie. Polecam :)
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 21 listopada 2012, 12:07

kobe#8 pisze:1. Lider - Energa
roznica klas. Torun na tle Lidera zaprezentowal sie jako zespol z duzo wiekszym charakterem, pomyslem na gre, checiami i przede wszystkim z jasno okreslonymi zadaniami przed kazda z zawodniczek. I co z tego, ze bylo ich mniej, skoro Pruszkow nie potrafil tego wykorzystac? jedyna wysoka - Koc, grala z 4 faulami praktycznie od poczatku 4kwarty. Micheal siedzial dystans jako jedynej, a mimo wszystko kazdy rzut oddawany byl bez obroncy.
Lider zagral fatalny mecz pod wzgledem taktycznym - czyli albo nikt tej taktyki nie nakreslil, albo laski mialy taktyke w glebokim powazaniu. Colson na tle Idczak jest zadna rozgrywajaca, bo w miare poprawny koziol to zdecydowanie za malo. klepanie pilki po obwodzie i nic wiecej cala pierwsza polowe zarowno przez nia, jak i pozostale male... tegoroczny sklad jest bardzo mialki, nie widac jakosci w zakontraktowanych zawodniczkach. ktos sie przeliczyl, a ilosc nie poszla w jakosc.

trafne spostrzeżenia, a drużyna Lidera miała defensywę (i niech pan Prabucki nie piep...., że stosowali różne warianty, bo nie stosowali nic, a punktowy dystans pruszkowianki zaczęły zmniejszać, jak Katarzynkom zwyczajnie już brakowało sił) w głębokim poważaniu. Oprócz dystansu (5x3) Nicole Michael czuła się pod tablicami niczym "ryba w wodzie" nawet przy koszykarkach od niej wyższych. Tak się gra, jak przeciwnik pozwala. Graty dla Katarzynek za sukces w postaci wygranej (w Pruszkowie jeszcze nigdy nie przegrały)! Acha jeśli Koc (186 cm i nareszcie jej na PLKK to poprawiono) jest wysoka 8) to co powiedzieć o Jujce (193), Rozwadowskiej (191), czy Bennett (195). Wszystkie te panie były "stojącymi drzewami" głównie w obronie. 8) Różnica klas? Tak, ale gdzie jeszcze była różnica? Moim zdaniem na ławce trenerskiej obu zespołów. :P
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

chapi
Nowy na forum

Postautor: chapi » 21 listopada 2012, 12:46

jak w ataku jest wypracowana 1 zagrywka (Syd zrób coś)
a w obronie jedna taktyka (brońcie tak żeby nie było widać że Syd nie umie)
to wynik z ułożoną drużyną nie może być inny.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 21 listopada 2012, 12:55

Encyklopedia,

bedziecie mieli okazje jescze raz sie podelektowac pieknym atakiem na kibica na monitoringu. tez mam nadzieje, ze tasma bedzie Chociaz sie nie kompormituj. I tak wyjdzie na jaw jak bylo.

Czekam zatem na taśmy

Na kamerach jest wszystko. Nie będzie pewnie głosu i możecie sobie dorabiać, że kibice krzyknęli do Dunina, że zgwałcą mu siostrę, zabiją matkę, czy co jeszcze chcecie, usiłując usprawiedliwiać swojego prezesika i uniknąć konsekwencji, ale w rzeczywistości krzyknęli oni (jeszcze raz powtórzę): "O czym tu gadać? Byliśmy lepsi i tyle!"

Ponownie - czekam na taśmy
Dunin poza podwyższonym ciśnieniem (nieoficjalnie 190/145)

W każdym razie badanie lekarskie nie wykazały nic szczególnego, tylko podwyższone ciśnienie.

Jeżeli jesteś tak wszech wiedzący to czekam na papier ze szpitala żebyś mi to potwierdził ... Podpowiem CI, zabrali go do Lubina... Przedzwoń, zapytaj, niech Ci udostępnią dokumentację medyczną....

Encyklopedia
Nowy na forum

Postautor: Encyklopedia » 21 listopada 2012, 13:44

Nie mam nic do kibiców wisły, ani do niej samej jako klub, patrząc przez pryzmat całej historii. Wszelkie negatywne komentarze dotyczą jedynie obecnego zakłamanego zarządu, na czele z duninem. I nie rozumiem, czemu jako jedyny zostałem ukarany ostrzeżeniem, kubo, skoro wcześniej zostałem kilkanaście razy obrażony, nazwany choćby "pedałem jerychońskim", "frajerem", czy "debilem". Znowu mogę jedynie wyrazić nadzieję, że na forum nie ma podziału na równych i równiejszych. Chyba że wszyscy nieodpowiednio zachowujący się w tym temacie dostali ostrzeżenie, wtedy treść tego posta i niejakie oskarżenia cofam, ale znając życie, tylko ja mam ostrzeżenie na koncie. Nie mam zamiaru już polemizować z kibicami z Krakowa, który owy incydent widzieli dokładniej z Krakowa niż ja z odległości 3 metrów, jedynie będę odnosił się do kolejnych rewelacji wislakosz.pl. Czemu nie ma żadnej odpowiedzi na wspomnienie przeze mnie o fakcie, że monitoring nie obejmował zasięgiem miejsca pobicia? Przecież już w obieg było puszczone kolejne kłamstwo, że niby była awaria monitoringu, a nikt z Polkowic o czymś takim nie wspominał. Kłamstwo goni kłamstwo, dobrze, że chociaż jakoś to kontroluję i podaję kontrargumenty, bo jakby ktoś słuchaj, a co gorsza, wierzył, w ocenę sytuacji z wiślackiej strony to naprawdę myślałby, że to jeszcze polkowiccy kibice pobili dunina. Dobra, jak pisałem, na wszelkie posty, poza tymi od wislakosz.pl, nie będę już reagował. Temat uważam za wyczerpany.

kanpak
Nowy na forum

Postautor: kanpak » 21 listopada 2012, 15:17

Pewnie nie powinienem się wtrącać, nie jestem ani z Polkowic, ani z Krakowa, nie byłem na meczu i niespecjalnie udzielam się na forum, natomiast regularnie tutaj wchodzę... oczywiście nie po to, żeby czytać takie karczemne awantury... Czy to wszystko nie jest jakąś przesadą? Nawet jeśli Dunin zachował się karygodnie, tak jak menadżerowi nie przystoi, nawet jeśli kibice prowokowali, to naprawdę, to są chyba tylko ludzie? Raz, że nie tacy idealni, dwa, że związani z poszczególnymi klubami, ale wcale z nimi nierównoznaczni? Trzy, że meczowe emocje, cztery, że są może jakieś inne okoliczności łagodzące, pięć, że nie ma na razie obiektywnych danych, do których każdy miałby wgląd... To, co się stało w Polkowicach, wydaje mi się jakoś smutne, ale nie wiem, czy warto przedłużać tę agresję w internecie, zwłaszcza że przed wciśnięciem "Wyślij" zawsze można się jakoś powstrzymać lub ewentualnie skasować co nieco. Pozdrawiam i apeluję o trochę spokoju, dzisiaj gra Euroliga i chyba będą fajniejsze emocje, nie?

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 21 listopada 2012, 22:37

Ja p... - ilość internetowych trolli pojawiających się na tym forum, którzy wytworzyli się na paśmie sukcesów wiadomego klubu szokuje i poraża...

...............
Nie sądziłem że to napisze ale... dzięki kwassek 8)
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Encyklopedia
Nowy na forum

Postautor: Encyklopedia » 22 listopada 2012, 17:17

Droga Wisło!! Jeszcze bardziej kochani Wiślacy!!! Zaufany człowiek, powiedział mi dziś rano, że w najbliższym czasie (tj. dziś lub jutro) przedstawiciele zarządu polkowickiego klubu, a także sam poszkodowany jadą do siedziby PLKK, by wyjaśnić cały zgrzyt. Nikt w Krakowie jeszcze się nie boi? Dobrze, powiem więcej: kamera znajdująca się na końcu korytarza SZCZĘŚLIWIE ujęła całe zdarzenia i WSZYSTKO jest na taśmie. Mówię o kamerze z tego monitoringu, o którym zdaniem wislakosz.pl, CCC mówiło, że uległ awarii, nie działał (kolejne kłamstwo, ale to już pisałem). Jak tam? Strach w Krakowie, czy taśmy będą spropagowane? Choć nie, bardziej wiarygodnie brzmi pewnie wersja o sobowtórze Dunina. No tak, przecież Wisła wydała oficjalne stanowisko, że jedynym poszkodowanym jest jej menedżer, więc to nie mógł być on. A Wisła nie okłamałaby chyba swoich kibiców, prawda? :) Fajnie, że prawda wyjdzie na jaw, po prostu w tym zakłamanym świecie sportu ta obłuda już mi wychodzi bokiem. Stąd fajnie, że dla odmiany raz wszyscy dowiedzą się jak było naprawdę. Ciekaw jestem, jakie będą konsekwencje dla Wisły, kara finansowa obowiązkowo, ale tak naprawdę, dla klubu z takim sponsorem to nie problem. Jedyną satysfakcjonującą reakcją będzie zwolnienie Dunina. Tylko nie wiem, jakim dekretem mogłaby PLKK na to wpłynąć, wszak to indywidualna decyzja klubu, kogo zatrudnia. No nic, zostanie przynajmniej satysfakcja :) Na 99% tam pojadą, powtórzę, że tę informację uzyskałem z wiarygodnego źródła. Wątpię, by było ono źle poinformowane. Aczkolwiek nie jest to pewnik, nie wiem tego bezpośrednio z klubu. Ale i tak to wspaniałe wieści ;) Czyż nie?

BobBudowniczy74
Nowy na forum

Postautor: BobBudowniczy74 » 22 listopada 2012, 20:48

Encyklopedia pisze:Droga Wisło!! Jeszcze bardziej kochani Wiślacy!!! Zaufany człowiek, powiedział mi dziś rano, że w najbliższym czasie (tj. dziś lub jutro) przedstawiciele zarządu polkowickiego klubu, a także sam poszkodowany jadą do siedziby PLKK, by wyjaśnić cały zgrzyt. Nikt w Krakowie jeszcze się nie boi? Dobrze, powiem więcej: kamera znajdująca się na końcu korytarza SZCZĘŚLIWIE ujęła całe zdarzenia i WSZYSTKO jest na taśmie. Mówię o kamerze z tego monitoringu, o którym zdaniem wislakosz.pl, CCC mówiło, że uległ awarii, nie działał (kolejne kłamstwo, ale to już pisałem). Jak tam? Strach w Krakowie, czy taśmy będą spropagowane? Choć nie, bardziej wiarygodnie brzmi pewnie wersja o sobowtórze Dunina. No tak, przecież Wisła wydała oficjalne stanowisko, że jedynym poszkodowanym jest jej menedżer, więc to nie mógł być on. A Wisła nie okłamałaby chyba swoich kibiców, prawda? :) Fajnie, że prawda wyjdzie na jaw, po prostu w tym zakłamanym świecie sportu ta obłuda już mi wychodzi bokiem. Stąd fajnie, że dla odmiany raz wszyscy dowiedzą się jak było naprawdę. Ciekaw jestem, jakie będą konsekwencje dla Wisły, kara finansowa obowiązkowo, ale tak naprawdę, dla klubu z takim sponsorem to nie problem. Jedyną satysfakcjonującą reakcją będzie zwolnienie Dunina. Tylko nie wiem, jakim dekretem mogłaby PLKK na to wpłynąć, wszak to indywidualna decyzja klubu, kogo zatrudnia. No nic, zostanie przynajmniej satysfakcja :) Na 99% tam pojadą, powtórzę, że tę informację uzyskałem z wiarygodnego źródła. Wątpię, by było ono źle poinformowane. Aczkolwiek nie jest to pewnik, nie wiem tego bezpośrednio z klubu. Ale i tak to wspaniałe wieści ;) Czyż nie?

Specjalnie dla Ciebie zalogowałem się tu po 1,5 roku.
Postawiłeś na Spartak?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”