15 kolejka FGE
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
sebus 80
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Re: 15 kolejka FGE
sebus 80
zenga2 pisze:Colin pisze:Ja będe w Krakowie juz w najblizszy piątek. Bardzo chętnie przekaże ci wszystkie moje argumenty, po cóż czekać do lutego?
Ba! Wydrukuje ci nawet aktualną tabele na potwierdzenie moich tez.
Ty to naprawdę jesteś debilem - nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem.
Brak argumentów prędzej czy później skutkuje inwektywami.
rzymi: na dalszy ciąg rozmowy zapraszam na priv gdyż każda kolejna wycieczka personalna wiadomych osób zostanie nagrodzona
Colin pisze:zenga2 pisze:Colin pisze:Ja będe w Krakowie juz w najblizszy piątek. Bardzo chętnie przekaże ci wszystkie moje argumenty, po cóż czekać do lutego?
Ba! Wydrukuje ci nawet aktualną tabele na potwierdzenie moich tez.
Ty to naprawdę jesteś debilem - nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem.
Brak argumentów prędzej czy później skutkuje inwektywami.
Jak inaczej mam Ci napisać, że nie rozumiesz całego sensu mojej wypowiedzi: UWAŻAM, ŻE TABELA PLKK JEST BŁĘDNA.
Za debila przepraszam.
Zasady tworzenia tabeli PLKK
reasumując, na obecną chwilę nie brane są pod uwagę bezpośrednie spotkania i nawet gdyby:
to pozycje w tabeli byłyby takie jak widnieją obecnie.
Dopiero:
W trakcie sezonu zasadniczego i w meczach o utrzymanie:
O kolejności w tabeli decyduje w pierwszym rzędzie stosunek (wynik dzielenia) liczby zwycięstw do liczby rozegranych meczów (stosunek ten będzie zawsze od 0 do 1 i ustalany do 4 miejsc po przecinku). W przypadku kiedy dwa lub więcej zespołów mają taki sam stosunek liczby zwycięstw do liczby rozegranych meczów o kolejności w tabeli decyduje stosunek (wynik dzielenia) punktów zdobytych do straconych ze wszystkich rozegranych meczów.
reasumując, na obecną chwilę nie brane są pod uwagę bezpośrednie spotkania i nawet gdyby:
zenga2 pisze:Gdyby jednak z jakiegoś powodu sezon zakończył się w tym momencie to Artego byłoby na pierwszym miejscu a nie CCC.
to pozycje w tabeli byłyby takie jak widnieją obecnie.
Dopiero:
Na koniec sezonu zasadniczego i na koniec gry w meczach o utrzymanie:
O kolejności w tabeli decyduje liczba zdobytych punktów (zwycięstwo 2 punkty, porażka 1 punkt). W przypadku kiedy dwa zespoły mają taką samą liczbę punktów o kolejności w tabeli decyduje bilans spotkań pomiędzy tymi drużynami
zenga2 pisze:papageno pisze:To, że ty tak uważasz, to nie zmienia faktu, że to CCC jest obecnie liderem!
Wg Ciebie. Kolejny gimnazjalny klon z CCC?
Nie z Polkowic tylko z Krakowa, do gimnazjum nigdy nie chodziłem, nie tylko według mnie, ale większości osób a co najważniejsze także PLKK!
Przeczytaj swój pierwszy post jeszcze raz, bo nigdzie nie napisałeś, że uważasz, iż zasady ustalania tabeli są błędne a ty uważasz, że powinny być inne zasady jej ustalania. Poprostu pomyliłeś się a nie umiejąc przyznać się do błędu z każdym kolejnym postem kompromitowałeś się.
Nie ma co się kłócić o to, kto jest w tej chwili liderem, bo tak naprawdę nie ma to żadnego znaczenia, np. mnie w ogóle nie interesuje, czy jest to CCC, czy Artego, podobnie byłoby, gdyby w pierwszej dwójce była Wisła. Są dwie ekipy z bilansem 10-1 i jedna 9-2. Styczniowe kolejki na pewno zmienią ten układ, a wisienką na torcie będzie ostatni mecz sezonu zasadniczego Wisła - CCC. Wtedy już nikt nie będzie pamiętać, kto był liderem 16.12.2012 według PLKK, a kto powinien być, bo regulamin PLKK jest według niektórych osób bez sensu. Zresztą w futbolu są podobne reguły - przy równej ilości punktów w trakcie sezonu decyduje różnica goli, a dopiero po zakończeniu sezonu bezpośrednie pojedynki - i uważam je za sensowne.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Mnie też nie interesuje kto jest liderem, ale rozumiem radość kibiców z Polkowic czy Bydgoszczy, że choć przez chwilę zespół z ich miast może być numerem jeden.
-
Encyklopedia
- Nowy na forum
Hahaha..! Dawno nikt na tym forum nie rozbawił mnie tak jak zenga, aż ci nawet za to podziękuję
Co tam, że to PLKK jest patronatem rozgrywek i ma do ligi prawie że wyłączność, to forumowicz ZENGA2 z Krakowa ustala zasady! Stworzyli własną ligę, ale i tak nie mają do niej praw- to zenga2 decyduje o sensowności zasad. Jak ktoś taki jak ty, może mówić o czyjejkolwiek kompromitacji? Kilka faktów, przeciętny człowiek jest w stanie je zrozumieć (przynajmniej w tych malutkich Polkowicach, zakładam, że w wielkim Krakowie również):
-liga NIE JEST przerwana, a to oznacza, że na ten moment, zapis o warunkach, które decydują o wyłanianiu w takiej sytuacji lepszej drużyny z taką samą ilością punktów, NIE JEST brany pod uwagę.
A co za tym idzie: przy jednym rozegranym meczu bezpośrednim decyduje bilans punktowy, które CCC ma lepsze. Stąd wniosek, który zakładam że nawet gimnazjalista (swoją drogą dzięki za przywrócenie mnie do aż tak młodzieńczych lat, niestety jestem już dużo, dużo starszy) byłby w stanie skonstruować: CCC Polkowice jest obecnie liderem FGE. Fakt, nie ma to żadnego znaczenia ani przełożenia na dzień dzisiejszy, ale jeśli ktoś mi zarzuca kompromitację i to w tak chamski sposób, a sam jej doświadcza.. to trzeba skomentować.
Nie ma się argumentów słownych to szuka się wszelkich innych.. A zapraszanie Collina do Krakowa, a więc zaczynanie kolejnego sporu, bo ktoś jedynie twierdzi, że zenga nie ma racji (swoją drogą twierdzą już tak 4 inne osoby + całe PLKK, ale to oczywiście za mało) w tak błahej kwestii- żenada
-liga NIE JEST przerwana, a to oznacza, że na ten moment, zapis o warunkach, które decydują o wyłanianiu w takiej sytuacji lepszej drużyny z taką samą ilością punktów, NIE JEST brany pod uwagę.
A co za tym idzie: przy jednym rozegranym meczu bezpośrednim decyduje bilans punktowy, które CCC ma lepsze. Stąd wniosek, który zakładam że nawet gimnazjalista (swoją drogą dzięki za przywrócenie mnie do aż tak młodzieńczych lat, niestety jestem już dużo, dużo starszy) byłby w stanie skonstruować: CCC Polkowice jest obecnie liderem FGE. Fakt, nie ma to żadnego znaczenia ani przełożenia na dzień dzisiejszy, ale jeśli ktoś mi zarzuca kompromitację i to w tak chamski sposób, a sam jej doświadcza.. to trzeba skomentować.
Nie ma się argumentów słownych to szuka się wszelkich innych.. A zapraszanie Collina do Krakowa, a więc zaczynanie kolejnego sporu, bo ktoś jedynie twierdzi, że zenga nie ma racji (swoją drogą twierdzą już tak 4 inne osoby + całe PLKK, ale to oczywiście za mało) w tak błahej kwestii- żenada
- Radość , radością kibiców Artego , CCC czy Wisły , ale czy toś może powiedzieć czy na meczy 15 kolejki Artego - Wisła , z druzyną Wisły na ławce przebywał najlepszy w Polsce Menadżer od boksu cywilnego Pan D.Zgodnie z nałożoną karą ( a chyba już weszła w życie) chodzi o 3 kolejki na Polskich Parkietach Ford Germaz .
Norbi2012 pisze:- Radość , radością kibiców Artego , CCC czy Wisły , ale czy toś może powiedzieć czy na meczy 15 kolejki Artego - Wisła , z druzyną Wisły na ławce przebywał najlepszy w Polsce Menadżer od boksu cywilnego Pan D.Zgodnie z nałożoną karą ( a chyba już weszła w życie) chodzi o 3 kolejki na Polskich Parkietach Ford Germaz .
Gdyby nie zostało wniesione odwołanie, to tak było. Jednak póki co sprawa nie jest ostatecznie rozstrzygnięta.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
A dla mnie liderem jest - nomen omen - LIDER Pruszków
A co, nie może być
A tak na poważnie. Zwykłą dziecinadą jest licytowanie się która z drużyn jest, bądź nie jest liderem na obecną chwilę i na swoją modłę interpretowanie zasad tworzenia tabeli. Wszak - jak mniemam - wszystkim jest wiadomo że najważniejszą tabelą będzie ta po ostatniej kolejce sezonu zasadniczego.
Tym którzy jednak upierają się przy swoim proponuję przyjąć zasady stosowane w NBA. Tam jak wiadomo najważniejszy jest stosunek meczy wygranych do wszystkich (na daną chwilę) rozegranych.
A tak na poważnie. Zwykłą dziecinadą jest licytowanie się która z drużyn jest, bądź nie jest liderem na obecną chwilę i na swoją modłę interpretowanie zasad tworzenia tabeli. Wszak - jak mniemam - wszystkim jest wiadomo że najważniejszą tabelą będzie ta po ostatniej kolejce sezonu zasadniczego.
Tym którzy jednak upierają się przy swoim proponuję przyjąć zasady stosowane w NBA. Tam jak wiadomo najważniejszy jest stosunek meczy wygranych do wszystkich (na daną chwilę) rozegranych.
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
akar pisze:A dla mnie liderem jest - nomen omen - LIDER PruszkówA co, nie może być
![]()
akar, a dla kogo ten wywiad??
Ja powiem ,że liderem jest Włókniarz Pabianice, a co!!
Odwróć tabelę...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Norbi2012 pisze:- Radość , radością kibiców Artego , CCC czy Wisły , ale czy toś może powiedzieć czy na meczy 15 kolejki Artego - Wisła , z druzyną Wisły na ławce przebywał najlepszy w Polsce Menadżer od boksu cywilnego Pan D.Zgodnie z nałożoną karą ( a chyba już weszła w życie) chodzi o 3 kolejki na Polskich Parkietach Ford Germaz .
Pan Piotr Dunin-Suligostowski na meczu przebywał obok mnie, na trybunach. Nawet włączył się w doping. Widać to na linku z TV Bydgoszcz zamieszczonego na tej stronie forum.
Dopingowali też autochtoni, nie było ich wielu w młynie. Przyjechali jak sami mówili "dyliżansem", przyśpiewki mieli dwie na krzyż, ale i tak mają u mnie większy szacunek, niż głośniejsza ekipa z innego rejonu Polski posługująca się jakimiś drewnianymi klapkami założonymi na ręce i jedną z liter alfabetu.

Myślałem , że żyjemy w całkiem przyzwoitych czasach i na Forum piszą ludzie przyzwoici np.- o pięknych kobietach grających na Polskich parkietach , o ich zagraniach , pomyłkach itp. A nie czytać skrzywione wpisy tego - danpe _ co za koleś , czy ty pisząc tak o wszystkich drużynach dałeś się już wy.......ać przez te miasto Papieskie , chyba że pochodzisz z tego miasta , a jak nie to współczuję .Człowieku daj się ludziom bawić a nie jak ty doczepiasz się do wszystkich do jakiś desek itp , do grona ludzi co mają jakieś dwie przyśpiewki lub innych kibiców z regionów Polski , widzę że ty jak Pies z ukrycia wszystkich krytykujesz i wyśmiewasz , ale dobrze że piszesz o tym linku z bydgoskiej strony że siedzisz koło Polskiego Boksera - jednego z najlepszych Menagerta
to można zobaczyć kilka osób koło niego ? Nienawidzę wulgaryzmu i będę stronił od tego , ale pozwolę sobie przyznać tobie nazwę na tym Forum Największego Malkontenta i Skrzywionego kolesia który opisuje - Kibiców i Kluby z całej Polski , i naprawdę zastanów się .Pozdrawiam ogólnie całą brać koszykówki
:):)
bart_81 pisze: Nawet Skobel to nie jest Skobel z poprzedniego sezonu.
No własnie, co się z ta panią dzieje? Już całkowicie podporządkowała grę studiom? Bo póki co to jest moja kandydatka nr do miana największego rozczarowania sezonu - ma praktycznie wszystkie statystyki słabsze niż rok temu: mniej punktów (na dodatek zdobywanych na gorszej skuteczności), mniej zbiorek,mniej asyst, mniej przechwytów.. eval spadł jej z 16.4 do 10.3.. nie szaleje nawet z ligowymi słabeuszami..
PS. Gdyby Maciejewski nie miał w Gorzowie tak mocnej pozycji jak ma, to byłby w tym momencie na najlepszej drodze by jeszcze przed świętami pójść w ślady Noculaka.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”