15 kolejka FGE

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

akar
Żak

Re: 15 kolejka FGE

Postautor: akar » 18 grudnia 2012, 17:10

BasketFan pisze:
akar pisze:A dla mnie liderem jest - nomen omen - LIDER Pruszków :lol: A co, nie może być :?:

akar, a dla kogo ten wywiad??
Ja powiem ,że liderem jest Włókniarz Pabianice, a co!! :-)
Odwróć tabelę...

Nie chwyciłeś ironii. Cóż, czasami tak się zdarza. Więcej dystansu do wszystkiego co Cię otacza.

danpe_
Żak

Postautor: danpe_ » 18 grudnia 2012, 17:19

Norbi2012 pisze:Myślałem , że żyjemy w całkiem przyzwoitych czasach i na Forum piszą ludzie przyzwoici np.- o pięknych kobietach grających na Polskich parkietach , o ich zagraniach , pomyłkach itp. A nie czytać skrzywione wpisy tego - danpe _ co za koleś , czy ty pisząc tak o wszystkich drużynach dałeś się już wy.......ać przez te miasto Papieskie , chyba że pochodzisz z tego miasta , a jak nie to współczuję .Człowieku daj się ludziom bawić a nie jak ty doczepiasz się do wszystkich do jakiś desek itp , do grona ludzi co mają jakieś dwie przyśpiewki lub innych kibiców z regionów Polski , widzę że ty jak Pies z ukrycia wszystkich krytykujesz i wyśmiewasz ,

O pieknych kobietach to mogę rozmawiać na stronie Miss Polski, zresztą piękno to rzecz gustu.

Jak na razie podśmiewuję się z jednej ekipy, która wyznaje zasadę " nie ważne co i jak, byle głośniej". Mnie taki styl dopingowania nie odpowiada, mam do tego prawo.
Co do Bydgoszczy napisałem prawdę, było ich mało i śpiewali dwie rzeczy na krzyż, ale spiewali a nie tłukli się i za to im chwała. U nas zdarzały się mecze, że w ogóle dopingu nie było. Nie przypominam sobie abym się negatywnie wypowiadał na temat ekipy w Gorzowie, Toruniu, Gdyni, Łańcucie (tu akurat nie było o czym) - wszędzie tam byłem, młyn był różny, od zera do kilkudziesięciu osób, każdy miał swój styl.

Możesz mi zalinkować gdzie piszę źle o wszystkich druzynach? Jeśli nie, to zamilcz.

ale dobrze że piszesz o tym linku z bydgoskiej strony że siedzisz koło Polskiego Boksera

Wiślak z "X" sektora to broni swego klubu.

pozwolę sobie przyznać tobie nazwę na tym Forum Największego Malkontenta i Skrzywionego kolesia który opisuje - Kibiców i Kluby z całej Polski

Ależ dziękuję, możesz się do mnie tak zwracać, tylko czapkę wcześniej ściągnij i się ukłoń Panu. no i tytuł sobie na kartce zapisz, bo trochę długawy jest, a nie życzę sobie, abyś przeinaczał.

Choć chyba masz jakieś urojenia, bo nie opisywałem swoich wrażeń po Łańcucie, Gdyni, Toruniu i Gorzowie.Nie sądzę, aby użytkownicy tego forum mieli ochotę czytać moje komentarze na temat swojej ekipy dopingującej po każdym moim wyjeździe, nie taki jest cel moich wycieczek, choc jakieś wrażenia zawsze mam. Jeśli Ty sobie życzysz, to mogę Ci po każdym wyjeździe na prv do Twojej wiadomości wysłać swoje wrażenia, nawet mogę Ci napisać jaka bułka z pieczarkami mi smakowała w Gorzowie, który pączek w Gdyni, oraz który piernik w Toruniu.

zenga2
Amator

Postautor: zenga2 » 18 grudnia 2012, 19:21

http://mtb.cccsport.pl/news,410,MTB-CCC ... lnosc.html

Kiedy przyjedzie czas na sekcję koszykówki?

Trzymajcie kciuki za dobrą formę VM (i nie mam tu na myśli formy boiskowej). Jeśli będzie się starać i Pan Pomarańczowy będzie zadowolony to może jeszcze trochę pociągniecie.

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 18 grudnia 2012, 19:26

zenga2 pisze:http://mtb.cccsport.pl/news,410,MTB-CCC-Polkowice-konczy-dzialalnosc.html

Trzymajcie kciuki za dobrą formę VM (i nie mam tu na myśli formy boiskowej). Jeśli będzie się starać i Pan Pomarańczowy będzie zadowolony to może jeszcze trochę pociągniecie.

1. Ponoc teraz maja mieć mocniejsza sekcje kolarstwa szosowego.
2. Jak nie to Miłek może te pieniądze np dorzucić koszykarkom
3. Oby sie nie okazało ze pociągną "troche" dłużnej od nas.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Colin
Nowy na forum

Postautor: Colin » 18 grudnia 2012, 19:36

Jakby zazdrośnik zenga2 trochę ogarnął temat, to wiedziałby, że nie tylko p. Miłek jest sponsorem tego klubu. Bardzo dużą część dokłada również miasto. Jestem przekonany, że i bez głównego sponsora ten klub bezproblemowo uczestniczyłby w najważniejszych rozgrywkach w Polsce. Tym bardziej, iż w przyszłym roku gmina ma jeszcze zwiększyć środki na działalność klubu.

Oczywiście bez Miłka nie byłoby (zapewne) takiego mocnego składu jak jest obecnie, ale budżet klubu i tak byłby drugi w kraju (poza Wisłą).

zenga2
Amator

Postautor: zenga2 » 18 grudnia 2012, 19:42

Colin pisze:Jakby zazdrośnik zenga2 trochę ogarnął temat, to wiedziałby, że nie tylko p. Miłek jest sponsorem tego klubu. Bardzo dużą część dokłada również miasto. Jestem przekonany, że i bez głównego sponsora ten klub bezproblemowo uczestniczyłby w najważniejszych rozgrywkach w Polsce. Tym bardziej, iż w przyszłym roku gmina ma jeszcze zwiększyć środki na działalność klubu.

Oczywiście bez Miłka nie byłoby (zapewne) takiego mocnego składu jak jest obecnie, ale budżet klubu i tak byłby drugi w kraju (poza Wisłą).

Zazdrośnik czego?

Colin
Nowy na forum

Postautor: Colin » 18 grudnia 2012, 20:23

Ty mi to powiedz.
Jakoś częściej wypowiadasz się w temacie polkowickiego klubu niż swojego.
Dla mnie jest to oczywiste.

zenga2
Amator

Postautor: zenga2 » 18 grudnia 2012, 20:30

Colin pisze:Ty mi to powiedz.
Jakoś częściej wypowiadasz się w temacie polkowickiego klubu niż swojego.
Dla mnie jest to oczywiste.

Nic nie przychodzi mi do głowy. Czego kibic Wisły może zazdrościć kibicowi CCC? Może Ty coś wymyślisz.
Niestety ostatni rok (mniej więcej od ostatniej wizyty kibiców CCC w Krakowie) a dokładniej ostatni rok w wykonaniu kibiców CCC, w tym również na tym forum spowodowało, że reaguję alergicznie na wszystko co polkowickie. Niestety jest to silniejsze ode mnie, więc zaaplikuję sobie krótki odpoczynek od tego forum.

Colin
Nowy na forum

Postautor: Colin » 18 grudnia 2012, 20:49

Szkoda, zawsze byłoby weselej na forum.

zenga2
Amator

Postautor: zenga2 » 18 grudnia 2012, 20:56

Colin pisze:Szkoda, zawsze byłoby weselej na forum.

Mam nadzieję, że Ty zostaniesz - zawsze będzie można się pośmiać z Ciebie. Poza tym jest jeszcze Encyklopedia.

Nie martw się, szybko wrócę - najpóźniej po kolejnym 4:0 w finale Wisła:CCC i zaksięgowaniu sobie przez nas 23. MP.

danpe_
Żak

Postautor: danpe_ » 18 grudnia 2012, 22:41

Mnie tam się w Polkowicach podobało, mili ludzie, w pierwszym meczu u nich wygrana 1 pkt - radość była nie do opisania. W drugim meczu to już fajne śpiewy i świętowanie MP, no i dostałem koszulkę :)

A że później klub z Polkowic zaczął robić problemy, no cóż prawda leży pośrodku.

Natomiast ja myślę, że nie ma się co cieszyć ze skończenia działalności przez CCC w sporcie rowerowym, to była naprawdę fajna ekipa i godnie nas reprezentowali poza granicami i nie tylko.
Czy ktoś z Polkowic wie jakie sa przyczyny takiego ruchu ze strony sponsora?
Mnie bardzo przykro czytać taką nowinę, każdy sponsor pokroju CCC, Cupiała, Can-Packa, czy innych jest w polskim sporcie na wagę złota, wiadomo jaka jest sytuacja - bez pieniędzy nic się obecnie osiągnąć nie da.

Ja też obawiam się, że ich sekcja koszykówki pociągnie dłużej, mają wsparcie miasta i innych sponsorów. Wisłę miasto ma w głębokiej dupie, co wyraźnie pokazało zabierając nam unijne pieniądze na budowę hali.
Wyraźnie to też pokazało przy budowie stadionu, ale to już zupełny OT.
Mało tego jak znam nasz klub to mam prywatne obawy, że w tej chwili nic się nie robi na wypadek odejścia CP i jesli umowa nie zostanie przedłużona sekcja po prostu nie wystartuje.

Dżi ej el ej
Młodzik

Postautor: Dżi ej el ej » 19 grudnia 2012, 00:59

akar pisze:
Ałgaja pisze:Ewelina Gala za http://www.plkk.pl/aktualnosci/n/8529/e ... yczna.html
Grając swoją koszykówkę, myślę, że je "pchniemy" bez problemu.

Widać Artego nie zagrało dziś swojej koszykówki... lepiej dla nas.

W forumowych oskarach na koniec sezonu wnioskuje o dodanie nowej kategorii "cytat roku, czyli głupota nie jest urocza".

Faktycznie, szczególnie Gala pchnęła Wisłę :!: Była na parkiecie ledwie 7 min, oddała 4 rzuty - wszystkie niecelne, miała 1 blok, 2 zbiórki i 2 straty :lol: Jeśli tak Gala będzie częściej "pchała" przeciwników to Artego bedzie miało kłopoty ze zwycięstwami :lol:

Ty byś pewnie zagrał sto razy lepiej :) mimo to że pewnie jesteś facetem, Gala pojechałaby Cie lewą ręką 1 na 1...

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 19 grudnia 2012, 07:30

Greebo pisze:
zenga2 pisze:http://mtb.cccsport.pl/news,410,MTB-CCC-Polkowice-konczy-dzialalnosc.html

1. Ponoc teraz maja mieć mocniejsza sekcje kolarstwa szosowego.

CCC Dostało licencję Pro-Continental i zatrudniło (lekko emerytowane, ale zawsze) ciekawe nazwisko w postaci Rebellina. Koszt prowadzenia takiego teamu w stosunku do zeszłego roku sporo wzrośnie. Maja i tak się ewakuowała, więc nie było po co tego ciągnąć.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Encyklopedia
Nowy na forum

Postautor: Encyklopedia » 19 grudnia 2012, 16:21

Dokładnie, Miłek nie widział większego sensu w tak hojnym sponsorowaniu MTB. Więcej kasy natomiast powędruje na sekcję kolarstwa szosowego, a więc życiowej miłostki Miłka, która powinna dążyć w najbliższych latach do stania się z jednym ekip PRO Touru. Do tego jeszcze daleka droga, ale taki plan przyświeca prezesowi. Nie mnie oceniać, czy słusznie, żałować mogę jedynie, że trochę bardziej groszem nie sypnął w stronę koszykówki :)

akar
Żak

Postautor: akar » 19 grudnia 2012, 19:44

[quote="Dżi ej el ej"
Ty byś pewnie zagrał sto razy lepiej :) mimo to że pewnie jesteś facetem, Gala pojechałaby Cie lewą ręką 1 na 1...[/quote]

Wyluzuj chłopcze bo Ci się ciśnienie za bardzo podniesie i możesz mieć kłopoty z serduszkiem, a przecież nie chciałbyś tego.
A co do wypowiedzi Gali, chodziło mi o to że zanim się coś powie - trzeba może najpierw nieco pomyśleć, tym bardziej jeśli nie gra się "pierwszych skrzypiec" w zespole.
No, ale ty nie za bardzo zrozumiałeś sens mojego posta. Nie przejmuj się to się czasami zdarza.
Życzę wesołych świąt.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”