Uff na przestrzeni 20 lat 10 tworów.
Co słychać w Toruniu ?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Toruniu ?
Spójnia Gdańsk-Warta Gdynia-Fota/Dajan Gdynia-Fota Gdynia-Fota Porta Gdynia-Polpharma Gdynia-VBW Clima Gdynia-Lotos Gdynia- Basket Investment Gdynia-Centrum Wzgórze Gdynia.
Protoplasta wytłuszczony.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 11:26 przez matrix, łącznie zmieniany 2 razy.
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
zupełnie jak w Toruniu 
AZS Toruń-Centrostal Toruń-AZS/DGG Toruń-DGG/Zapolex Toruń-Heximp/Zapolex Toruń-Zapolex/Betor Toruń-Zapolex/Erbud Toruń-Eureka Toruń-AZS VIII LO Toruń-Kania Toruń-Nova Trading Toruń-Energa Toruń.
Rekord pobity,bo 12 tworów.
Dla jeszcze innego przykładu Wisła Kraków:
Wisła Kraków-Wisła Pepsi Kraków-Wisła Miraculum Kraków-Wisła Can Pack Kraków. Kilka tworów, ale jedna najważniejsza sprawa: ciągle w nazwie Wisła!
Rekord pobity,bo 12 tworów.
Dla jeszcze innego przykładu Wisła Kraków:
Wisła Kraków-Wisła Pepsi Kraków-Wisła Miraculum Kraków-Wisła Can Pack Kraków. Kilka tworów, ale jedna najważniejsza sprawa: ciągle w nazwie Wisła!
Elmedin Omanić o aktualnej sytuacji w drużynie:
http://marlow.blox.pl/2013/01/Elmedin-O ... asuje.html
http://marlow.blox.pl/2013/01/Elmedin-O ... asuje.html
-
Septymiusz
- Młodzik
http://www.plkk.pl/aktualnosci/n/8616/apator_sponsorem_torunskich_katarzynek_.html
W końcu mniej gadania, a więcej działania. Jak tylko ucichły gadki, że mają jakiegoś sponsora już tuż tuż to tym razem bez rozgłosu została podpisana umowa, która pokazuje, że jednak komuś nie jest obcy los Katarzynek. Mam nadzieję, że to wsparcie nie zostanie zwyczajnie przejedzone. Należy z rozwagą inwestować każdy grosz od sponsorów, bo bardzo szybko oni mogą zniknąć. Mam nadzieję, że to nie tylko w Toruniu się poprawia sytuacja, ale w innych miastach też bo to leży w naszym "kibicowskim" interesie, aby PLKK stała na wysokim poziomie.
W końcu mniej gadania, a więcej działania. Jak tylko ucichły gadki, że mają jakiegoś sponsora już tuż tuż to tym razem bez rozgłosu została podpisana umowa, która pokazuje, że jednak komuś nie jest obcy los Katarzynek. Mam nadzieję, że to wsparcie nie zostanie zwyczajnie przejedzone. Należy z rozwagą inwestować każdy grosz od sponsorów, bo bardzo szybko oni mogą zniknąć. Mam nadzieję, że to nie tylko w Toruniu się poprawia sytuacja, ale w innych miastach też bo to leży w naszym "kibicowskim" interesie, aby PLKK stała na wysokim poziomie.
Septymiusz pisze: Mam nadzieję, że to wsparcie nie zostanie zwyczajnie przejedzone.
Ja o tym myślę cały czas. Do żłobu jest pełno, a ratować nie ma czasami komu. Kolejny sponsor, który łata dziurę. Swoją drogą tej "plomby" dużo potrzeba by załatać taką lochę.
PS. O tym, ze pojawił się sponsor można było napisać jedno zdanie. Ile i na co to będzie przeznaczone jest znacznie ciekawsze. Wyrażenie "bieżące potrzeby klubu" powtarzane przez wielu jak mantrę jest pojęciem za ogólnym moim zdaniem.
-
sebus 80
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
No skoro nie będzie nowego centra to i tak kasa się przyda na nowe zęby dla p.Krystka szczególnie na te z przodu. 
sebus 80
czyli może jednak uda się w przyszłym sezonie zebrać 10 klubów na PLKK 
sebus 80 pisze:No skoro nie będzie nowego centra to i tak kasa się przyda na nowe zęby dla p.Krystka szczególnie na te z przodu.
Gdybym nie znal poczucia humoru Seby pomyslałbym ze to prawda. Mam nadzieje ze te pieniadze pojda w koncu na zawodniczki a nie długi klubu w stosunku do ...działaczy
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
sebus 80
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Żart żartem ale filmik pokazuje niestety prawdę.Ja tylko chciałbym żeby prezes się dobrze prezentował więc niech sobie nie żałuje.
http://www.torun.tv/movie/show/987
sebus 80
Z lovewomensbasketball.com:
Polish club Energa Torun is required to pay Marta Jujka 114.000 PLN (36.450 USD) in outstanding salaries, 32.220 PLN (10.300 USD) in VAT fees and 50.000 PLN (16.000 USD) in penalties.
Another Torun player, Charity Szczechowiak, was awarded 123.000 PLN (39.300 USD) in outstanding salaries.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:Z lovewomensbasketball.com:Polish club Energa Torun is required to pay Marta Jujka 114.000 PLN (36.450 USD) in outstanding salaries, 32.220 PLN (10.300 USD) in VAT fees and 50.000 PLN (16.000 USD) in penalties.
Another Torun player, Charity Szczechowiak, was awarded 123.000 PLN (39.300 USD) in outstanding salaries.
O tym wiem już dawno, ale z innego źródła.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”